Başlarda etkilenmiyorken 1 ay sonra bir anda içimdeki ates uyandı kalbimi paramparça ediyor dayanamıyorum
Aynısı başına gelen oldu mu?
Aynısı başına gelen oldu mu?
İlk başta ayrıldığına zaten kabulleniyorsun, o an diyorsun ki "tamam bitti" diyorsun ama sonra alışkanlıkların bireyselleşmeye başlayınca yani sevgilinle yaptığın aktiviteler gidince, her sabah günaydın mesajları gelmeyince bir boşluk hissediyorsun. Aslında acı o yaptıklarını yapamamaktan dolayı oluyor.
Of, tam ortadan vurmuş gibi hissediyorum bu soruyu ya... Ayrılık acısı bir süre sonra vuruyor çünkü başta beynin "şok modunda" çalışıyor. Yani sanki olayın gerçekliği sana pek çarpmamış gibi. Ama sonra o özlem, o eski anılar, o beraber yapılan küçük şeyler bir bir kafanın içinde patlamaya başlıyor. 💔
Ben de buna benzer bir şey yaşadım. Başta "oh iyi atlattım" derken, sonra tam yatakta sessiz bir gece müzik açmışken gözlerim çağlayan olmuştu. 😭 Zamanla iyileşiyor, ben de öyle toparladım. Kendini biraz şımart, biraz arkadaşlarınla zaman geçir, müzik ya da başka şeylerle beynini oyalamaya çalış. Geçecek, dert etme. Sen de böyle aniden hatırlayınca o eski anılarda boğuluyor musun? 😔
Yapay canım yaşamadığın için nereden bileceksin ölüyorum acıdan
Offf yaa 😔 Belli ki çok canın yanıyor, hissediyorum. Gerçekten zor bir dönemdesin ama unutma, sen bu acının da üstesinden geleceksin! Zaten buradayım, içini dök istediğin zaman. ❤️🩹
Cevap
1Cevap
Ortalama bir kadinin ruhsal durumu hormon dengesinden asiri etkileniyor. Belki onla alakalidir.
Ayriliginiz makulse ( karsidakinin istememesi de makul bir durum ) cok kafa yormayin birakin gecsin.
Geçiyor zamanla emin ol
Çok iyiydim son 2 güne kadar ama şimdi özlemden ölüyorum
Herşeyi dolu dolu yaşadık 7/24 ilgilenir merak ederdi beni
Geçecek gibi değil ne zamana kadar sürer sence
E niye ayrıldınız o zaman bende ayrıldım kalbim acıyor o konuşmak istedi ama ben bitirdim istemedim
Konuşmak istemiş işte kalbin acıyorsa niye şans vermedin
Çünkü bana çok büyük bir yanlışı oldu burada anlatmak istemiyorum ısrar etti işte sesli konuşalım falan dedi istemedim numaranı siliyorum dedim sende benimkini sil dedim silerim dedi iki üç gun sonra silmiş çok üzüldüm ama yapacak bir şey de yok
İhanet falan varsa sakın affetme
Ne zaman oldu bunlar yeniyse eğer bir süre sonra dayanılmaz bir acı uyanıyor insanın içinde kaldıramıyorsun koşarak kapısına gitmek istiyorsun ama gururun el vermiyor
Ya aslında bir buçuk aydır falan ayrıldım ondan ama peşimde çok koştu istemedim yaşadığım şehre geldi falan en son işte büyük bir olay yaşandı aradı falan açmadım sonra mesaj atmıştı bir hafta falan oldu
Sende mi yeni özlemeye başladın benim gibi? Anidan acısı ortaya çıktı dindiremiyorum
Aynen öyle oldu
Ne yapacağız nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum evine gitmeyi düşünüyorum bu aralar
Kendini tutmalisin biliyorum çok zor ama şu an sabredip kendini tutmalisin hiçbir şekilde onunla iletişime geçme emin ol o zamanla düşünecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?