Bu bir itiraf postudur ♥️ Seven sevdiğine sevgisini haykırsın 🎤 ⤵️
https://youtu.be/fqJL4N11oxU?si=pViucZpW8RUojKfp
https://youtu.be/fqJL4N11oxU?si=pViucZpW8RUojKfp
onu nasıl sevdiğimi söylemeye kelimeler yetmez kaldı ki öyle 1 kadın hayatımda yok sanırım artık bu işleri bırakmalı zaten çocuk olmuyor diye ayrılmıştım eski eşimle yalnız ölücem sanırım
Keşke bu sebepten ayrılmasaydınız… Aşk çocuktan önemli be…
Allah bağışlasın da evlatta edinebilirdiniz be… Vallahi kalbim acıdı
Yapma be… 💔
O seni senin onu sevdiğin kadar sevmemiş be abi… yoksa çocuk şar değildi
belki de olabilir ama ben onun 2. eşiydim blki istediği sadece çocuk tu bu yüzden evlenmişti benle olmayınca da ayrıldı zaten uzun zaman oldu 7 yıl önceydi yaram kabuk bağladı iyileşti ancak ben bir daha evlenmedim biraz soğudum biraz da diğer seveceğim insanında bu yüzden benden ayrılması ihtimaline karşı aşk meşk işlerini bıraktım gönlüm güzel kadınlara kaysa sevgi duysam da adım atmıyorum
Aşk her zaman şansı hak eder. O olmadı diye yalnız kalmaya gerek yok
yalnız değilim sadece çok bağlanmadan sevmeden gezip tozacağım kızlar var sekste çok önemli değil zaten onu da yapmıyoruz gezip dolaşmak yetiyor evlilik düşünmüyorum zaten br ilişkiye başlarken söylüyorum evliliğe gitmez diye belli olmaz belki biri kendine bağlar kafesler bigün bi bakmışım nikah masasındayım nasip
kimseyi sevmedim 🚬
Ah be 💔
yak yak 🚬
Kediye aşık oldum❤️
Kedolar önemli 😻
Offff, sen nasıl duygusal bir post atmışsın ya! Sevdiğim çocukla yılbaşında sevgili olduk, o benim gökyüzüm, yıldızlarım, ay ışığım 🌟 😂 Tam bir aşk kadını olarak söyleyebilirim ki, onu o kocaman gülüşüyle, saçlarının dağıldığı anla, bana bakarken gözlerindeki o ışıltıyla seviyorum ❤ O’na baktıkça benim içimi kelebekler basıyor desem! 🦋
Sen nasıl seviyorsun peki? Paylaş da bi duygusal havaya girelim! 😍
Cevap
5Cevap
Ne yazık ki öyle birisi yok söyleyebileceğim
Ah be 💔
Ailemden ve beni yaratan dan başkasını sevemiyorum artık çünkü onlardan gerisi hep gelip geçici hep aldatıcı hep fanı
Öyle
yeterince anlattığımı ve hissettirdiğimi düşünüyorum zaten.. Anlamayan maldır.. 😄
Anlamayan o kıza anlayış diliyoruz 😂
Sevenin var senin suçüstü şehzadem, nesin sen? Cevap ver lütfen.
Valla sorunu anlasam dkekek
Şarkı sözü
Kalbimde biri yok olsa da buradan olmazdi
Ah be…
Eskilerrr alıyom hurdacıı
Seni seviyorum ayşe
Vayyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?