En yakın arkadasim sevgilimle birlikte oldu?

Ortaokula giderken yeni bi kizla tanistim ilk bas kavga etmistik ve sonrasinda konusarak aramizdaki sorunu cozduk arkadasligimizin baslarinda kiz arkadasim bana cok yakindi yasadigimiz kavgayi hemen unutmustu ve cok yakin olmustuk hep yanyana geziyorduk hatali olsa bile onu savunurdum ve onla kavga etmek istiyen kizlar ile konusup veya kavga edip ona zarar gelmesinden korurdum ileryen zamanlarda ben yeni biri ile tanistim ve biraz fortlestikten sonra sevgili olmaya karar verdik biraz kiz arkadasimi onla hic tanistirmamistim daha firsatim olmamisti ama her gun bahsederdim ve ileryen zamanlarda artik deger verdigim 2 insanin tanismasi gerketigini dusundum ve kiz arkadasima seni bu guj sevgilimle tanisticam dedim tamam dedi ve evimizin yakinlarindaki bi avm nin yanida olan parkta bulustuk ve sevgilim geldigjnde arkadasim onu hic sevmedi ve bana bu seni uzer ayril bundan dedi ama o an tartistiklari icin pek umursamadim soylediklerini zaten sevgilimde arkadasimin dediklerine sinirlendi ve gitti o gunden sorna sevgilmle hep tartistik ve surekli ayrilip baristik ama her ayrildigimizda sevgilim gonlumu alirdi bi gun gene ayrildik ama beni ne aradi ne sordu ve o gun kiz arkadasima da ulasamadim 4 gun sonra erkek arkadasim bana bi sey yazdi geri sildi ama ben kirildigim icin ona geri cevap vermedim ve 4 gun dur kiz arkadasim benle konusmuyordu fazla bi kac hafta sonra kiz arkadasim benle konusmayi kesti ve neden diye sordugumda oyle olmasi gerketigini soyledi o zamanlar da deniz diye bi arkadasim vardi denizin sevgilisi de benim eski erkek arkadasimin arkadasiydi denizin sevgilisi bi gun benle bi sey konuscagini ancak sakin kalmam gerektigini soyledi tamam dedim ve bana eski arkadasim ve eski sevgilimin bir bina arasinda birlikte oldugunu soyledi o an canim cok yanmisti sevdigim birinden ilk defa boyle bi darbe yemistim ama asil canimi yakan kiz arkadasimin benimle olan arkadasligini bir erkek icin bitirmesiydi o gunden sonra ne asik oldum nede birine guvendim
En yakın arkadasim sevgilimle birlikte oldu?