Erkek arkadaşım annesi bana neden böyle bir ima yaptı?

Erkek arkadaşımla 3 yıllık ciddi bir ilişkimiz var annesi beni yemeğe davet etti bende gittim arada bir görüşüyoruz annesiyle bende başbaşa kaldığımız bir anda erkek arkadaşımın doğum günü için aldığım hediyeyi gösterdim annesi bana pahalı bir hediye almamam gerektiğini ben alırsam onunda bana alacağını söyledi ardından bana bi akrabamızın oğlu evlenecek yaşa geldi diye ilişki yaptı kız sürekli kahve içmeye çıkalım edelim diyormuş bu yüzden çocuk tüm haftalığı kıza gidiyormuş diye gücü yetmediği için ayrıldı kızdan dedi ve bir gün öncesinde erkek arkadaşımla telefonda konuşurken annesi yanındaydı beni duyuyordu uzun zamandır bir yere gitmiyoruz çıkıp bi başbaşa kahve içelim demiştim ve erkek arkadaşımın durumuda çok iyi benim durumum da çok iyi hatta erkek arkadaşımın aldığı maaşın fazlasını aile desteğinden alıyorum erkek arkadaşımın telefonu kırılmıştı biz kavga ederken onu bile ben yaptırdım asla para konusunda gocunmuyorum sürekli ben ödemeye ısmarlamaya çalışıyorum sevgilim kardeşinin doğum gününde bile 5 bin tl lik bir hediye almıştım bunları bilmesine rağmen neden bana böyle bir ima yaptığını anlayamadım
Erkek arkadaşım annesi bana neden böyle bir ima yaptı?