Durduk yere kocam beni terk edecek diye çok korkuyorum , nasıl bu düşüncelerden kurtulurum?

Ya benden sıkılırsa ya beni beğenmezse içim içimi yiyor

Ben okumadım liseden sonra göndermediler erkek çocuklarının yüceltildiği doğulu bir aileyiz işte:/ annem babam falan hep kafama vurur hor görürdü beni yani insan gibi yaşamıyodum o evde

Sonra görücü kocam geldi çok yakışıklı maşallah ❤️❤️ Allah onun sevgisini kalbime düşürdü hemen görür görmez. Kısa anlatmak için hızlıca geçicem ama biz evlendik , ben ehliyet aldım , üniversiteye yazıldım kocam sen biraz hayatını yaşa sonra çocuk yaparız dedi yabancı dil kursuna yazıldım spora her şey ama her şeyi kocamdan öğreniyorum ve bana o kadar iyi ki ❤️❤️❤️

Ben öğrendikçe fark ediyorum ki bu adam niye bana böyle davranıyo anlamıyorum yani üniversitede kocamda geldi benimle aynı bölüme çoğu zaman işte oluyo ama gelince fark ediyorum benden çok daha güzel kızların bile dikkatini çekiyo 😔 spor da da öyle e zaten bilgili bir adam

Hiç bir şekilde denk değilim ona yetmezmiş gibi ailem beni utandırıyo babam bi kere bana vurcaktı çay döktüm diye hemen aramıza girdi o benim karım ben temizlerim dedii

Onu kaybetmekten öleysiye korkuyorum

Durduk yere kocam beni terk edecek diye çok korkuyorum , nasıl bu düşüncelerden kurtulurum?