Arkadaşlar yurtdişina taşindik erkek kardeşimde 1 aydir kaliyprz eşimle ve 2 yaşinda kizimal?

Ama misal tek pek kalamiyoruz ve ben ilgi çok bekleyen biriyim eşim ev işlerinde yardıme der falan ama bu hafta işte buldu gececi olarak calişiyor 1 de başlayip 22:00 kadar neyse yorgun. Sonra erkek kardeşim uyumaya gitti ayni odada uyuyoruz mecbur. Bende eşime sinirlendim romantik değilsin tek kalmak istemiyorsun benle diye yaw 1 dkk ya duydu boşluğuna girdim dedim bi kendin saril daha çok ilgili ol dedim. Erkek kardeşim gidince firsat bil dedim. Sonra gel dedi sarildi bende ben dedikten sonra ne anlami var dedim. Eşimde senin yaptiğin çok saçma dedi sacmaliyorshn okadar dert var bin tane şey düşünüyorum dedi. Ya ilgi istetiyorum seni dedim saril güzel şeyler de tekken yap bunu dedim zorla sanki o an sevgi dilendim ya uykum var çok yorgunum ama dedi. Yani beraber de olabilirdik. Ama çok uykum var yoruldum ve sen 1 aydir sacma sapan triplerin var bana çok zorluk cikartiyorsun dedi. İşden geldi iyi değildim sevdi beni falan hep yanındayım merak etme hafta sonu oldu ben hak ederim herşeyi dedi. Sonra uyumaya gidince ben romantiklik bekledim özel ilgi bekledim ama yorgun uykum var dedi. Aşiri sinirliyim bence bu adam sevmiyor beni bilmiyorum abartiyorjmuım?
Arkadaşlar yurtdişina taşindik erkek kardeşimde 1 aydir kaliyprz eşimle ve 2 yaşinda kizimal?