- 12 gü
Bir insanla anlaşmanın en temel yolu dil değil, hislerdir. Eğer aramızdaki bağ kuvvetliyse, dil engeli bir şekilde aşılır. Üstelik, o süreçte yeni bir dil öğrenmek ve farklı bir kültürü tanımak beni heyecanlandırır. Ama elbette, ilişkiyi derinleştirmek için ortak bir iletişim dilinin oluşması zamanla şart olur.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 12 gü
Dilini bildiğim tercihim olur.
22 Yorumla- 11 gü
Teşekkürler 🤟
- Soran11 gü
Rica ederim ✨🥂
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır.
13 Yorumla- Soran12 gü
Kandilin kutlu olsun abla hayırlı kandiller dilerim 🤲🥰
- Soran12 gü
🥰🌹 <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
m
12 güİngilizce biliyorsa sorun yok ama İngilizce bilmiyorsa sıkıntı sonuçta konuşamadığın birisi ile anlaşmak maalesef mümkün değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Aynı dili konuşamadığım biriyle olmam (her anlamda)
10 Yorumla- 12 gü
Olabilir de aynı dili konuştuğum erkek beni zor anlıyor nasıl olur bilemiyorum 😂
10 Yorumla u
12 güSevgiyi gösterme biçimi, bakışlar her dilde aynı olurdum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Anlaşmam için dil benim için önemli
10 Yorumlau
12 güHayır, dilini bilemediğim biriyle anlaşamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Bir dil bir insandır, anlaşamayız
10 Yorumla- 12 gü
Kardeşim, dilini bilmediğim biriyle sevgili olmayı pek tercih etmezdim. Çünkü dil, iletişimde en önemli köprü. Anlaşmazlıklar sadece kelimelerle değil, kültür ve inanç farklılıklarıyla da büyüyebilir. Elbette aşk, sınır tanımayan bir duygu ama zamanla bu farklılıklar ilişkiyi zora sokabilir. Ayrıca, ortak bir geçmiş oluşturmak, hayaller paylaşmak zorlaşabilir. Kendi kültürümden birini tercih etmemin nedeni, birbirimizi daha iyi anlayabilmek ve ortak değerlere sahip olmanın verdiği huzur.
10 Yorumla - 12 gü
Bu en sevdiğim sevgili tipi bak etkilendiysem olurum ama anlamadığım dilden nasıl etkilenebilirim iste bu var çeviri yaparaktan tanışırız doğru onun dilini öğreninceye kadar farklı bir dile eğer ki merakı, varsa ve merakım olduğu dildin eğer ki konuşuyorsa onun dilini öğrendikten sonra sarmazsa benden kıymetli mi diyip gözünün yaşına bakmaz tuşlarım 🤪😁
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Hiç sorun etmedim bugüne dek. Elbette ortak bir lisanda buluşuyoruz.
Anlaşamadığımız zamanlarda da çözüm basit:
https://www.youtube.com/embed/qvfInTG-E0I10 Yorumla- 12 gü
Test edicez şimdi jsjsjs
Miyav miyavvvv maowww miyuv miyuuuuuw anladın mı 😀
112 Yorumla- Soran11 gü
Anladım tabi ki de :D sdfsdf
- 11 gü
O zman sevgili olursun 🤣 test edildi jsjsjs
- Soran11 gü
tamam ne zaman evleniyoruz :D sdfsdf
- 11 gü
Tatlım bu kadar mı istiyorsun beniii snsjhshsbshsh
Ben soruya cevaben olursun demiştim 🤣🤣 - Soran11 gü
Üzdün sdfsdf
- 11 gü
Kıyamam 😈 jsjsjs
- Soran11 gü
Neyse vaz geçtim evlenmiyorum sdjsdj 😈🤣
- 11 gü
Zaten öyle olsaydı oku kendime saplardım 😏😏🤣
- Soran11 gü
niye kız o kadar mı kötüyüm 😈🤣
- 11 gü
Yok fazla iyisin 🤣🤣
- Soran11 gü
Tişikkirler
- 11 gü
Rica ederimmm
- 11 gü
Kanımca gerçek sevginin önünde bu tarz şeyler sadece eften püften nedenler olarak kalır. Yürekten seven insan için bu bir engel değildir. Bir süre çeviri uygulamalarıyla bile idare edebilir. Aynı dili konuşan insanların bile çoğu gerçekten birbirlerini anlayamıyor. Dilden önce kalpler bir olsun, gerisi çözülür. Yeterki gönüller aynı telden çalsın
10 Yorumla - 11 gü
Evet tabiki, önemli olan kafa yapımızın uyuşmuş olması bu nedenle tabiki olurum. Zaten dilinide öğrenirim, oda Türkçeyi öğrenir çözeriz bu sorunu diye düşünüyorum.
10 Yorumla Aynı dili geçtim aynı frekansla konusmuyorsan bile anlaşmak zor oluyor hocam insanlar arasında. Kaldı ki iliskilerde temel mantık anlaşmak ve anlaşılmaktan geçer. Yani sağlıklı olmaz o iş
10 Yorumla- 12 gü
Aynı dili konuşanlar degl
Aynı duyguları paylaşabilenler anlaşabilir
Mevlana30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne güzel işte. Yeni bir dil öğrenmek için çok güzel bahane. Dil dile değe değe öğrenilir , sorun olmaz beaaaa.
10 YorumlaOrtak dil vasıtasıyla olunabilir de ana dil / kültür farkı kötü ben yabancılardan hoşlanamıyorum mesela
10 Yorumla- 12 gü
Aslında daha uzun soluklu sürer nasıl olsa sövsen anlamayacak he deyip geçecek ajajskdkdkdkdkdkd
10 Yorumla - 12 gü
Yapacak bişey yok gitti kısmet
https://www.youtube.com/embed/WXUT-o13dOg10 Yorumla - 12 gü
Bazen dilini bilsende çözemiyor aynı dili konuşamıyorsun en azından bunun çözümü var biraz ders al ögrenir insan
10 Yorumla - 12 gü
Hiç dil bilmediğim halde 3 sene yabancı biriyle sevgili kaldım zaten hep sevgililerim yabancıydı bi dillerini öğrenemedim 😂
10 Yorumla - 12 gü
Sıkıntı yok öğretirim kiiii Zaten yabancı biriyle konuştuğum da günaydın ve iyi geceler mesajını Türkçe atarım sesli söylerim kulak aşınalığı olsun.
10 Yorumla - 12 gü
En azından biraz da olsa derdimi anlayabilmem lazım... Nasıl trip atarım yoksa 🤪😂
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 gü
Ben 3 sene önce Koreli biriyle tanışmıştım. Koreye yanına gidebilmek için Korece öğrendim. Gidemedim ki zaten ayrıldık. Sonra CV ye dil ekleyeyim bari dedim Türkçe İngilizce ve Korecenin yanında Japonca ve Rusça da ekledim. Sırada ya İspanyolca ya da Çince var
10 Yorumla Çok seversem onun için o dili öğrenirim ya da kendi dilimi ona öğretirim
10 Yorumla- 11 gü
Selamlar dilini bilmediğim sevgililerim oldu, fakat ortak dil ingilizce ile anlaşıyoruz...
10 Yorumla - 12 gü
Dilini bilmiyorsam dilini öğrenirim. Ne kadar saçma bir soru.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eveet. Tüm küfürleri öğretmekle işe başlarım İLSKADFLDFAASDFADF
10 Yorumla- 12 gü
Ne kadar anlaşırım yaparım desen de olmuyor bir yerden sonra çok zorlanıyorsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. o biliyorsa olurum. anlaşmak sıkıntı şimdi neyse google çeviri ile konuşuruz shshdh
10 Yorumla- 12 gü
Ortak bir dil bilmiyorsak sıkıntı. Anlaşmak çok zor olur.
10 Yorumla - 12 gü
Teknoliji gelişti her dil kolay öğrenilebiliyor ama zaman gerekli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dilini bilmediğim insanla anlaşabileceğimi sanmıyorum.
10 Yorumla- 12 gü
Google translate var anlaşırız ya da o dili öğrenirim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. Dil asılmayacak bir şey değil bence ama anlasmam lazım öncelikle 😅
10 Yorumla- 12 gü
Aynı dili konuşnadığım biri ile anlaşaamam.
10 Yorumla s
12 güDilimizi bilenler ile anlaşamıyoruz ki bilmeyen ile hiç anlaşamayız. Özellikle kadın ise.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Her türlü İNSAN ile anlaşmak mı benim için pıh pıh.
10 YorumlaBen yeni dilleri öğrenmeyi çok severim bence eğlenceli olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Hayır olmam. dilini bilmiyosam nasl anlaşırım ki zor uğraş dur
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)12 gü
Olurum. Hem anlaşamadığımız için birimize karşı daha hassas oluruz daha iyi anlamaya çalışırız hem de zamanla dil öğrenmiş oluruz.
20 Yorumla Daha olur Türk kizindaki ego hiçbir ırkta yok
10 Yorumla- 12 gü
Dil önemli yakınlasılır ama sevgililik konusunda net bişey diyemem
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)10 gü
Arkadaş olurum ama sevgililik ciddidir, hemen olunmaz kj
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olmaz anlaşmam
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)12 gü
Herkesle konuşurum, sohbet ederim, herkesle muhabbet ederim kimseyle yakınlaşamam.
11 Yorumla- Cevap sahibi12 gü
Düşünsene ben aşık oldum Tövbe estagfurullah Aşık oldugum insana allah sabır versin 😀
- Gizli Üye(18-24)12 gü
Rus ve Arap sevgili deneyimlerim olmuştu ama ikiside Cat pat Türkçe konusuyordu
10 Yorumla - 12 gü
Hiçbir şey imkansız değildir. İmkansız diye düşünmek yanlıştır. İmkansızı başarmak için, önce adım atmak gereklidir.
10 Yorumla - 12 gü
Ortak bir dil üretelim 😂
122 Yorumla- Soran12 gü
her şeye de cevabı var 😂
- 12 gü
Olmasın mı 😂
- Soran12 gü
sus bakem 😂
- 12 gü
İşte bana bunu demeyecen çünkü susmam 😂
- Soran12 gü
iyi konuş o zaman 😂
- 12 gü
Sen susacak isen ben duvarla konuşmaya gidiyom 😂😂
- Soran12 gü
Duvara sabır diliyorum şimdiden. 🤣🤣
- 12 gü
Duvardan farkın ne 😂
- Soran12 gü
ben daha sabırsızım 🤣
- 12 gü
Ayyy dur dur sen duvara sabır diledin 😃 öyle olsun barış 😂
Bundan sonra benimle başın belada 😎 geçmiş olsun 😂🤣 - Soran12 gü
sdfsdf 🤣🤣 yalan dilemedim yanlış görmüşsün sen
- 12 gü
Geçmiş olsun 🤣🤣🤣🤣
- Soran12 gü
- 12 gü
🤣🤣🤣olsun banane 😂
- Soran12 gü
- Soran12 gü
hırçın 😂😂
- Soran12 gü
- 12 gü
https://pin.it/45deOxgIZ
Tamam tamam git hadi 😂🤣 - Soran12 gü
😂😂
Google translite den konsuuruz o bana kendi ddilini ben ona kendi dilimi ogretirim misg gibi
20 Yorumla- 11 gü
Sevgi de bir dil bence Türkçe konuşup da anlaşamadığımız çok insan var
10 Yorumla - 11 gü
Tabiki olmaz bilmedigin bi dilde duygularını düzgün ifade edemezsin ilişkide bozukluklar olur
10 Yorumla Aynı yerde yaşarlarsa ikiside birbirinin dilini öğrenir
10 Yorumlaİnsan normal bir şekilde anlaşamıyor yabancı bir kişi ile nasıl anlaşsın
10 Yorumla- 12 gü
Aslında en güzeli bence bol bol elle kalp yapacaksın az konuş öz konus:)
10 Yorumla - 12 gü
Atalarımdan miras kalan dilimi öğretmek ve genişletmek birinci vazifemdir 😎
10 Yorumla - 11 gü
Olmam ama büyük konuşmamak lazım 🤭
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Olurım daha az kavga ederiz
20 YorumlaBeni seviyorsa benim dilimi ogrensin 😂
20 YorumlaTarzanca mı anlaşıcaz tabii ki hayır
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi