Sevgilim bencil, ilişkimiz için birşeyler yapmasını istiyorum. Ne yapabilirim?

sevgilimle aramız çok kötü:( onun çok bencil biri olduğunu düşünüyorum. sadece kendini düşünüyor. kendi sorunları, kendi yoğunluğu. ve hep bu sebeplerden kavga ediyoruz. ne zamandır doğru düzgün görüşmüyoruz ve hep onun işleri, onun seyahatleri, onun yorgunlukları sebebi ile. bu haftasonumuz müsait birtek, çünkü ben önümüzdeki hafta ailemin yanına gidiyorum ve 12 gün sonra dönücem. bugün sabah çalıştı, şimdide aradı öğlen evini tmızleticekmiş. pazartesi seyahate gideceği için kesin yarın tembellik yapmak isticek. yani hiç sormuyor bu hafta görüşecekmiyiz, benim işlerim var nasıl ayarlayalım sen ne durumdaşın. suan çalışmıyorum doğru, tez yazyorum, ama bu benim bir hayatım olmadığı anlamına gelmiyor. şu sıralar inanılmaz kırgınım ona, artık birşeyleri çekiştirmeyi bıraktım. bu konuları defaalrca konuştuk. hep anlayışsız olan ben oldum. yani bu haftasonu görüşcekmiyiz, benim sole sole işlerim var sen ne durumdaşın demek çökmü zor? şimdi kesin yarın arıcak, nasılsa ben elinin altındayım ya, isim var desem yine ben suçlu olucam. neden söylemedin dün ayarlardım dicek, ama yalan sırf üste çıkmak için yapıcak. benimle buluşmak istemiyor falanda değil tam olarak. önce kendini düşünüyor. ben anlamadım bu işi:( ne yapmam lazım? yani zaten gerginiz:( bu son haftasonumuz belkide, çünkü cuma ailemin yanına gidicem, iki haftasonu yokum, sonrada yurtdışı isim var, vizemi almadım henüz ama çıkar çıkmaz yurtdışına gitme isim var. bunları hiç düşünmüyor, herşeyi düşünmek zorunda olan benim. ama artık ilişkiyi sadece ben önemsiyormuşum gibi geliyor, o yüzden bende onu çekiştirmekten bıktım, yamak istemiyorum, onun ilişkimiz için birşeyelr yapmasını istiyorum. ne yapmam lazım? açıkça konuş demeyin, denedim. ama onun dışında bunu anlaması için ne yapmam lazım?
Sevgilim bencil, ilişkimiz için birşeyler yapmasını istiyorum. Ne yapabilirim?