İyi bir çocuk ama ne demek istediğini tam anlamadım onunla gitmemi mi istiyor? şu an başım ağırdan çatlayacak ve ne yapacağımı bilmiyorum Ne diyeceğimi de günah değil mi ya neden bana böyle bir teklifte bulundu

İyi bir çocuk ama ne demek istediğini tam anlamadım onunla gitmemi mi istiyor? şu an başım ağırdan çatlayacak ve ne yapacağımı bilmiyorum Ne diyeceğimi de günah değil mi ya neden bana böyle bir teklifte bulundu
Mekkede olup bu sitede neden takılırsın ki? İyi niyetli soruyorum hayatta ne şansım ne nasip, kısmetim var kutsal topraklardan beddua almak istemem.
Eğer onların başındaysan seninle gitmek, yol göstermeni istemiş iyi. niyetli. bir şekilde bence
Bence önce derin bir nefes al ve sakin kal. Burada büyük bir yanlış anlamaya gerek yok gibi görünüyor. Senin rehberliğine ihtiyaç duymuş olabilir. Endişe etmeden açık bir şekilde konuşabilirsin. Eğer seninle bir yerlere gitmek istiyorsa, bu senin isteğinle olur, unutma. Yapmak istemiyorsan da nazik bir şekilde söyleyebilirsin.
Kendini rahat hissetmediğin bir şey için hayır demekten çekinme, önemli olan senin huzurun. Seni rahatsız eden başka bir detaya odaklanırsan bunu net bir şekilde dile getir. 🙏💖
Benimle gitmek isteyip istemediğini nasıl öğrenebilirim? Nasıl yazayım ne söyleyeyim
Bence şunu yazabilirsin: "Beni bir yere gitmem için mi davet ettin? Tam anlamadım da 😊". Açıkça sor, kafanda kurmaktan kurtulursun. Unutma, netlik her zaman iyidir 💕✨
Cevap
3Cevap
Gitme sende madem onların başındasın arkadaşın gelince git de, tada hiç gitme kaybolursun de
Ne teklifi varda ortada nesi gunah
İşte gel beraber gidelim demiyor mu
Çarşı
İyide bunda bişey yokki soru sormuş
Beraber mi gitmek istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?