merak ediyorum bir insan ya da insan görünümlü yaratıklar demeliyim niye kendilerini böylesine küçük düşürür?ne kadar aciz olduklarını fark etmez?ve laf atınca eline ne geçer?
Cevabın nedir?
+1 yılErkekleri bir yaratık olarak betimlemişsin dur bende kızlar üzerinden bir genellemeye gideyim.
Bak sana şöyle söyleyim diyelim aynı kaldırımda Türk kızıyla ben karşıdan karşıya birbirmize yaklaşıyoruz Sana olacakların sonucunu söyleyim mi ? Onun bana doğru yaklaştığını ve bir kız olduğunu kavradığım an ben başımı aşağı eğerim . Çünkü kimseyi rahatsız etmek istemem ,
Hayatımda bir kıza bile laf atmışlığımda yoktur yanımdan geçene kadar başımı eğerim tam geçtiğinde de başımı kaldırırım. Bunu hisseden kızın vereceği tepki ne olur biliyormusun ?
Erkeklere karşı bir ön yargısı olduğundan bak ne efendi çocuk demez ya bugun güzel değilmiyim diye düşünür ya da bebeye bak ne kadar kendini beğenmiş der , ya da başka bir erkek profili çiziyim yine kaldırımda karşısın da bir erkek abazanca değil gibi bakışları güzelliğini onaylarcasına hayran hayran bakıyor bir rahatsız edicilikte yok onu mutlu ediyor .O erkek yanından geçip bir kaç adım attığında inan döner bir de arkasına bakar ve bu 2. profil belkide o an için onu daha çok mutlu eder. Çünkü o an egosu tatmin olmuştur.
Benim yaptığım onun cinsel kimliğine ve huzurlu bir ortamda bulunmasına karşı saygımdı .. İkincisi ise onun güzelliğinin bir başkası için tesciliydi
bakışşş açısı ? bu
Ben yanlış insan olarak damgalandım. Suçum neydi ?
Bakış açısı işte bu aslında ben onu gözlerimle görmek yerine huzurlu bir ortamda yürümek isteyeceğini gördüm ve buna saygı duydum ve boynu büktüm 2 . kişi ise kendi erkesi zaaflarıyla onu çıkarları için bir bakışla da olsa kullandı . o erkek ona zaten kız olduğun için baktı onun dışında başkası da geçse bakacaktı onu kullandı oda egonu şişirdi onu kullandın. Alan razı veren razı .Alsana Türk kızı profili . Ben defalarca bununla karşılaştım genelleme yapma hakkını da kendimde buluyorum . Arz talep meselesi yani .
Bak sana söyle söyleyim ben inan karşımdan gelen birisine öküz gibi baktığımı hatırlamam hep bakmamayı seçtim . Dünyanın en doğru en kusursuz insanı da değilim . Onun yaptıığı ego tatmini benimki de öyle . Ben ona baksam ya o mutlu olacak ya da benim bakışlarından rahatsız olduğunu belli edip kendimi bir sapık gibi hissetmemi sağlayacak benim ona bakmamam ise benim gövde gösterim ben den değerli değilsin diyorum ona bakmayarak kendimi bir sapıkmısım gibi bana hissettiremiyor bana , hiç tanımadığım bir insanın egosunu tatmin etmiyorum , bazen hissediyorum ki ona bakmamam onu deli ediyor ve bunu hissettiğimde bu da benim egomu tatmin ediyor.
sonuç : ben egomu tatmin ettim , karsımda ki edemedi . ben onu kullandım o beni kullanamadı .
Akıllı erkek bunu sorgular ve bu şekilde hareket eder. Ego böyle tatmin edilir . Yaradılıştan gelen ve seçimini insanın yapamadığı bir et parçasıyla övünmekle değil kişilikle . Yazdıklarımdan erkekler kendine pay çıkarsın kızlar da en doğru insanın bile yanlış gelebilme potansiyeline ulaşacağı aptal egolarını sorgulasınlar .34 Yorumla- +1 yıl
+1 çok doğru kardeşim
- +1 yıl
erkekleri değil laf atan erkekleri yaratık olarak tanımladın laf atmıyorsan neden üstüne alınıyorsun?
- +1 yıl
Laf atan erkek dediğinde neden üstüne alındın kadınlara laf atıyor musun? Eğer atıyorsan bu bir tacizdir
En İyi Cevaplar
+1 yılbu gerçekten bir cehalet göstergesidir sanırsam kara yağız kenar mahalle apaçisi önüden geçen güzel kıza laf atınca kızın tereyağı gibi eriyip kendini onun kollarına atacağını düşünüyor
10 Yorumla
laf atan kadın yada erkek fark etmez, o an bişeyler söylerken eğlenir güler bi halt ettiğini zanneder ama ezikliğini belli etmekten başka bişeye yaramaz. duymamaya çalışmak lazım. her birine cevap verilemez onun seviyesizliğiyle uğraşmamak lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
duymazdan gelmek en iyisi o kadar küçülmemek için ama bazen elden gelmeyebiliyor.
köpek gibi egomuzu tatmin edip '' ayy salak'' diyoruz dışımızdan hadi ama yapmayın :)
01 Yorumla- +1 yıl
ben kaç defa kendimi tutamyıp saldırdım böylelerine şahsen benim hiç hoşuma gitmiyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
23Cevap
+1 yılEğer tutup da, içinde gerçek anlamda tahrik ve taciz edici argo kelimeler kullanıyorlarsa rahatsızlık verebilir tabi ki...
ama ben hiç bir kadının iltifatın nezaketten biraz uzak kıvamdaki haline senin verdiğin bu tepkiyi vereceğini sanmıyorum...
eline ne mi geçer?
sen burada bunu söylerken eline ne geçiyorsa onun aynısı geçer ;)
Rus bir kızın (hemen rus kız muhabbeti başlamasın) yüzüne karşı, ''göğüslerin çok güzel'' bile desen, ''teşekkür ederim, çok naziksin'' cevabı alırsın...
biz coğrafya olarak doğu ile batının arasında kalmışız ya, heh işte, medeniyette de aynen onların arasında kalmışız...
Kızlar, batılı kızlar gibi giyinmeyi severler, ama doğulu gibi tepki verirler...
Erkekler, batılı gibi giyinen kızları beğenirler, ama tam bir doğulu gibi hareket ederler...
Sizin için söylenen güzel sözlere, batılı bir kız gibi medenice cevap verdiğiniz gün, batılı bir kız gibi davranılmayı hak edersiniz...01 Yorumla- +1 yıl
bir türk kızına göğüslerin çok güzel dendiğinde teşekkür ederse her türk erkeği o kızı götürmeye çalışır farkı kafanızda yaratın ilk önce.
herkes aynı değil ama laf atılmasından sonra gerinen hoşuna giden kızlarıda görmedik değil hani şahsen samimiyetle söylemek gerekirse laf atan erkekleri kınıyorum ve bundan hoşlanan kızlarıda o erkeklerden pek farklı görmediğim bir gerçek
02 Yorumla- +1 yıl
çok hoşuna giden kız görmedim
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılPeki ya laf atan kızlar? Kanım donmuştu ilk laf yediğimde yerin dibine girmiştim.. Sonra başıma bir kaç kere daha geldi ve alışılacak bir durum olmadığını anladım. Hakikaten pis bir olay.
02 Yorumla- +1 yıl
onlar yeni türedi
- +1 yıl
Açıkçası ilk lafı 12 yıl önce yedim. Nerede ve ne zaman yediğimi unutmam. Kızın laf atanı da öyle böyle laf atmıyor çünkü.
bende bu mevzuyla ilgili bir konu açmıştım dün malesef bizim toplumumuzda artık tesettürlü kadınlara bile asılıyorlar laf atıyorlar taciz ediyorlar düşünki her tarafı kapalı bir yeri belli değil ama işte sapkınlık
02 Yorumla- +1 yıl
kadın olmak yeter
+1 yıllaf atan piçler hep ark yanında atar bak böyle yaptım falan filan o.ç seninde bacın yok mu söyletme bana.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. atılmaması gerekir tabi.ben şahsen atmamayı daha doğru buluyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. iyi birsey değil cok begendiysen gidip konusacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi egon için kaç erkeğin kalbini kırdın ? motorla geçen bir Ayının lafi çokmu ağır geldi ya yaptıkların ? şimdi yavaşça trip at ve uzaklaş ...
01 Yorumla- +1 yıl
beni tanıyor musun da yorum yapıyorsun?senin yaptığına serbest atış denir.
Atsınlar insanlarla iletişim halinde olmak kötü birşey değil gülüyoruz işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen laf atıyorum sonra kıs kıs gülüyorum.
Bence kadınların da hoşuna gidiyor. "Üf bacaklara bak" falan diyorum... Islık çalıyorum ama az çıkıyor sesi.34 Yorumla- +1 yıl
kadınların hoşuna mı gidiyor?hangi kadınlar onlar_?
Cevap sahibi+1 yılKüçük Kadınlar.
- +1 yıl
belli senin gibi küçük adamların laf atmasından.
laf atmak sanattır.. lafı atmasını bilene.. lafın atılacağı yeri belirlemeye bağlı...
01 Yorumla- +1 yıl
kazancın ne peki
Avatardaki siz misiniz.. Belki diyorum etkisi olabilir mi?
014 Yorumla- +1 yıl
ünlü bir manken o:
- +1 yıl
bikiniyle sokağa çıkıp çıkmadığımı soruyorsan çıkmıyorum.
- +1 yıl
dekoltesi olana her yol mübah mantığıyla hareket mi ediceksiniz?
- +1 yıl
laf atacak olan adam içindeki hayvani dürtülerini kontrol edemeyen bir yaratıktır.laf attığı kişinin kadın olması yeterlidir onun için.bu yüzden başka şeyler aramak yersiz.
- +1 yıl
ben susayım herkes sussun laf atan erkekler devam etsin o halde.hayır susmuyorum.
- +1 yıl
bir yerden başlamak gerek.
- +1 yıl
en büyük tepki onlara karşı gelmektir ve ben iyi yapıyorum.
+1 yılProfil resmine bakıpta sana laf atmamak elde değil. Yerim göğüslerini yavrum:-)
03 Yorumla- +1 yıl
resmin benim olduğunu düşünücek kadar saf insanlar var mı?
- +1 yıl
Sende benim taşşak geçtiğimi anlamayacak kadar safsın demek ki:-)
- +1 yıl
inandın demedim inanacak kadar saf insanlar var mı dedim eğer dikkat etseydin.
+1 yılisim-resim-soru uyumsuzluğu
47 Yorumla- +1 yıl
yani seksepalitesi yüksek olan biri erkeklerin cinsel isteklerini karşılamak zorundadır sana göre ona yapılan her taciz doğrudur ve farkındaysan ben burda kendimden değil bütün kadınların yaşadığı olaydan bahsettim sen böyle konuşarak kendini esir edebilirsin hoşunada gidiyordur belki.
- +1 yıl
Seksapalite değil o teşhircilik.
- +1 yıl
bikinili ya da iç çamaşırlı mankenleri teşhirci olarak görüyorsan o senin problemin sokakta bikinili kızların olduğu katalogları gördüğünde gözünü kapatarak geçersin.
- +1 yıl
Yo benim umrumda olmaz, fakat erkek görür. Sergilenen şey görülür. Ben açıyorum sen bakma demek olmaz. Ben yarı çıplak gezecek kadar üsturupsuz olayım ama sen üsturuplu davran demek de olmaz.
- +1 yıl
erkekleri bir hayvandan farksız olarak kabul edip onların isteklerinin kölesi olmayı seçmişsin kolay gelsin.
- +1 yıl
Erkekleri hayvanlaştıran sensin, sorunda da yorumlarında da. Bense aksini savunuyorum. Suç bakanda değil baktıranda. Herneyse 15 saat geçmiş eskidi bu soru. Asıl sana kolay gelsin.
- +1 yıl
laf atan erkek kendini tutamadığı için sokakta çiftleşen köpekten farksızdır ki sen bunu normal olarak görüyorsan erkekle hayvan arasındaki farkı göremiyorsun demektir ve bu tarz erkeklerin 50 yaşındaki kadınada laf attıklarını düşünürsek kadının tek suçu kadın olmak ve bu tarz erkekleri savunan sensin önemli olan sorunun eski ya da yeni olması değil içeriğidir olay gündem yaratmak değil.
+1 yılKızlar da laf atıyolar...
12 Yorumla- +1 yıl
erkekler kadar değil
- +1 yıl
Şaka diyorum tabi.. Hoş bir şey değil. Açana bakacaksın düşüncesiyle hareket eden aciz insan topluluğu onlar... Bazn dişlerini sıkıp gitmekten başka bir çare kalmıyor malesef...
Sorsan hepsi delikanlı hepsi erkek.
10 Yorumla
+1 yılo profil resmine az bile?
04 Yorumla- +1 yıl
profil resmi elimde gezmiyorum canım merak etme ne kadar ilginç herhalde siz hiç sözlü tacizle karşı karşıya kalmadınız ya da erkektir yapar diyorsunuz kendi seçimin ne diyeyim erkeklerin zevklerine kölelik et o halde.
- +1 yıl
iyi anladım canım evet öyle ahaaa evettt
nerden bildin hıhı
ay pardon ilgilenmiyodum senle - +1 yıl
eğer gelipte soruma cevap yazıyor ardından sana verilen cevapla ilgilenmiyorsan o senin saygısızlığını gösterir tabi herkesin aldığı terbiye büyüdüğü yetiştiği ortam farklı seni suçlamıyorum iyi günler.
- +1 yıl
tamam bende seni mua öptüm bye
Maksat bugun eve boş dönmeyelim :D
09 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
Akşama malzeme topluyorlar. =(
- +1 yıl
topladıkları malzemelerin midelerin oturması dileğiyle.
- +1 yıl
ama bence yaptıkları şeyin kadınların gözünde daha düşük seviyeli insanların yapabileceği bir şey olarak kaydedildiğini anlayamıyorlar. oldukça seviye düşürücü bir şey ya insan sokaktan insan toplamaya ya da nefes alsın yeter mantalitesine uygun olarak yaşar mı insan düşer de bu kadar mı düşer?
- +1 yıl
düştükleri yerden kalkmaları mümkün değil :D
- +1 yıl
kesinlikle.
resim nick gel beni ye diyo
16 Yorumla- +1 yıl
resim ye diyor da nick emerim diyor
- +1 yıl
aç tavuk kendini mısır ambarında sanırmış ya sizinki de o hesap.
- +1 yıl
sana katılmamak işten değil... içinde şuh bir kadın varmış gibi bir imajı var profilin... yani yolda da bunu belli ediyorsa laf atmaları normal...
- +1 yıl
Arpa ambarı değil mi lan o?
- +1 yıl
olduğum gibi görünüyorum evet fazla feminemim erkek gibi değil kadın gibi kadınım fakat laf atılan benim diye bir şey belirttim mi?hayır.bu yorumu yapan arkadaşa hiç laf atmamışlar mı yani?sadece seksepalitesi yüksek kadınlar mı tacize uğrar?erkeklerin beyni değil başka yeri işliyor diye kendimizi buna göre mi proglamlamalıyız?
K.S.D. kuralını uyguluyorum, rahatım
01 Yorumla
+1 yılbence laf atan için eziklikten başka birşey değil
00 Yorumlaitiraf et senin de hoşuna gidiyor ;););)
02 Yorumla- +1 yıl
gitseydi sokağın ortasında defalarca delirip saldırmazdım.
+1 yıltoplu katliyam tek çözüm
02 Yorumla- +1 yıl
"katliyam" dedi.
- +1 yıl
nolduki ha noldu
Ne halleri varsa görsünler.
10 Yorumlaovv beeeğ senin herbir zerrene kurban olurum :D
00 Yorumlaego tatmini ve acizce
00 Yorumla
+1 yıllaf atmam dırek tanışırım
00 Yorumlaşişt güzelim bi baksana :kroman:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAptallık ve abazalıktan başka bişe değil.
00 Yorumla
+1 yılkötü
00 Yorumla
+1 yıldeşarj olurum
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!