Yaşınız 27 sizin aradaki yaş farkı 30 yaş bence çok çok fazla doğru değil
gelsenız yakısırmısınız tartışılır
fikirler uyuşmaz
enerji uyuşmaz
düşünceler tam anlamıyla uyuşmaz
cinsel anlamda yaşın itibariyle tam uyum olmaz senın yaş gurubun bir enerjiye sahip olamaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEnerjiniz uyuyorsa..10 sene sonra hasta bakmayı ya da dul bir hanım olmayi göze alabiliyorsan.. eğer çocugunuz olursa belki 10-15 yaşında babasız kalma riskini göze alabiliyoran.. evlendikten 3-5 sene sonra yaşayacağın muhtemel enerji ve frekans uymama sorununu göze alabiyorsan.. ailene ve sosyal çevrene bu eş adayı tercini onur gurur ve arkasında güçlü bir şekilde durabikecegin gibi anlatabiliyorsan olur.. neden olmasın.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdi ki söylediğim için beni affet fakat evlenmeden önce mezarlıktan da yerini ayırtıyım da ben ne olur olmaz yani böyle bir evlilik ne biliyim pek mantıklı değil yani erkek içinde kadın içinde tabii ortada çıkarlar yoksa çünkü bir taraf yaşça ileride ve genç diyeceğimiz kesime yetişemez evet bir anne baba gibi sahiplenir vs ama eşlik yapamaz özellikle arada 30 yaş varsa hiç azımsanacak bir rakam değil
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yaa aşk nerede yaşı var, nerede statüsü var! Eğer kalpler birbirine “evet” diyorsa, herkes mutluysa neden olmasın? Kafa olarak anlaşıyorsanız, sevgi dolu bir ilişkiniz varsa gerisi teferruat bence. Kendinize bakın, mutlu musunuz? Eğer öyleseniz ne başkalarının dediği umrumuzda olur ne de yaş aralığı 🤍✨ Sen ne düşünüyorsun, bu yaş farkı seni düşünmeye iter miydi? 😏
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılbir bitmediniz daha kaç kere soracaksın? yaş farkı çok olmaz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılÖlecek zaten ne evliliği
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılbir ayağı çukurda zaten. evlenmeyin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılolmaz
00 Yorumla Tabiki hayir midem almaz. Aşk yok sevgi yok
10 Yorumla
1 yılGenç adam mı kalmadı da o yaşta biri ile evlenicem he zengindir bi gözü yere bakıyordur copsuz uzumdur çekilir öteki durumda cdkilmez
02 Yorumla
Soran1 yıl2 oğlu var öyle bir mal varlığı falanda yok arabası bile şirketin ev kira maaşı çok iyi sadece
Soran1 yılBe oğulları üni okutur
1 yılAdam 50 yaşında karısı 35 yaşında ben çok gördüm bunları.
02 Yorumla
Soran1 yılBenimki 56 yaşımda ben 26
- 1 yıl
Seninki çok fazla 8-10 yaş normalleşti ama 30 anormal. Senin hayatın senin tercihin
Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı. 30 yaş büyük birini sevmek mantıklı gelmiyor cidden. O yüzden hayır, maddiyat ya da menfaatler varsa anca öyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılİyi yapmışsın. Kullanım süresi biraz kısa oluyor ama en azından çocuk değil. Bir de tecrübeli ise süper
00 Yorumla
1 yılMirasçısı var mı ona bakmak lazım bide ne kadar para brakacak oda önemli
08 Yorumla
Soran1 yılEmekli maaşı
Soran1 yılVe 2 Oğlu var
Soran1 yılHayır neden?😂
- 1 yıl
Olmaz Yavrum bundan değer mi hiç ya
Soran1 yılEv araba da kalır ama iki oğlu var onlarada hak düşer
- 1 yıl
Olmaz çocuğum olmaz ne evi arabası olan adamlar var o moruk bunun için çekilmez
Soran1 yılÖyle mi diyorsun
- 1 yıl
Mantık evliliği ise mantıklı düşününce değmiyor gülo
- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılŞahsen ben 40 yaşında olan biri ile bile evlenmem benim ilgimi 18-25 yaş cekiyor para falan umrumda olmaz
00 Yorumla
1 yılAdam ahirete yol almış yaşa gelmiş mutlu edersen cenneti kazanırsın ama ahiret yolunu hızlandırma kalpten gitmesin
00 Yorumla
1 yılAşkım adam ölmesine birkaç sene kalmış bence değmez evlenme boşuna masrafa girmeyin diye diyorum düğün yapacağınıza bence kefen hazırlığı yapsın
033 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Böyle konuşmanız çok kırıcı ve düşüncesizlik.
Bakın bunu size ispatlamak için sizin gibi düşünüp yazacağım.
Anne babanız kaç yaşında? 60 yaşında onları gömmeye hazırlanın.
Dedeleriniz ve neneleriniz ( 4 adet ) sağ mı? Sağlarsa neden yaşıyorlar? - 1 yıl
- 1 yıl
@Çokdiplomalıcahil abiciğim tamam haklısın da hani kalkıp gidip o kadar gencecik bir hatunla evlenecek ya 18 dediği daha çocuk yani
- 1 yıl
@Çokdiplomalıcahil biz ölsün demiyoruz kimse kimseyi sevmesinde demiyoruz ama akıl var mantık var aşkın sevginin bile bir raconu var gerçi bunlarda hiç biri yok 27/18 yaşındaki kıza niyetlenin adamın ben @mina koyim bir zahmet ölsün gebersin babam böyleyse oda ölsün gebersin
- 1 yıl
@Çokdiplomalıcahil tabii ki de evlenmek hakları yaşı ne kadar olursa olsun yarın öleceğini biliyor bile olsa hakkı var evlenmeye ama kendi renginde bile kendi torunu yaşında biriyle insan evlenmemeli bence o çocuğun bir sürü hayali var kendi arkadaşlarıyla ortamlarına girip çıkacak yani düşünsenize dediğiniz gibi bir yaşta adama sevgilim aşkım diyorsun bu korkunç bir şey
- 1 yıl
Kimsenin evliliği de, yaşı da umurumda değil. Ben AlininAnnesi72 nin düşüncesine üzüldüm ( 57 yaşında ki kişiye ölmesine bir kaç sene kalmış diyor, yok kefen pazarlığı yapın ). O yaşlara yakın biri olarak bunun zoruma gitmesi normal. İlerde o yaşlara geldiğinizde göreceğim sizi. Dedemin biri 96 diğeri 88 yaşında vefat etti. Müslüm Gürses rahmetli Muhterem Nur ile evlendiğinde, Muhterem Nur 22 yaş büyüktü Muhterem Nurdan. Müslüm Gürses vefat edeli 12 yıl oluyor Muhterem Nur hala hayatta. Kimin kimden önce öleceğini Allah bilir. Reşit ve evlilik olgunluğuna gelen biri reşit olan her yaşta insanla evlenebilir bunun kime zararı var. Aynı yaşta evlenilince ne oluyor? Boşanma yüzdeleri evliliklerin % 60 ına gelmiş. Evli kalan diğer % 40 içinde ekonomik ve sosyal özgürlüğü olmadığı için mutsuz olan ve boşanamayan en az % 20 kadın vardır. Boşananların % 90 ı yaşları bir aşağı bir yukarı olanlar. Bu konu çok uzunda ben kısa keseyim. Lütfen sadece görüş yazmak için düşüncesizce şeyler yazmayın.
- 1 yıl
- 1 yıl
* Muhterem Nur, Müslüm Gürses ten 22 yaş büyük.
- 1 yıl
@Çokdiplomalıcahil abiciğim kusura bakma hepsini okuyamadım yarısını okudum çünkü Müslüm falan bir şeyler anlattın ama sana açıklık getireyim yaptığım yorum dalga amaçlı değildi ironiydi ama ciddiyete gelirsek 27 yaşında bir kızım 57 yaşındaki bir adamla evlenmemesi gerekiyor hatta ve hatta devlet tarafından buna onay verilmemesi bu konunun üzerinde durulması gerekiyor benim fikrim yani şimdi sen karışma falan diyeceksin belki seni ilgilendirmez dersin vallahi böyle bir durumda çok fazla fark varsa karışırım her şeyin bir adabı var arkadaşım dediği gibi 57 yaşında ki adam kalksın 40-50 yaşlarında biriyle evlensin adam 60 yaşında 27 yaşındaki kız kalkıp şimdi bu adamı çocuğunu mu taşıyacak biraz akıl Bizim de dedelerimiz var o zaman gitsin deden benim yaşımda biriyle evlensin ben de babaanne diyeyim ona olur mu öyle kendi yaşındaki kıza babaanne diyeceğim Benim babam anne diyecek biraz mantıklı düşünün ya bizim zekanız o kadar mı düştü
- 1 yıl
@Çokdiplomalıcahil ben müslüm'ü nuru muhterem'i bilmem burada konu 50 yaşındaki adam 27 yaşındaki bir kız umarım bu bir şakadır derse de inşallah böyle bir şey olmaz gören duyan buna izin vermez
- 1 yıl
Sizin de yaşınız 52 sanırım evli değilsiniz ya da evliyseniz hanımınız yaşıyor mu bilmiyorum ama galiba siz de genç kızların talibisiniz yoksa bu yorumu aklı dengesi yerinde olan biri bunu demez
- 1 yıl
@alininannesi72 dedinin anlatmak istediği yani yapanlar var neden yanlış olsun sanki biri yapınca yanlış doğru oluyor kendine yol çiziyor boş ver sabaha kadar anlatsan anlamaz dede bir kere kafaya koymuş dede bunu okuyorsan gözünü seveyim sen herkesi boş ver kendinden 10 küçük birini al şeyinin keyfine düşüp genç kızlara sarkma taş çatlasın 10 yıl sonra kalkmicak kız en istekli zamanında olcak sonra evine genç sevgilisiyle gelir sen elinde bastonla koltukta oturup seslerini dinlersin hiçmi bunu düşünmüyorsunuz ya
- 1 yıl
Hanımefendi ben bekarım. Zihniyet meselesi değil bu. Siz bu soru soran hanımefendiyi tanıyor musunuz? Bu soruyu en az 50 defa sordu. Zaten evlenmiş. Burada yazılmayacak şey var, insanların kalbini kırmayı, rencide etmeyi sevmem. Bu hanımefendi için o evlendiği 57 yaşında ki adam nimet. size saçma gelen bir şey başkasının tek seçeneğidir veya başkasını için nimettir.
Ben size ve diğer müdahil olan kişiye yaş evlilik düşünceleriniz için yazmıyorum bu konuda ne düşündüğünüz umurumda değil, olamaz. Ben sizin 57-60 yaşında insanları öldürmenize yazıyorum.
60-100 yaş arası 30 milyon insan var bu ülkede. En son okuduğumda 89 yaşında huzurevinde evlendi bir kişi. Ölümün ve evliliğin yaşı olmaz. - 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Çokdiplomalıcahil ben kaç defa sitede paylaştı bu soruyu bilmiyorum ama hani ölümü bahane edip de yüklenmeye çalışmayın bence ben ona ironi olarak söyledim herkes de bunu anladı ama siz anlamak istemiyorsunuz bilmiyorum hani evlenmiş falan diyorsunuz herhalde tanıyorsunuz siz size diyeceğim tek şu o evlilik olduysa bile bitmesi gerekiyor çünkü ben öyle birinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ne desem de boş
- 1 yıl
- 1 yıl
@Hjhgjjh @Çokdiplomalıcahil neyse Beyler herkesin fikri ve zevki kendisine ait tartışılmaz her birimizin farklı görüşü var birbirimizi ikna edemeyeceğiz o yüzden yorum için teşekkür ederim kimse daha fazla kırılmadım bitirirsek burada daha iyi olur herkese iyi akşamlar iyi eğlenceler
- 1 yıl
😱🙆🏻♀️😅
- 1 yıl
@BiliyormBununAdı_AŞK noldu kız sen niye güldün
- 1 yıl
Düğün masrafi yerine kefen alın nedir ya
- 1 yıl
@BiliyormBununAdı_AŞK öyle bir şey iste
Monoton olur senin hızına keyiflerine ayak uydurmasi zor olabilir örneğin sen Antalya ya gitmek istersin o kaplicaya vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılPara para para varlığı dert yokluğu yara para para para para Parra ille de para Parra para 💰
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır bu kadar yaş farkı asla olmamalı ben maksimum 5 derim ama istisna olursa bu taş çatlasa 10 yaş farkına kadar çıkar
00 Yorumla56 26ydiniz yeni yil gelince bir yil buyudunuz tabi. sizin yasiniz degisti ama benim fikrim degismedi olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yıl57 iyi bence onlar sekste isteksiz oluyo onlarınki kolay kalkmıyo tam olgun adam
01 Yorumla
Soran1 yılNe demek bu
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılOo 56ydı doğum gününü mü kutladınız ayyaş moruğun? Olum zaten evlenmişsin adamın altına yatıyorsun sana çakıp çakıp gelip bu soruyu soruyorsun.
00 Yorumla
1 yılDünyanın en zengin adamı olsa bile yine evlenmem 🤌💅
10 YorumlaSevme ama mali mülküne niyet ettiyse ooo neler neler ayagii bile yikar
00 Yorumla
1 yıl27 yasindski kadin babasini sevmiyordur ki onu sevsin. yenj daddycik aramalari baslamis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yıl57 yaşında bi adamla evlenmem niye evleniyim la ben adamla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAdamla değil de kadın versiyonu olsa evlenmezdim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hayır evlenmezdim yaşlı ve zengin bir kadınla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. O zaman kendi yaşına uygun bide sevgili yaparsın çünkü seni yatakta doyurmayacak
00 Yorumla
1 yılhata olur. yakında haptan kalp krizi geçirir o adam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılo senin bilcegin is yetiskın olgun bı kadınsın kabul edip etmemek senin elınde
00 Yorumla
1 yılpara varsa olur tabi neden olmasın yoksa çekilmez
00 YorumlaDesen yasindaki birisi ile hayatını mahvetmek istiyorsan buyur
00 Yorumla
1 yılOlmaz 15 sene sonra kadın en güzel çağına geldiğinde abi altına işeyecek
00 Yorumla
1 yılBaba kızdan başka bir şey göremiyorum ben. Bir baba kızıyla evlenebiliyorsa..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılYaş sadece bi rakamdır seviyorsan ve Anlaşabılıyorsan mutluysan devam
00 Yorumla Ölüme yakın değil 80 olsa neyse derdim 😂 ev falan alacaksa tabi düşünürdüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılYani evlenenler var ama o senaryoda erkekler zengin oluyor. Yoksa ne diye evlneceksinki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi her şey güzel görünse de ilerde çok fikir ayrılıkları çıkar
00 Yorumla
1 yılSeviyorsan aradaki yaşın önemi yok fakat sadece para için evlenmeyi doğru bulmuyorum. Belki gerçekten seni seven seninde çok sevdiğin maddi açıdan güçlü bir insanla tanışacaksın yaşın daha 27 önüne ne kısmetler çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKalkmaz bile ya ama zenginse hayatını çöp etmek istiyorsan senin kararin
01 Yorumla
Soran1 yılNeden hayatım çöp olsun ki
Gizli Üye(36-45)1 yılLan yeter artık bu kaç milyonuncu soru. Sktr git engelle beni. Ben engelliyorum yine kurtuluş yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesleği ne? Söyle de ona göre yorum yapalım.
00 YorumlaMidem almaz benim iğrenç öykk
00 YorumlaSacmalama. Evde koyun hayatimi surmek istiyorsun. O yastadaki adam ne hayat enerjisi verir nede yatakda tatmin edebilir varsa anca parasini verir.
00 YorumlaMidem bulandı 🤮 olmaz o iş
00 YorumlaParayla birliktelik yasa evlenme daha iyi öyle şey mi olur 57 yaşında bide
03 Yorumla
Soran1 yılO evlilik istiyor tatlım
Soran1 yılDiğer türlüsü zinaya girer yani o yüzden ve seviyorum da o kişiyi
1 yılYa saçmalık neden bunalta biri az iyi hissettirdi diye
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl anlamadım
Hayır, kesinlikle evlenmem
22 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılher şey cinsellik değil ama sevgi de var ve ben seviyorum o adamı
1 yılAmcami diceksin dayımı mantık işimi sence ha amaa çok zenginse olabilr yaaani
00 YorumlaGüzel olur adam yakinda ölür sende tüm mal varligina çökersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Abartmayin isterseniz.
16 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılKocalık
Soran1 yılNeden para hep
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDede mi diceksin saçmalama
11 Yorumla
Soran1 yılÇok mu yaşlı
- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yıladam parası varsa olur
02 Yorumla
Soran1 yılNeden ilk akla gelen para
- 1 yıl
57 yaşında parasız çulsuız adama kime bakmaz
Gizli Üye(18-24)1 yılRahat yaşam, mutlu yaşam, zengin yaşam, saglikli yaşam.. hepsi boş. Huzurlu yaşam tek isteğim bu.
00 YorumlaDaha fusuk yaslu zengin bulamadin mi
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl anlamadım
Soran1 yılYok 😂😂
1 yılBi git Allahını seversen evlen de kurtulalım
06 Yorumla
Soran1 yılNeden kızdın yaw
- 1 yıl
Sürekli sorunu görmekten bıktım. Evlen de gör dünya kaç bucak.
Soran1 yılEvlendim zaten 😂
- 1 yıl
Daha ne yazıyon madem evlendiysen
Soran1 yılİnsanların fikirlerini merak ediyorum
- 1 yıl
Evlendin işte fikirlerini ne yapacan? Adam zaten cinsellikten uzatmaları oynuyor yakında emekli olur.
Gizli Üye(30-35)1 yılParasımı çok 😊😊😊
29 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılAynen ondandır 😊
Cevap sahibi1 yılSorun olmaz 😊😊
Soran1 yılSen evlenir miydin peki
Cevap sahibi1 yılYani olabilir 😊
Cevap sahibi1 yılAma başkası eker biçer 😊😊
- 1 yıl
:) ekmeye dikmeye gucu yetmez yanı
Soran1 yılNeden güçü yetmesin
- 1 yıl
hıı 25 30 yasındakı bı erkek gııbı de olmaz
1 yılsanıyorum mal varlığı çok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu yaş aralığına ne ikna ediyor?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ee hakkını verebiliyor mu bari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılsevgı degıl mantık evlılıgı o artık
00 Yorumla
1 yılBaba şevkati bulmuş olabilirsin normal
00 Yorumla- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım