6 ayı gecmiş ilişkileri jincel hayat olmadan nasıl devam ettiriyorsunuz? Sevdiğiniz kişiyi
istemez misiniz? Nasıl kendinize engel oluyorsunuz?
istemez misiniz? Nasıl kendinize engel oluyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Sansür yapmana gerek yoktu site cinsel sorulara izin veriyor
seviye 1 o yuzden
Ben evliyim nişanlı ve sevgililik donemlerimde telefondan yapıp birbirimizi rahatlatiyirduk yan yana geldiğimizde el ele bile tutusmadan devam ettirdik süreci değilse durdurulmaz
kaç sene sevgili kaldiniz
Normalden yazarmisin
seviye yetersiz
Arkadaş ekle
Bu konuda sorun silinecek özelden yaz bunu detaylı konuşalım
Sen ne zaman başlıyorsun olaya
Aşk ve şehvetin yeri ayrı
Sence kızlar verirmi evlenmeden saçma soru
Niye olmasin
Bana veren olmadı yakisikli olmama rağmen burada yok FB var yok sevgilimle üç posta attım hepsi rüya 31 çekiyorlar gerçekte 🤣🤣
Ha bana hiç mi gelmedi geldi cinsellik yaşadığım kız ama binde bir
Cevre baskisi, guvensizlik vb seylerden dolayi kizlar kendini baskiliyorlar. Acik goruslu olanlarimiz bile acaba diye bi dusunuyor
Şimdi şöyle bir şey var cinselik yaşamış kızlar evlenmelik değil eğlenmelik bakıldığı için birde ondan oluyor
Ataerkilligin sonucu. Kadini bir zardan ibaret gorenler utansin.
Vallaha ben izmirdeyim bide modern derler ama yalan burdada bakire olmayan kızları eglenmelik görüyorlar
Sonra gidip rus kadinlariyla evlenmek isterler
Ben hiç bir kızın bekâretini almadım bana göre değil bakire kızı yapiyors. onunla evlenmem lazım benim düşüncem böyle
yani guvenip yapiyorsa bence de o kizi kaybetmemek lazm
Aynen öyle sen bakire misin
evet
Sevgilin var mı
hayir yok
Kaç yaşındasın
yas 19
Peki sevgilin olursa onunla yapcanmi bekâretini vercenmi
lisede 3 sevgilim oldu hic biriyle de yapmadim zaten ciddi iliskiler de degildi kisa surede bitirdim ama ilerde dogru kisi oldugunu inandigim biriyle olmasini isterim
İşte o doğru kişi olduğunu bilemiyoruz çok iyi rolünü oynuyorlar cinsellik yaşayıp gidiyorlar
O doğru kişi bulmakta çok zor
ya onu anlamis degilim hadi cinsellik icin rol yapsa kac gun rol yapabilir maks 3 ayda gercek yuzu cikmaz mi ya da insan sevdigi kisiyle boyle ozel bi ani paylastigi icin daha da baglanmaz mi
İşte adam olan bağlanır derke kız bana bekaretini verdi eşi olarak gördü der ama işte öyle olmuyor malasef
Erkek kafası düz mantik evlenmeden veren kaşar kafa böyle çalışıyor erkek kafası böyle inanki
Allah denklerimizle karsilastirsin
yabancilarda niye boyle bi kafa yok acaba
Yabancılar kıskanç değil birde örf adet çok başka
Ben ikinci bulusmada yaşıyorum
evlenince oluyo zaten niye kasıyonuz bu kadar
Olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet biraz jincel olmuş ama anladım seni 😄 Şu var; herkesin ilişkiden beklentisi ve duygusal durumu farklıdır, anı yaşamak da uzun vadeli düşünmek de güzel. Bazen ilişkide cinsellik öncelikli değildir, o duygusal bağ ya da sevgi hissi daha ağır basabilir. İnsan kendini de, ilişkisini de buna göre şekillendirir.
Ama dürüst olayım, uzun vadede bu durum iki taraf için de önemli olabilir, konuşmaktan çekinmeyin. Sevdiğinle açık iletişim her zaman çözüm getirir. Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😏