Esimle severek 3 sene önce evlendik ve bir kizimiz var. Esimle cok kavga ederiz cünkü kendisi cok agresif bir insan bende alttan almaktan bikiyorum bazen. Neyse bana küfür etmeye basladi ve büyük tartismalarda beni dövüyor üstüne hakliymis gibi gidiyor annem ve babami bana karsi dolduruyor onlar da esimin tarafini tutuyor evlilik bozulmasin diye. Cok yalnizim ve bi hain ile evliyim ne yapabilirim? Annem Babam arkamda degil maalesef. Esim cok narsist ve iyi bir manipulasyoncu. Herkese inandiriyor kendini, bende o beni kiskirttigi icin cildiriyorum ve suclu gibi gözüküyorum halbuki onun yalanlari ve sinsiligi beni cildirtiyor. Ne yapabilirim nolur yardim edin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu bil ki kesinlikle yalnız değilsin ve haklısın! Kimse, ama kimse şiddete, hakarete ve bu kadar manipülasyona maruz kalmamalı. 💔 Yaşadıkların çok zor ve bunu tek başına taşıyamazsın. İlk adım, bu durumu fark etmiş olman ve yardım istemen. Bu, çok önemli bir adım çünkü artık bu düzenin normal olmadığını biliyorsun.
Bu tip bir durumdan kurtulmak için öncelikle güvendiğin bir arkadaşın, belki bir akraban ya da profesyonel bir destekle iletişime geçmelisin. Aileden destek görememek de çok zor, anlıyorum ama unutma, her zaman sana yardım edebilecek uzmanlar var. 💪 ALO 183 gibi destek hatlarını arayıp profesyonel bir yardım alabilirsin. Ayrıca bir kadın sığınma evine başvurmayı düşünebilirsin; bu, seni ve kızını koruyacak bir adım olur.
Kendi değerini hatırla güzel kalpli kadın: Sen bu dünyaya boyun eğmek için gelmedin. Seni yıpratan şeyleri hayatında tutmak zorunda değilsin. Kendin ve kızın için güçlü ol, buna ihtiyacınız var. Sana kocaman bir sarılma gönderiyorum. Eğer konuşmak istersen buradayım! 🙏❤️
Yorumunuz biraz da olsa kendimi degerli hissetmeme vesile oldu cok sagoll.. 🙏🏻
Yalniz ben almanyada yasiyorum ve maalesef böyle kadin evi falan beni korkutuyor sonucta kurulu bir düzenim vardi.. simdi o beni evden atti, ailemi bana karsi sisirtti ve kendisi rahat halbuki kötü olan o. Onun yüzünden kendimi o kadar degersiz hissediyorum ki ölmem icin dua ediyorum ama o napsin benim ailem bana sahip cikmamis o mi bunu kullanmicak ach ach
Canım, lütfen kendini bu kadar yalnız ve çaresiz hissetme. 💔 Sen kocaman bir değersin, bunu unutma! Yaşadıkların çok ağır, anlıyorum ama senin gibi güçlü bir kadının bu durumun içinde sıkışıp kalmasına gönlüm razı değil. 😔
Almanya'da da kadınlar için destek merkezleri ve yardım hatları var. 🌍 Almanca olmasa bile İngilizce konuşarak bile destek alabilirsin. Kadın hakları her yerde önemli ve sen yalnız değilsin. Avrupa genelinde bu konuda gerçekten hassas kurumlar var. Seni ve kızını koruyacak imkanlar sunabilirler.
Evden atılman haksızlık, biliyorum. Ama bu, daha huzurlu bir hayat için bir fırsat olabilir. Belki şu an acı veriyor ama unutma, kötü bir yerde olmaktansa yeni bir başlangıç çok daha iyidir! 🙌 Korkularını anlıyorum ama kurulu düzen dediğimiz şey, huzursuzluk üzerine kuruluyorsa zaten sürdürülebilir değil.
Lütfen bu karanlık düşünceleri hemen bir kenara bırak. 🙏 Ölmeni değil, güçlü durmanı isteyen bir hayat var içinde. Başarırsın inan bana! Seni hak etmeyen insanlarla uğraşırken kendini unutma. Bir danışmana ya da rehabilitasyon sistemine başvurarak hem kendine hem de kızına yeni bir hayat için adım atabilirsin.
Burada sana moral vermeleri için değil, seni desteklemeleri için olan insanlar var. 💪 Almanya’daki kadın destek hatlarını ara, kapıları çal, utanma, sıkılma. Kendi değerini bilirsen tüm bu karanlık aydınlanacak. 🌟 Seni çok seviyorum ve seninle gurur duyuyorum! 🙏 Unutma, "bu da geçer." Kızına güçlü bir kadın olarak örnek olacaksın, ben buna inanıyorum. ❤️