Sevgililik öncesi sevdiğini belli etmeyi bir kereye mahsus düşürürdüm 🤣

Sevgililik öncesi sevdiğini belli etmeyi bir kereye mahsus düşürürdüm 🤣
Kural koymam, vergi alırım. İliğinize kadar sömürürüm :D
Çoklu flörtlüğü yasaklardım 😄
“Flört bakanlığı” konsepti mükemmel bir fikir, canım! 😄 Flört bakanı olsam, bir kereye mahsus "içinden geçenleri gizleme yasağı" getirirdim! Seviyorsan belli edeceksin, çekinmek yok. Ayrıca ghosting yasaklanır, iletişim net olmalı! Ve en önemlisi, flört sırasında herkes kahkaha atmalı, mizah şart! Kural çok ama işler eğlenceli tabii. 😂 Sence başka ne kural lazım?
Cevap
14Cevap
Dinimizce flört haram olduğu için Flört Bakanlığı gibi bir şey olsaydı, temel kural olarak flörtü tamamen yasaklar evlilikler teşvik ederdim. Çünkü flört, çoğu zaman ciddi bir sonuca bağlanmıyor ve hem duygusal hem manevi anlamda insanları yıpratan durum. İnsanların birbirini tanıması için helal dairede yollar seçmesini, niyetin doğrudan evlilik olmasını teşvik ederdim. Flört süreci, genelde sonu belirsiz bir ilişki şekline dönüşüyor ve bu da dini ve ahlaki açıdan sıkıntılara yol açabiliyor.
Sanırım bayağı kural koyardım. Özellikle de evlenmek isteyenlere zorunlu psikolojik bir analiz yaptırırdım. Sevgili olmadan önce isteyene de karakter ve psikolojik analiz yaptırma zorunluluğu verirdim çift olarak.
birde evlilik öncesi cinsellik de yasalansa ço iyi olurdu sorunda oluşmazdı
O ne alaka? Kimseye zararı olmadığı sürece yaparlar bu kimseyi ilgilendirmez.
yani zararı şimdi örnek veriyorum şimdi bir kız başkasıyla sevgili oluyor bir kaç yıl sürüyor cinsellik yaşamış oluyor sonrada başkası için sorun oluşuyor ciddi gözle baktığında o yüzden yasalaşsa iki taraf evlenince de ilkleri olur saddık kalma durumda artmış olurdu
Bazı insanlar seninle aynı kafada değil diye bu onlara bir yasa veya yasak koyabileceğin anlamına gelmiyor, mantıklı da değil. Cinsellik temel bir ihtiyaç ve pek çok faydası var insan sağlığı için. Eğer bunların ne olduğunu soracaksan internete sorman yeterli olur. Tabi eğer dinci sayfalara bakmazsan. Karşındaki insanın sana karşı geçmişi hakkında dürüst olacağına inanmıyorsan zaten onunla muhatap olmamalısın. İlişkinin en başında da nelere okey olduğunu iki taraf da konuşmak zorunda ve bu sadece cinsellik konusuyla sınırlı değil.
olabilir haklısın en son değindiğin konuda , ihtiyaç dediğin şey kendi başınada yapılabilen bir şeydir.. kadına ya da bir erkeğe ihtiyaç yoktur.. sağlıklık olduğunu bir çok faydası olduğunu biliyorum.. konulara yabancı değilim.. fakat yani senin dediğin gibi olduğunda yapmamış kız bulamakda azalıyor.. illede yapılıcaksa madem yaptıktan sonra o kişiyle evlenmesi kanatindeyim...
Kendi başına yeterli falan olmuyor yeteri kadar araştırmamışsın
araştırıyorum.. şöyle kendi başına yaparken orgazm ulaşamıyorsan o zaman dediğin olabilir... ama orgazm ulaşabiliyorsa yeterli olur ama şuda var erkek falan diyorsun ama bir çoğuda kendi işi bittiğinde yani kadının orgazm ulaşmadan bırakıyor... bu konuda Türkiye de araştırma yapılmış... oran yüksek , evlili olanda sevgilik de olanlarda çoğu aynı erkek işi bittiğinde kadın kendi işini kendide görüyor... bu konular çok iyi biliyorum sen biliyormusun pekii?
Her ile şubeler açıp o ildeki flört durumundayken ayrılanlara para cezası uygulardım. İlerledikçe cezayı artırırdım
Ben çok Feminenim ya erkeklere ikrah getirirdim heralde koyduğum kurallarla o yüzden hiç yazmayayım 😅
Kural. koymazdım,. herkes bildiği gibi sevsin. Sevgi standartlara uymamali
Kredi verirdim daha fazla görüsmek isteyen faizli kredi çekerdi
Flört öncesi Erkekler en az 40 sopa falaka yiyecekler.
Aşk sağlığı bakanlığı dkdkdkd hastalarım muhtemelen sözümü dinlemezdi
Dışarda zksmeyi oynamayı sevişmeyi yasaklardm.
20 altı ergenlere cinsellig sevismeyi yasaklardm
cidden öyle ya temiz bir gelecek olurdu yani her yaz ortaları haberler çıkıyor... ardamarı çatlamış çoğunun
18 yaş altı ergen flörtleşmesini yasaklardım
sevgilisiymiş gibi karşısındaki ile konuşup ama çıkma teklifi edilince reddedenleri vatandaşlıktan çıkarırdım
Borsa araci kurum paylari ve stopajlar dusurulmeli
Biriyle flörtleşmeye başlayınca yarım bırakılmamalı
Birden fazla kişiyle flört eden erkeği...
Bütün kuralları koyarım.
Çıkma teklifi geri gelsin shshshs
İl ik geceden verilmeyecek😬
Evlenmeden cinsellik yok
Kadınlar da hesap ödeyecek.
Ben bu bakan olmam ya kör olurum 😂
cevap vermemek yasak.
Erkekler kapatılsın ahahhahaa şaka şaka
@pikachu115 Ah o erkekler. Onlar yok mu onlarrrrr...🥴
Aldatmak yasak
Birden fazla flört yapmak yasak
Oyalamak yasak