2 Sene Sonra Dönen Ex?

Selam herkese, bundan iki yıl önce ruh eşim dediğim deliler gibi aşık olduğum bir adam çıktı karşıma. Hem de hiç olmaz dediğim bir zamanda çıkmıştı, deliler gibi sevdik birbirimizi, bir ay sürdü ilişkimiz. Her şey çok iyiydi, her anlamda birbirimize göreydi, ben onun için o da benim için kabul olmuş dua gibiydik. Farklı şehirlerdeydik her fırsatta yanımdaydı, saatlerce telefondaydık, zamanın nasıl akıp geçtiğini ikimiz de anlamazdık. Evlenme teklifi etti bana, kabu ettim. İki gün sonra pat diye terk etti beni. Bu da 6 Şubat Depreminden bir hafta önce gerçekleşti ve deprem bölgesinde yaşıyordum o dönem, ailemde orada zaten. Ama beni ne aradı ne sordu, ortak arkadaşlardan sormuş beni sadece. Oysa benim en çok duymak istediğim ses onun sesiydi. Aradan çok geçmeden onun şehrine hatta mahallesine taşındım, ama bu kasıtlı değildi. Hayatımı tamamen orada kurdum, çok zorlandım süreçte ve hep tek başımaydım ve şimdi bana beni hatırladın mı, nasılsın diye mesaj atmış. Sizce amacı ne olabilir? Canım çok sıkıldı...

2 Sene Sonra Dönen Ex?