Kız arkadaşım başka bir erkekle ben şehir dışındayken olmadığım bir düğünde arkadaşım/arkadaşıyla dans etmiş ne yapmalıyım?

Benim de arkadaşım ancak kendisiyle pek samimi değildim kız arkadaşım bununla fazla samimiydi ve ben şehir dışındaydım bir ortak bir abimizin düğünü vardı ve orada dans etmiş bununla ve bu sırada ben kız arkadaşımın dışarıda alkol almasına karşıydım kesinlikle ve bana yalan söyleyip az bir miktarda da alkol almış ve bana yalan söyledi. Ve bu sırada çocuğun neredeyse her saçma hareketine gülüyordu samimiyeti buydu. Ben bu durumdan rahatsızdım ancak onun fark etmesini bekliyordum. Ve ben şehir dışındayken de bu çocukla dans etmiş düğünde ve yine benim bundan da haberim yok alkol olayını bir şekilde aramızda affetmiştim ancak bu detayı ben sonrasında başkasının ağzından duydum. Bu durumda ne yapmalıyım gerçekten kalbim sıkışıyor ve gerçekten kötü hissediyorum. Bu durumda ayrılmalı mıyım ya da ne yol izlemeliyim.

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Kız arkadaşım başka bir erkekle ben şehir dışındayken olmadığım bir düğünde arkadaşım/arkadaşıyla dans etmiş ne yapmalıyım?