severmisiniz prenses gibi hissettirmeyi bugün hiç prenses gibi hissettirilmedim bugün sen bana prenses gibi davran yarında ben sana :)))

severmisiniz prenses gibi hissettirmeyi bugün hiç prenses gibi hissettirilmedim bugün sen bana prenses gibi davran yarında ben sana :)))
Prenses gibi hissettirmek hizmetçi gibi davranmak demek bu yüzden hissetmek de hissettirilmek de istemem. Partnerimin bana kapı açması, kapı tutması, sandalyemi çekmesi, evimden alması onu gözümde küçültür ve bana kendimi prenses gibi hissettirmez. Çünkü bunları prensese prens değil hizmetçisi yapar ve prense de aynısı yapılır.
Erkekler bir zahmet prenses gibi hissetmeyiversin. Eril erkeklere hasret kaldık.
oldu hep bizmi hissettircez
Al işte bu yüzden Türk erkekleri bana çekici gelmiyor 🫤
hıhhh :))))))))))
Yabancı erkekler Türk erkeklerinden çok daha önce toplumsal cinsiyet rollerine inanmayı bıraktı.
@Savas_Melegi kızları napcaz peki
Bildiğiniz yoldan gidip düzeltin onları :) Değişmezseniz zamanla kabullenirler. Kadınlar hem eşitlik hem ezilmek istiyor. İşiniz çok zor. Napacağınızı şaşırdınız Allah yardım etsin. Eril ve dişil enerji kavramlarına inanmaktan böyle oldular.
Sosyal medya ya da çevrene bakarsan erkeklerin ne kadar dişil enerjide olduğunu görmen lazımdı. Her insanda dişil ve eril enerji vardır ama günümüz erkeklerinde dişil enerji erile nazaran fazla olduğundan (bunu sorudaki bey efendinin prenses gibi hissettirilmek istemesinden anlamış olman lazımdı.) biz kadınlara çekici gelmiyor asıl olay bu. Pick me olmanın lüzumu yok :)
yahu ironi sorusuydu mındar ettin sorumu git ya şikayet et kaldırsınlar :)
Kimseye bir lafım yok 😂 sadece o bir şey iddia etti bende cevabını verdim.
ya git tamam :) sende oda bni yalnız bırkaın ağlamak istiyorum :)
Peki peki 😂
mendil ver mendil duygusuz ya üstünemi siliyim :)))
Görüyorum zaten ama bu yanlış değil. Bilimle bağdaştırdığınız eril ve dişil enerji kavramlarını bilim kabul etmiyor. Enerjinin hormonlarla alakası yoktur bu yüzden östrojen ve testesteron hormonlarını öne sürüp dediğinizin doğru olduğunu kanıtlayamazsınız. Hiç kimsede eril ve dişil enerji yoktur. Senin gibi kadınlara egoist erkeklerin çekici gelmesi normal çünkü ezilmekten hoşlanıyorsun. Bir erkek hesabını ödediğinde, sana kapıyı açıp tuttuğunda, sandalyeni çektiğinde, evinden aldığında sen kendini prenses gibi hissediyorsan ve bunlardan zevk alıyorsan bu senin sorunun. Çünkü prensese bunları prens değil hizmetçisi yapar. Sen bir erkeğe hizmetçi gibi davranmasını sağlayıp prenses gibi hissediyorsan bu saçmalık çünkü bir hizmetçisinin eşi olursun. Prensler ve prensesler eşit yaşar. Erkeklerin egosunu tatmin edip tepenize çıkarıyorsunuz sonradan neden aldatıldım, beni öldürecek, bana bağırıyor diyorsunuz. İlişkide hep erkeğin aktif, çabalayan, yöneten, veren, randevuyu planlayan olmasını istiyorsunuz ve size sahip, kendinizin ise ait olmasını sağlıyorsunuz. Sonra da el üstünde tutulmak, saygı görmek, eşit haklara sahip olmak istiyorsunuz ama hepsi bir arada mümkün değil. Sen kendini erkeğin gözünde küçültürsen o da egosunu tatmin edip seni üzer ve ezer. Kadınlar olarak başınıza gelen her şeyi hak ediyorsunuz çünkü kötülüklere yol açıyorsunuz.
Erkolara ancak prens gibi hissettirebilirim
hımmm sevdim bunu:)
Cevap
1Cevap
hissettiririm
barış bi öğlen ayarla kahve ısmatlıcam sana genco hakettin:)
Eyvallah:)
:))
Prenses gibi mi hissetmek istiyorsun?🤪. Sen bu konuda başarılısın ama 😉
istersem evet:)
Belli oluyor 🙃
Daha çok onlar prenses oluyor erillik ayaklar altında yok mu ey ümeti Muhammed erkekliğin şanını kurtaracak
Ben prenses değilim ben cadıyım.
sen dur:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?