Her ilişkimde aldatılıyorum ya da nankörlük yapıyolar. Sonu hep hayal kırıklığı ile bitiyor. Tipe bakmıyorum parasına bakmıyorum sadece karakteri düzgün olsun istedim ama gerçek yüzlerini sonradan gösterdiler hep. Doğru kişiyi nasıl ayirt edicem insanları anlayamıyorum cok mu safım acaba bıktım bu durumdan🥺
bence önce insan psikolojisini iyi anlaman lazım.. biraz psikoloji oku.. gerçi finalde yine duygularımıza yenik düşüyoruz.. ama en iyi tavsiye hiç bi ilişkini aceleye getirme..
bi ilişki filmlerdeki süratle öpüşme sevişme denkleminde ilerlememeli.. ya da yine filmlerdeki gibi aşkım deme denkleminde ilerlememeli..
ben ilk ilişkimde kızın çok iyi çok güzel davranmasına rağmen ayrı dünyaların insanı olduğumuzu çok geç fark etmiştim.. mutlu olamayacağımızı düşünüp bi şekilde ayrılmanın yollarını aramıştım..
ilişki dediğin şey böyle bişe.. o yüzden iyice tanıdığın birine aşık olmalı insan ama o kadar zamanımız yok. bu yüzden aceleci davranmamak en az 3 aylık flört sonunda sevgili olunması ve minimum 1 yıllık sevgililik sonunda ailelere söylenmesi ondan sonra aile tanışması söz nişan diye gider.. tabiki her bi seneyi dolduran aileden biri ile tanışmamalı. ben minimum diyorum. inanın bana bu gerçekten olması gereken bişe. çünkü ilişkilerde 6. aydan sonra insanlar artık birbirine doyuyor.. sıkılıyor.. ve heves mi aşk mı ayrımı bazen birinci yılın sonunda ortaya çıkıyor.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sıkılmak ya da heves değil ki konu insanların gerçek karakterini cok sonradan anlamam bu kişi 3 senemi aldi en az
Hoş kıza benziyosun. İlişkilerde dürüst olmak önemli ama hele bu zamanda özellikle ilişkinin başlarında biraz temkinli kontrollü olmak gerekiyor. Muhtemelen sen içini açıyosun ve bunu kullanıyor karsı taraf. Başlarda eminim elde etmek ilin bi çaba vardır ama senin olduğun gibi olman, taktik yapmaman onların daha rahat hareket etmelerine sebep oluyordur.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet bu yüzden sanırım taktik yapmayi da hic sevmem
Ay kuzum ya, ne kadar üzgün görünüyorsun... 🌸 Öncelikle şunu bil, asla senin suyun falan yok! Saf olmak değil, doğru kişiyi bulmak zor gerçekten, hele ki günümüzde. Ama sabırlı ol, bu yanlış seçimler seni doğru kişiye hazırlıyor aslında. 🤗 Karakteri anlamak kolay değil, o yüzden biraz zaman tanı kendine. Kalbini her önüne gelene açma olur mu? Sen çok tatlısın, kıymetini bilmeyenlere boş ver 🫶🏻. Sen derin bir nefes al, ben de buradayım, beraber aşarız! 💖
Bunun farklı dolaylı yolları var ; Mesela bir spora merakın olur Ordan o dalda alakalı bir erkek arkadaş edinirsin (Bunlar örnek) ya da Manevi olarak senin değerine değer katacak insanları sadece hayatına alırsın Ben daha fazla örnek yazarım fakat madde madde yazacağımdan çok uzar okurken sıkılabilrisiniz :) Unutma kriter olmazsa çok çabuk yıpranırsınız boşa kürek çekmek en kötü olan durumdur Saygılar.