Eşim iş yerinde ki erkek arkadaşı ile WhatsApp konuşmalarının bir kısmını silmiş?

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi eşim (karım) iş yerinde onunla yaşıt bekar bir çocuk ile WhatsApp konuşmalarının bir kısmını silmiş.
Silmediği kısımda ki son mesaj 8 Ocak tarihinde ve son mesajın içeriğinde canım var.
İş yerinde ki insanlar beni tanıyor çocuk biraz hovarda eşim ile her hangi bir sorunumuz yok.
Şans eseri telefonun da fark ettim mesajların silindiğini ve bu olay dün gerçekleşmiş.
Geçen hafta içinde 3-4 kez de basit yalanlarını yakaladım almadım dediği şeyi almış olması harcamadım dediği parayı harcamış olması gibi.
Hareketlerin de gözle görülür bir değişiklik soğukluk veya her hangi bir anormallik sezmiyorum:
Ama bir kadın mesajları neden siler?
Canım cicimli konuşma olup ben konuştuğum için sildi desem eşimin "Canım" kelimesi içeren mesajı duruyor çocuk hep kanka diye mesaj atmış.
Sizce ne yapmalıyım?
Sessiz kalıp biraz daha izlemeli miyim yoksa sorgulamalı mıyım?
Sorgulayıp da bir şey varsa onu fark ettiğimi anlayıp gizlemesini sağlayabilirim sessiz kalırsam daha rahat gözlemlerim.
Kadın arkadaşlar, sizce böyle bir şeyi neden yapar?
İçime şüphe düşürdü.

Sessiz kal ve gözlemle
Sor ve açıklama iste
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eşim iş yerinde ki erkek arkadaşı ile WhatsApp konuşmalarının bir kısmını silmiş?