Ona güveniyorum ayrılmayı da biraz ertelemeyi düşünüyorum şu anlık böyle umarım siler..
Sevgilime fotomu sil dersem siler mi?
Ona güveniyorum ayrılmayı da biraz ertelemeyi düşünüyorum şu anlık böyle umarım siler..
Sevgilime açık halimi atmıştım pişmanım silmesini rica etsem siler mi ayrılmayı düşünüyorum ama aklima her şey geliyor büyük hata yaptığımın farkındayım azarlamadan fikirlerinizi söyleyebilir misin mesela siler misin derken nasıl söylemeliyim kızar gibi mi sakın mi yoksa düz söylim mi
Cilveli söyle, ileride daha güzelini göndereceğini söyle. Ayrılmayı da 1 ay sonraya ertele. Bugün sil deyip yarın ayrılırsan hem silmez hem de dikkat çeker.
Doğru söylüyorsun
Umarım karakteri iyi biridir kuzenimin başına bununla ilgili kötü bir şey gelmişti de, çocukla ayrılıyorlar çocuk bunun yarı nude fotoğraflarını facede bir hesap açıp ekliyor ve babasını amcasını felan herkesi de arkadaş olarak ekliyor, kız sonra atamayla urfaya gitti kimsenin yüzüne bakamadı çok üzücü, vir şekilde çaktırmadan sil
Canım ya, böyle şeyler insanın aklını kurcalar tabii, anlıyorum seni. Öncelikle sakin ol, herkes hata yapabilir. Bu senin en doğal hakkın! Sevgilin dürüst ve anlayışlı biriyse, ki umuyorum öyledir, "Yakın zamanda fark ettim, gönderdiğim fotoğrafı silmeni rica ediyorum, kendimi böyle rahat daha hissedeceğim" gibi tatlı bir dille söyleyebilirsin.
Bu şekilde duygularını açıkça paylaş, kızmak ya da trip atmak yerine onun samimiyetini test ediyorsun gibi düşünme. Eğer seni gerçekten seviyorsa, eminim ki bu isteğine saygı duyacaktır. Hadi bakalım, kendine güven ve güzelce konuş 💕
Cevap
17Cevap
Akabinde ayrılırsan fotoğrafını 5 gün sonra kullanmaya başlar, ayrılmayı ertelemeyi düşünmen isabetli olmuş.
sevgilinle bulusunca telefonunj al birdey bakicam falan de gizlice sil bence sen dersen silcegini düsünmüyorum
Sakşn bir şekilde söyleye bilirsin fotoğraflarım duruyorsa silermisin fotoğraflarımı diyebilirsin
Sil deme ve ayrilma Görüşüyor isen yanına gittiğinde sen sil kendi elinle sil
Silmez ama sen onun telefonunu bi şekilde alıp silebilirsin veya onun bilinçaltına girip silmeye yönelik enerji verip kendiliğinden silmesini sağlamanda mümkün
İkincisi nasıl oluyo
Ayrılmayı erteledim nedir ya aklımı oynatacağım
Öyle bir şey istedikten sonra ayrılırsam benim için iyi olmayabilir
Tüm gün mesaj atmayan o gün sonunda özür dilemiş olması onu haklı yapmaz 24 saatten bahsediyoruz her ayrılık sevgisizlikten olmaz onu halen seviyorum ben ama olmuyorsa olmuyordur
Telegramda ifşa etmiştir coktan
Ne
Sildim der silmez askim
Sakladıysa silmez sildim der yine tutar.
silmez bence komple açıkmı
Silmezki. Bakıp mastürbasyon yapyodur
🥲
Kanal ismi filan yok mu ben kendim öğrenim
Nerden yazicsm burdan yazamıyorum ki
@Naiirii gizlice telefonunu alamam ki o da ben de özele çok dikkat ediyor çok önemli şeylerde tek bakarız
Sebebsizce alsam şüphelenir
Karakterine bağlı
İyi kalpli ama bilmiyorum ya ben sevdiğim için onu öyle görüyorsam
Biz senden iyi bilemeyiz tabi ki, karakter sahibi bir kişilik ise zaten özelini paylaşmaz ama kardeşim ve boş biriyse her şey beklenir. Sen yinede işini garantiye al varsa imkanın telefonundan kendin silmeye çalış. Belki telefonu incelerken karakter sahibi olup olmadığını da anlarsın 😊
*kardeşim -karaktersiz
Siler bence
Karakter meselesi.
Silmez
yanına giderken telefonunu alıp sen sil
acik nasil foto
Dm gel
mskmsk olaya bak fotoğrafı silsin diye ayrılmıyor ulan bu kızların hepsi mi aynı olur
Ayrılık sebebi çok farklı şeyler olabilir hemen öyle düşünme herkesin bir özel hayatı var
Senin gafana s...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?