Sevgilimle ayrıldık ama anlamıyorum?

öncelikle biraz uzun olabilir içimi dökmek istiyorum sadece. sevgilimle 1 senedir birlikteydik ve çok çalkantılı geçti arkadaş çevresinden bi lavuk yüzünden çok etkilendi manipüle oldu arada kaynadım hak etmedim şeyler yaşadım. kendi de kabul ediyor çok pişman olduğunu söylemişti her neyse, maalesef çok saygısızlık gördüm kardeşim o benim gidersin git, artık hiç kimseyi istemiyorum kendimi seçiyorum, onların sana ne zararı var vs vs. herif çok manita değiştirdi benimki de hep onlarla takılırdı oyun girerlerdi saatlerce ama sorsan sence onunla mı konuşuyorum derdi kız da düzgün ayak değildi keza oğlan da değildi işte gel zaman git zaman böyle geçti işte o kızı niye çıkarmadın bu kim. bir gün aylar aylar sonra patladım çok büyük kavga ettik ben ben değildim artık ve ölü gibi hissediyordum.. çabalmaya çalıştı evet ama izin verecek konumda değildim kendin zorla dedim kapılarımı kime göre yaptı kime göre yapmadı haksızlık ettim çok ettim ever acımı çıkarırsa geçer sandım olmadı. şehrime geldi gelmeden 1 gün önce attığı bir posta sinirlendim kızdım baya meğer o an umudunu yitirmiş geldiği zaman öptü sarıldı ağlaştık ve birden istemiyorum dedi terk etti otobüse bindirdi evine döndü dün yazdım yapma etme gel diye ama bitti. 8 9 ay belki çok çabaladım onlardan sana hayır gelmez çocuk seni kullanıyor vs diye herifin de hayatı yalan çıktı ha bu arada, yaşı ismi mesleği meğer veletmiş ve akıl sorunları varmış yıllarca onu ve arkadaşlarını yemis arkadaşlığını bitirdi tabi de yaşananlar ağır geldi.. ama yine de bitirmek istemedim her ne kadar ayrılalım diyip dursam da neyse işte uzun hikayenin kısası böyle belki birileri bir şey yazar akıl verir diye yazıyorum yoksa olay çookk uzun

Sevgilimle ayrıldık ama anlamıyorum?