Sevgilimizin annesi?

Kızlar 2 senelik bir ilişkim var bunun 1 1.5 senesi erkek arkadaşımın annesinin saçma sapan kıskançlıklarıyla ya da bir şeyler demesiyle gecti yüzüme demiyordu erkek arkadaşım sürekli konuştu halletmeye çalıştı şu an bir şeyini görmüyorum hatta iyi de konuşuyor ama samimi gelmiyor tabiki erkek arkadaşım da bana bir şey söylendiğinde cevap veriyordu kötü oluyordu ama ondan sonrasında yine iyiydi annesiyle hani sevgilime böyle yaptı bu şekilde davrandı bende ona göre davranıyım demiyordu şuanda da sana yaptığı söylediği bir şey yok hallettim o sınır olsun ama ben ikinizin de arasının kötü olmasını istemiyorum falan diyor ama benim için annesi aynı kötülükte kiskanc bir insan bana yaptıklarını söylediklerini değiştirmez bunlar yani sizce ne yapmalıyım iyi mi olucam kötü mü olucam oğluna mı daha çok yakinlasicam benim yerimde olsaydınız ne yapardınız

Güncellemeler
1 yıl
Erkek arkadaşım çok fazla savunup konuştu hatta gidemezsin yapamazsın denilen şeyleri de benim için yaptı ama kendi anne ogul ilişkilerine gelince benim konum dışında normaldiler iyiydiler annesi çok sevdiği için kin tutamıyor zaten ve şimdide son aylar annesi bir şey yapmadığı söylemediği için önceden olanları biliyorum ve unutmuyorum evet bir sınır olsun ama aranızında kötü olmasını iki düşman gibi davranmanızı istemiyorum ortada bir şey yokken diyor
Sevgilimizin annesi?