Çok yakışıklı biri görücü olarak gelse veya siz çok güzel bir kıza görücüye gitseniz evlenmeyi düşünür müsünüz? Tabi karakter olarak da tanıyıp sevdiğinizi varsayarsak..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok yakışıklı biri görücü olarak gelse veya siz çok güzel bir kıza görücüye gitseniz evlenmeyi düşünür müsünüz? Tabi karakter olarak da tanıyıp sevdiğinizi varsayarsak..

Görücü usulü olmayan bir evlilik yoktur aslında. Nerede nasıl tanışırsan tanış usul görücü usulüdür. Her ilişki gibi bu da kumardır. Bu kumarda başarılı olmak için ailesi iyi analiz edilmelidir.
o ailede kadının değeri nedir
damat ne kadar ana kuzusudur.
hayatına ne kadar karışılacak
kıyafetin değişitirilecek mi
ailelerden bağımsız olabilecek misiniz
damat adayı, ne iş yapar?
damat adayı işinde başarılı mıdır?
çok soru var...
hepsi olumluysa ve beğenirsen yüzlerce ilişki deneyip mutsuz olmaktan daha iyidir...
Yani fazla bir şey düşünmüyorum, görücü usulünde 2 tarafın anlaşıp, hoşlanması lazım bunlar varsa zaten gerisi boş
Rica ederim
Mantiksiz buluyorum
Cevap
5Cevap
ya zaten simdi gorucu usulunde sadece tanismaya araci oluyorlar, oyle eskisi gibi gormedigin adamla evlenmiyosun. tanisma sonra bulusmalar, sevgili olmalar ohoo bi suru sey. olur yani seversem niye olmasin
Senden böyle bir cevap beklemiyordum :d
nedeen 😄
O vibe vermiyorsun :D
cok mu modern duruyorum ahshaha
biraz geleneksel bi kafa yapim var icten ice 😄
Bilemedim :d
😌😌
Ben kendime göre buldum zamanında da noldu... kafam bir noktada atarsa denerim ben görücü usulü, belki hayırlısı öyle olur
Görücü usulü bulduğun kişi de aldatabilir
Herkeste potansiyel var zaten, o da aldatırsa yalnız ölürüm o zaman napiyim... ayrıca aldatıldıgimi nerden biliyorsun ki sen
Gittiğim bazı sorularda paylaşılan görüşleri okurum da.. E tabi potansiyel her zaman vardır. Korkarak yaşanmaz ve insan yalnız da ölmek istemez
Birey eşini sadece kendi bulabilir. Hiç kimse eş konusunda bireye aracı olamaz. Olursa o eşi olmaz, hatta ayrı yollarda yürüyen 2 kişi olabilirler
Olabilir ya kimin ya da neyin aracı olduğu mühim değil. Tercihim değil ama görüşmek
yani bı nebze tanışmaya yardımcı olmuş oluyorlar, tanışınca seversem neden olmasın
Aşık olmam lazım olurum gelsin istesin bu da görücü usulü işte
Napcan beğendikten sonra red mi etcen kızı görücü diye
Olumlu bakıyorum ama düşünmüyorum
kıbrısta kumar oynamak dah mantıklı
Olabilir ya
Karşıyım saçma
Valla bu zamanda en mantıklısı
istemem, aşk evliliği isterm
Olabilir
Mantık evliligii
Çok saçma
Evlenirim