Esenlikler dilerimmmmmm, Bende eskiye dönersem sevincem artık olmuyor böyle cfbvgbv

Esenlikler dilerimmmmmm, Bende eskiye dönersem sevincem artık olmuyor böyle cfbvgbv

Eğlenmek demeyelim de, her yanlış kişi bir ders, bir tecrübe aslında. Doğru kişi gelene kadar yollar, sohbetler, hatta bazen hayal kırıklıkları biriktiririm. Ama bu süreçte asıl eğlenceyi, kendimi tanımakta bulurum. Yanlışlar öğretir, doğrular tamamlarmış!
Buradakilerin vizyonu bu buraya sorulması tuhaf bi soru 😂 buradakilerin yaptığı zaten bu, aşık olacakları kişiyi bulana kadar başkalarına verip duruyorlar. Sonra çok aşık olmayı becerebiliyorlarmış gibi sırf güzel diye yahut sırf yakışıklı diye birinde karar kılıyorlar milleti de birbirine düşürüyorlar. Yeminle kültür sıfır karakter sıfır
Doğru kişiyi bulduğuma inandım ama o kişi benim yüzüme bile bakmadı ben de kendi tercihimle başkasının duygularını incitmemek için yalnız kalmayı tercih ediyorum
Yani yoksa nasıl tecrübe edineceğizzzzz
Cevap
80Cevap
Kimsenin kalbiyle oynamam bana ters
Yanlış kişileri hayatıma almıyorum
Başkasını araç olarak kullanmak bana yakışmaz gadası
Hayır eğlenmem.
Yanlış kişi her zaman yanlış kişidir, doğru kişiyi bulduğunuzda, sizi daha iyi bir insan olmaya zorlayan, sizi destekleyen, sizi gerçekten seven ve ikinizin yakınlaşması ve bir olması için her şeyi yapan birini bulduğunuzda, böyle birini yakalamak için şimdiki zamandan daha iyi bir zaman yoktur, çünkü böyle biri sık sık karşınıza çıkmaz.
Herkesin doğrusu kendine göre tanımdır. Kimse yanlış kişiyi başta bilemez zaten sonradan tanıdıkça görür ona göre varsayımla gider. Eğlenmek deyimi başkasına karşı böyle kullanılırsa bir gün de doğru dediğiniz kişi için eğlenmelik hale gelirsiniz.
Politik cevaplara hiç girmeden düm düz yazacağım
Evet, kadınlar olmadan hayat gerçekten çok sıkıcı o nedenle doğru kişi yanlış kollarda olduğu için bizim kollarımız da boş kalmaz değil mi o eğlenmek olarak bakmıyordum da tatlı küçük heyecanlı serpiştiriyorum diyebiliriz..😈
Sorunun meali belli aslında yazılması gereken kelimeler yazılmamış onun yerine daha kibarcası anlatılmaya çalışılmış. Eğlenmek mümkün ama geçmişi eğlenmekle geçmiş kızı kabul edecek, bu şekilde içi rahat edecek erkek bulmak mümkün mü onu bilemem
O zaman benim için dogru kisi herkesle eglenen biri olur, nasıl biriyle olmak istiyorsan o şekilde davranman gerekir çünkü ne kadar iyi birini istersen iste hayat senin karşına senin gibi biriini dogru kisi diye çıkarır kimsenin ahını almak istemem ah almış insanların kalbini kırmış kalbi kirlenmiş biriyle de olmak istemem, eglenmek icin başkalarının hayaliyle oynamayın yazık günah ya (lafım geneldi senle alakası yok tatlım yanlış anlama😅🌸💝)
Tabi gelmişsin 30 yaşına bi zahmet böyle düşünün 18 yaşındaki biriyle 30 yaşındaki bir insan bir mi
Ne alaka sen de o yaşa geleceksin dedigim sey her yasta gecerli , ayrıca kimsenin kalbini kirmadm iliskileri eglence olarak gormedim ne 18'imde ne de simdi kimseyi kullanmadm kendimi de kulladırtmadm bu benim dogrum aynı düsuncede degilsek bile fikirlerinize saygı duyuyorum tesekkur edrim iyi aksamlar
Doğruyu bulana kadar herkes yanlışlardan geçer doğruyu bulunca iyi ki diyebilmek için
Yani gençliğimi yaşarım yaş 30 a gelincede namus ayaklarına yatarı öyle mi
@merakli_kofteci2 0ça bak ys her yoruma atlamış
Sorunu sal artık yorumunu kaldırmaktan kaldırma hakkım bitti
Aleyküm selam herkeze Gerçek Doğruya Yanlışlar üzerinden ulaşılamaz. Yanlış kişilerle eğlenen yanlış kişileri beklemeye devam ede dursun Doğru kişi enayilik yapmayacağı yanlış kişiyle değil Doğru kişiyle yol alsın
Eğlenmiyorum ben yanlış kişi bile olsa ciddi düşünürüm skkskskz
Yaaaa beraber ciddi düşünebilir miyizzz
Hiç fena fikir değil dksmks
En çok ben ciddi düşüncem bananeee cgbg
Olur olur düşün dksksk
genelde yatırımı değen kişilere yapıyorum. ama cok da saglam değilim bu konuda bastan cıkabilirim ama cok ben kendimde hani ugrasmam ugrasmıyorum yani karakterim öyle.
doğru kişi geldiğinde o kişinin eskiden yaşadığı "yanlış kişiler" ile ilişkileri / yaşadığı cinsel ilişkileri hiç bir erkek "bana göre" kolay kolay kabullenemez. Bu yüzden bir erkek olarak hayır. Karşıda ne bulmak istersem o şekilde yaşamayı isterim
ben de bu ikilimde kalıyorum bu aralar. yanlış kişiler zaman kaybı fakat diğer türlü de hayat çok sıkıcı
Napalım, boş duralım mı?
Doğru kişi kendi mi geliyor hem, birileri ile ilişki olacak ki doğru mu değil mi öğreneceğiz
Hayır öyle yapmadım ama yapmak lazımmış ya. Bize gelen pürüpak gelmeyecek zaten. Doğru kişi dediğimiz kişinin de doğruluğu sonsuza dek sürmeyebilir. Öncesinde gezip tozup eğlenseydim keşke, tertemiz evlendim diye kimse mqdalya da takmadı üstelik
Eğlendiğin zaman enerjini ona göre ayarlıyorsun. Sonra doğru kişi de gelmiyor. Nasıl yaşamak istersen öyle ol
Yanlış kişilerle haşır neşir olurken doğru kişi için yanlış kişi oluyorsun. Doğru kişiyi bekleyen birinin yanlış kişilerden uzak durması gerekli
Doğru kişiyi nasıl bilecez? Ya gelen kişi doğruysa ve yanlış kişi olduğunu sanıp eğlenip bırakırsak ne olacak mesela?
Yanlış kişiye alışan doğru kişinin geldiğini anlayamaz ki.
Gerçi doğru kişiyi istediği konusunda kendine hep yalan söyleyendir.
Bize yeni hayranlar lazım, eskileri düşmanımız oldu
He yaaa
Yanlış kişilerle eğlenirsen doğru kişiyi bulamazsın
Yoo niye eğleneyim eğlence merkezine giderim direk atari ya da oyun salonu gibi canım ben
"Doğru kişi gelene kadar"
Sen doğru musun?
Eğlenirmisim nasıl bir cümlesine yahu. Bu cümleyi kullanmayın lütfen.
Doğru kişi diye bir şey yok ya. Her şey bakış açısı ve kriterlerden ibaret
genelde öyle yaptık lakın dogrumu yaptık bilemedim
Hayır yanlış kişileri hayatıma alıp hayatımı mahvedenem
Hayır yapmam bana yapılsın da istemem… kimsenin gönlüyle hayalleriyle oynamam…
Doğru kişiyi bulamayacak olsam da yanlış kişilerle işim olmadı, olmaz.
Susamış bir kadına bir yudum su olacak kadar centilmenim.
Zaten bu yüzden doğru kişi kalmadı yanlışlar içinde doğru aranmaz
Nope hiç benlik değil, tahammül edemiyorum zaten insanlara genel olarak absh
Uğraşamam. Başladığım her iliskiye ciddiye evrilmesi niyetiyle başladım.
Her gelenle eglenirsen doğruyu nasıl anlıucan oda senle eglenirse 😉
Offfffğ zeka dolu bir paylaşım da vfhnhnbbn
Hayatımda doğru kişiyle de yanlış kişiyle de hiç eğlenemedim
Hayır eğlenmek isteyen oyun oynasın spor yapsın
Eğlenmeden hayat geçmez.
Bencede dayı vfbggvg 33 yaşına gelmişti tabi eğlenceksin hayat kısa tabi
33 te dayı mı olunuyor ya :D :D facebook hesabı açma zamanım gelmiş o zaman :D :D
Hihiiii gidip açmalısın6xd
bıyıklı bir foto ve arkaya da bayrak koyayım tam olsun :D iki de afilli laf yazarım :D :D
Aynen öyle yaparım napcam başka yalnış kişiyle doğru mu düşünecektim
duygularla oynamak benim işim değil ama hak ediyorsa oynarız
Bazen kim doğru kişi kim yanlış kişi zamanla belli olur.
Takılmayın böyle şeylere hayatın tadını çıkarın ve yaşamayı ciddiye alın
Asla. Duygular video oyunu değildir. Kimsenin ahını almayı sevmem.
I ıh, çekemiyom hiç
Sıkıcıı insan yaaaa
Çomçok eğlenceliyim bi kere, teessüf ediyom
Kızda aynı kafadaysa ancak, diğer türlü kimsenin duygularıyla oynamam
Önceden olsa hayır derdim ama şu an evet diyorum
Doğru kişi diye birisi yok sevdiğim kişilere karşı hep eğlenirim.
Yavrum profildeki sen misin sen nesin öylee aklımı başımdan aldın gel ben seni kurtarayım bu döngüden itaat et prensesler gibi yaşatayım seni yavrucak
Doğru kişiyi bulacağa kadar kendimi ziyan edemem
bence herkes gunu kurtarma derdınde
Sana dogru kişi gelmez yaşın geçmiş 😂
Doğru kişi yok bence
Doğru kişi yanlışlar yapmış kişiye nasip olmaz.
Bu dünyada sırf eğlenmeye gelmedim.
Hayır.
Doğru kişiye ayıp olur
Yanlış kişilerle olmuyor tadı tuzu çıkmıyor
Hemde nasıl tecrübe ederim
Eğlence anlayışımda bu yok benim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?