Aşk İlişkileri 14 Şubat planları hazır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor saçlar uzatıldı mı?Ben ders çalışacağım 📖 15. Şubatta sınavım var dnsnsn Güncellemeler1 yıl Süper Soru ♾️🎉 sizsiniz o 14 Şubat planları hazır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. plansızım sevgilim yok çünkü 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Evet hazır önce sevgili buluyorum, sonra romantik bir yemekle 14 Şubat günü evlenme teklif ediyorum 😃😃 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Oooooo acil 🚨 planlar mı? Sjsjsh Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cumaya geliyorsa bir arkadaşımla buluşacağım ikimizinde müsaitliğini bulduk çok şükür jdmd 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kız kıza date Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Aynen Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Evet hazır kendıme bi hedıye alır jest yaparım bıde yanaktan makas aldımmı tamam 😁 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yanaktan? Yorumla Yaleleyyalelee 1 yıl Kendı yanagim 😅 Yorumla
Aušrinė_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl 13 Şubat uyuyup 15 Şubat uyanacağım, anca böyle geçer o gün🙄 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahah uyku aşktır Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hayır bir gün sonra doğum günüm hediyelerinizi beklerim 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahahah 15 şubattt sınav günüm Yorumla ѕüтʟüĸαнve 1 yıl Sınavdan sonra ciğerci güzel hediye olur 😂 Yorumla
_Liliy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Plan yapacak sevgilim yok ama sevdiğim erkek olsaydı ona kol düğmesi hediye ederdim altından yapılmış kol düğmesi 2 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kutlamıyorum öyle şeyler bize hergun sevgiler günü tek güne sigdirilmasina karşıyım 2 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Hayır, her zaman ki gibi rutinim devam eder. 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Muhtemelen 1 2 hediye alacsağım, yemek pahalı :) 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hazır hazır kendime bir tatli yapacağım bir hediye alacağım 1 0 Yorumla
DorothyFoster Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Best bekar ödülü vermeyi düşünüyorum kendime güzel bir yemekle.. 1 0 Yorumla
Zzzbxeeyyeyiy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl O neydi ki😃3 kilo çimento , kamyon tuğla falan mı 1 0 Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Hazır 🥰 sevdıgımle olcam @_snow_ 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Wowowow mutlulukarrrrr Yorumla _snow_ 1 yıl Benim tüm varlığım sensin 🥰 @pembikellerr Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl bulurum flört felan olması kızlarla avm date yaparız mis🧚🏻♀️✨ 0 1 Yorumla nemünoseboo 1 yıl olmadı* Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ayyy yaklaştı yaa çok sıkıcı o gün her yerde aşk kokusu buram buram beni bayar 😂 0 0 Yorumla
zui777 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben de ders çalışacağım 🤣🤣 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynıyız djsjs Yorumla
GerçekSaruman Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Arkadaşlarla discordda oyun muhabbet ayni devam 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Önce bir sevgili lazım 1 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Ne var ki 14 Şubat ta provam var galiba 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. Evde olurım heralde planım yok 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgilim olmadığı için 14 Şubat planım yok 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her zaman ki gibi bi planım yok… 1 0 Yorumla
gbjnn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değil saçma buluyorum o günü 1 0 Yorumla
Nareni22 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Akşam buyuk ihtimalle slayt okuyup ders çalışırım 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. herkes 5-10 yedeği varken hala mı 14 Şubat ! 1 0 Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. 14 Şubat neydi? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahshsbuahah Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evde TV izlemek 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha keyf Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Her zaman 😃 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. benim bi planım yok o güne dair 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hazır. İşe gideceğm. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet ona tokat atma planım var 😄 0 0 Yorumla
ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Sıradan bir gün 1 0 Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herhangi bir gün. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yoo. 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O Ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
plansızım sevgilim yok çünkü
Evet hazır önce sevgili buluyorum, sonra romantik bir yemekle 14 Şubat günü evlenme teklif ediyorum 😃😃
Oooooo acil 🚨 planlar mı? Sjsjsh
Cumaya geliyorsa bir arkadaşımla buluşacağım ikimizinde müsaitliğini bulduk çok şükür jdmd
Kız kıza date
Aynen
Evet hazır kendıme bi hedıye alır jest yaparım bıde yanaktan makas aldımmı tamam 😁
Yanaktan?
Kendı yanagim 😅
13 Şubat uyuyup 15 Şubat uyanacağım, anca böyle geçer o gün🙄
Hahah uyku aşktır
Hayır bir gün sonra doğum günüm hediyelerinizi beklerim 😂
Hahahah 15 şubattt sınav günüm
Sınavdan sonra ciğerci güzel hediye olur 😂
Plan yapacak sevgilim yok ama sevdiğim erkek olsaydı ona kol düğmesi hediye ederdim altından yapılmış kol düğmesi
Kutlamıyorum öyle şeyler bize hergun sevgiler günü tek güne sigdirilmasina karşıyım
Hayır, her zaman ki gibi rutinim devam eder.
Muhtemelen 1 2 hediye alacsağım, yemek pahalı :)
Hazır hazır kendime bir tatli yapacağım bir hediye alacağım
Best bekar ödülü vermeyi düşünüyorum kendime güzel bir yemekle..
O neydi ki😃3 kilo çimento , kamyon tuğla falan mı
Hazır 🥰 sevdıgımle olcam @_snow_
Wowowow mutlulukarrrrr
Benim tüm varlığım sensin 🥰 @pembikellerr
bulurum flört felan olması kızlarla avm date yaparız mis🧚🏻♀️✨
olmadı*
Ayyy yaklaştı yaa çok sıkıcı o gün her yerde aşk kokusu buram buram beni bayar 😂
Ben de ders çalışacağım 🤣🤣
Aynıyız djsjs
Arkadaşlarla discordda oyun muhabbet ayni devam
Evdeyim bir planım yok
Önce bir sevgili lazım
Ne var ki 14 Şubat ta provam var galiba
Evde olurım heralde planım yok
Sevgilim olmadığı için 14 Şubat planım yok
Her zaman ki gibi bi planım yok…
Sevgilime ben hediye alcamm
Değil saçma buluyorum o günü
Akşam buyuk ihtimalle slayt okuyup ders çalışırım
14 Şubat 'a ekstra mesai yazılmalı..😂
Bekarım her hangi bir planım yok
herkes 5-10 yedeği varken hala mı 14 Şubat !
14 Şubat neydi?
Hahshsbuahah
Evde TV izlemek 😂
Hahaha keyf
Her zaman 😃
benim bi planım yok o güne dair
Hazır. İşe gideceğm.
Özelliği nedir
neyse
Diğer günlerden bir farkı yok.
hazır değil bekarım sevgilim yok
Evet ona tokat atma planım var 😄
Kocam 14 şubatı gereksiz buluyor
yok be evdeyiz
o b*ktan gün iğrenç
No plan
Sıradan bir gün
Plan mı niye
Herhangi bir gün.
Yoo.
Evet hazir ders ders ders
Sevgilimle buluşmasam eğerki işe gideceğim😔.
O Ne
Değil