Biri beni aydınlatsın?

Merhabalar arkadaşlar 2 yıllık ilişkim bitti :( sebebi de evlenmek istiyordu ben hazır değildim atanamadım daha o lise mezunu bir fabrikada çalışıyor cidden o da hazır değil. Ben aileme durumu anlatamadığım için ve en azından beklemesini istedim neyse bir süre bekledik 2 merkezi atamada da atanamadım bana eğer atama olmazsa bir şekilde biter dedi ben de sonucu bekleme git dedim bir gece ansızın ayrıldık üstelik ben bir seyahatteyken tabi çok kötü oldum. Neyse bir kaç gün sonra bana yazdı pişman şekilde bende açıkçası dönmek istemedim işte bu bitik olduğuna dair storiler atıyordu üzüldüm yazdım gururu kenara bırakıp bekle yoluna koyayım düzene sokmaya başlıyım yine deneriz gibisinden bir içerikle. Sabah kalktım bu bir kız eklemiş bu arada 2 yıl boyunca kimseyi eklememişti. Çok sinirlendim onu heryerden çıkardım o da hemen kızı çıkardı yalvardı yakardı kim ne derse desin bu yaptığı masum değildi üstelik sadakatsizliktir. Bu şekilde ben reddettim daha yazmadı. Bir hafta sonra yazdı pişman şekilde yine taviz vermedim. Gitmiş beni engellemiş her yerden asla rahatsız etmedim etmemde dönmek gibi derdim de yok sadece beyler bayanlar hiç şekilde artık affetmeyecegim kişi neden engeller ki beni yazmayacağımı da bilir. Bu şekilde yaparak onu merak etmemi sağladı eyvallah ama bu bir taktik mi ki acaba

Biri beni aydınlatsın?