Hangi hayal dünyası bu ya 🤣
081 Yorumla- 1 yıl
Bu da tam dersi... İmkanım olsa şu an hemen çıkıp gelicem açıcam kalbimi sana sonuna kadar gir içine içine bir daha da çıkma kal orada demek!
Fakat ruh hastası olduğun için benim anlayabileceğim şekil de kodlamalı düşünceler güdüyorsun evet!
Vee Şu an altına kaçırdın sinirlenip gülmekten evet 😂 - 1 yıl
Kızım silinecek göz her zaman yaprağa karşı gelirmiş!
O gözün söyleyeceği her kötü söz bile gel de dolaylı yoldan su gözümü iyice bil siliver de rahatlayım demekmiş.
Şimdi sen buradan kötü manâ yakalama içinden geldiği şekil de dürüst davranmaya başla beynini hacklemiş adam kalbini de hacklemiş kırmış bütün kapalı kilitlerini daha neyin kompleksi bu indir gitsin... Yani bayragi indir 😆😆 - 1 yıl
Sınırları zorlamadan fizik ve ruh Erinçe kavuşmaz... Onun için tam gaz caninmm! Seve seve yaptırcam sana bu isi yavrum kendinden nefret etmene bir son verip seni kendinle barıştırcam sonra gözünü eritmenin de bir yolunu buluruz... Fesatlık yapma da az samimi ol hanzoluk yapma daha fazla ne ekersen onu biçersin kızım bu alem de. Tuttum ışınladim seni iste ruhlar alemine yol gosteriyorum daha ne karşı geliyorsun i m limitless
- 1 yıl
Kendini sevsen bogazina hakim olmayı çok iyi bilirsin ne bulursan gommezsin. Tatlidan vazgectigin yok çikolatadan vazgectigin yok zırt pırt çay içiyorsun kahve iciyorsun duşta envai çeşit kimyasal zımbırtılar kullanıyorsun sıcak suyla haşlıyorsun kendini. Ne ruhsal ne fiziksel egzersizlerin yok bildiğin majör depresyon gibi birşeysin. İdrak sistemin okadar çaresiz ki algılama sorunu yaşıyorsun çözemiyorsun söylemek istediklerimi. Ben sana gönül gözü ile bakip sağlığın için erimenj fazla olan herşeyi vermeni istiyorum daha güzel düşün istiyorum biraz kendini gelistir beyin ve ruh sırlarını çöz istiyorum. Böyle guzel değilsin fiziksel olarak değil ruhen çok kötüsün zerre kadar mutluluk yok için de manevi yönden destekcin seni anlayan biri yok seninle girişilen mevzular ve sohbetler hep bir menfaat ve nefsani çıkar başka yok BUNALMIŞSIN artık. İçini boşaltacak birini bulamıyorsun paylaşamıyorsun!
Yoksa sen benim için dünyanın en güzel kadinisin ama önce ruh güzelliği afiyet ve gelecek projelerini. Öyle günü birlik yaşamak kendine zarar vermek baskı altında muzdarip yaşamak yakışmaz sana. Zira sen kendi içindeki sesi duymuyorsun bu da benim boynumun borcu kendi sesini sana duyurayım da bana kulak ver el birliği ile kurtaralım içinde atlattığın çocuğu!
Ne biliyoonn belki babası olacam hayalden de olsa hea 🫀😂 - 1 yıl
Yavrucum kıskançlık tam anlamıyla kendi basina ağır bir ruh hastalığı zaten!
Heehh sen bunu da yaşıyorsun zaten şu an onun için atmış olduğun cakass boşuna..
Ben sana düşündüğün her şey sen düşünmeden önce bana düşüyor biliyorum zaten diyorum sen diyorsun ki ben iki yüzlü oynarım... Herkese oynarsın ama bana yapamazsin ben kafanın için de şeytanlarınla senin yerine kumar oynarken ve hepsini bozguna uğratırken ve kalbinin en üst katına tahtımi kurmuşken anlık olsa bile benimleutlu olup ruhen gülüp eğlenirken neden saçmalıyorsun ki? Aşk bu saçmalatır işte bir şekil de ruh hastası bir kadini. Ama önemli değil ben senin her halini idare edecek kadar ileri derece de sağlam bir ruh donanimina sahibim bu sebeple fazla rahatsız olmam seçmiş oldugun irrite edici kelimelerden...
Ne olur beni kıskanma ❤️😆😘 - 1 yıl
Kızım kolpada da sınır tanımıyorsun sen...
Senin bir sizofren olduğunu senden başka kim biliyor kimse!
Ben biliyorum işte şimdi istediğin şekil de rengarenk güle güle triplere gir istersen...
Sen değil dünya bir araya bir gelip bu doğru değil deseniz de fark etmez sen biliyorsun işte ALLAH biliyor ağır bir şizofren olduğunu daha neyin filmini yapıyorsun?
Dert etme çözülür bu rahatsızlığın sen henüz bu hastalığı iyi huylu olarak yaşıyorsun! Heeeh işler kötüye gitmeden bu el seni kurtaracak sabırlı ol ve bana ters gelme! Gerçi fark etmez ters gelsen de kalbinin içinde bir sır olduğum için istesen de adımların artık geri gitmez. Hırs ve inat etmek istesen de yine gitmez🥰
şu an kafam da bir peri var ama masal gibi bir şey değil işte!
Baş ağrının sebebi ben değilim...
O ağrılar kendine atmış olduğun kazıkların sana sancılı batışı!
Çok saftirik bir kurbansin sen be valla bak...
Biraz aklı var diyordum bu kızın neredeeee boş bi teneke 😆 - 1 yıl
Kızım sen kendinde ki sıkıntıları karşında ki insan da var sanıp papağan gibi tekrarliyorsun. Şimdi bak bakalım kimin diyeceği bir şey yok!
Fikirlerin ve beynin açık olsa kuracak bir kaç cümlen olurdu...
Hepsi birer doğru olduğu için nasil kıvırıp kendimi ayıklarım zeytinyagi olurum çabasındasın dürüst değilsin... - 1 yıl
Sapiklik değil bu seni mutlaka bu mevzudan kurtarmam lazim güzelim.
Yasamis olduğun öfke problemlerinin sürekli bel ağrısının eklem ağrılarınin yorgun ve halsizliğinin baş ağrılarınin sebeplerinin demir başı sadece bu... Ben senin iyiliğini düşünüyorum sen sapıklıktan bahsediyorsun!
Sapık biri olsam geliyorum derim en azından özel açarim bir sekil de ağzından girer burnundan çıkarım konuyu oraya bağlar seni ulusta Kızılay da Mamak'ta Çankaya da bir bir GEZ-Dİ-Rİ-RİİMMMM... derdim sadece seni mutlu ve iyi hissettirmek silllmek değil anladın mı? Seven insan sillmeyi asla düşünmez - 1 yıl
Kızım burada bana hadsiz veya yanlis olan birşeyi söyle. Burada ki diyaloglar özel de yapılmış olsa bu cümleyi kurmucaksin bile. Onun için biraz medeniyeti de öğren saldırgan ve canavar hislerle yazıp çizip durma. Ben senin yoluna baş koyduysam öyle de böyle de seni düşmüş olduğun ateş icinden bir sekilde çıkarıcam ister bu sene ister 5sene sonra yani bir şekilde olacak bu. Kendine her türlü pisliği yapıyorsun haddin içinden geçiyorsun doğruları gördüğün zaman hadden bahsediyorsun... Biraz serbest bırak kendini de kaybolan kendini bulmaya çalış! Bu sen olmadığını zaten sen çok iyi biliyorsun illa ineyim mi kalbine kizim gece gece 🥰🥰🧠😂
- 1 yıl
Nasillll?
Geliştirmişim demi...
Yawwww biz seni böyle bilmiyorduk kadir beyyy!
Bizim kızın nutku kesildi karşınız da ufuktan sanki içine bir güneş doğduuu.
Bakmayin siz size öyle abuk subuk konuştuğuna emin olun sabah akşam sizi düşündü durdu yine düşünmeye başladı valla helal olsun size.
İstese de size karşı gelemiyor onu kendi içindeki dünyasına karşı biraz mahcup ettiniz sanırım doğrularınıza karşı gelemeyeceğini bildiği için ıslak bir sican gibi kaçacak delik arıyor ama gönlü aklı fikri hepsi siz de. Siz en doğrusunu bulmuşsunuz zaten sekse karşı gelmekle! İşte en tehlikeli mesele bizim kızın aklı fikri sadece silismektee yapamıyor zaten kendi başını yiyip duruyor bu mevzuya el attığın için sana teşekkür ederiz. - 1 yıl
Neyse. Senle daha farklı ailen ve sağlıkları ile alakalı çok geniş kapsamlı bir konuşmam olacsk yapacaksın yaptıracaksin kendin de yapacaksın. Ben sana senin için ilanların kim olduğunu YARADANLARIN kim olduğunu da öğreticem dert etme... Hele şu sersemliği bı at üzerinden samimiyeti öğren gerisi kolay... Bildiğin ejderha gibisin
- 1 yıl
Benim giriştiğim mevzular çoluk çocuk oyunu değil anlıyor musun? Akıl ister, emek ister özveri ister saygı ister sevgi ister...
Sen unutmuş olabilirsin aramızda ki en samimi sihirli cümleyi!
Kızım biz seninle bir kalp için de iç içeyiz ruhlar alemin de öyle bağladılar bizi bir birimize. Bugün tekrar konuşuyor olmamız tesadüf değil hepsi birer proje...
Ben söylüyorum da sen inanmıyorsun!
O kalp için de ssdece ikimiz yokuz kocaman bir dünya var ! Sen kafana göre kendini yok etmek için yaşıyor zevk peşin de koşuyorsun ben var etmek için birilerine dokunmak için yaşıyorum!
Taktiri bu Allah'ın...
Heh!
Senin o tanrı dediğin yerde gökte aradığın bulamadığın bâtıl ve ne olduğunu bilip görmediğin...
Yaradan senin kalbin beynin ruhun herşeyin!
Senin yaradanların anan ve baban kızım tapacaksan onlara tap bu yaşından sonra ne yapacaksan onların sağlığı ve geleceği için yap... Bunlar bilmediğin konuların gerçekleri!
Bana sakın bu konularla alakalı sağdan soldan duyduğun duyacağın ezber bozma nefsanî akıl fikirleri ile gelme!
Konuştuğun kişi onların bulup bilmediğini iman ilminin en üst seviyesin de bu sebeple tek derdi de herkese bu yolu gösterme niyetin de. İşine gelen takip eder işine gelmeyen rezil olur gider - 1 yıl
Sen ve senin gibilerin ulaşamayacağı bir mertebe burası.
Beyniniz %3 ya çalışıyor ya çalışmıyor tüm duyu ve fonksiyonlarınız devre dışı çünkü beyin hep zehirli. Düşünce gücünüz yok 2.3.4.5 boyutlara çıkamıyorsunuz.
Siz henüz cin seytan melek kavramlarını bile bilmiyorken benim sana iki kelime de ne anlatmamı bekliyorsun? Bir ömür boyu kurban olarak ŞEYTAN olarak yaşamışsın iki günde Allah mı olacaksın yani?
Gözünün görmediği bilemediğin içine girmediğin ilahi dünya hakkın da fikir sahibi değilken biliyorum pozlari verme sen bir bâtılsın hak nedir onu bile bilmiyorsun.
Dedim ya takip etmek isteyen peşinde rezil olmak isteyenin zaten hayatı kendi elin de. Ben her söylediğimin arkasın da olduğum gibi hepsinin doğruluğundan da eminim. Yani bura da bana 0-6 yaş gurubu çocuklar gibi davranışlar sergileyip durma biraz yaşına ne yakışıyorsa onu yap asla rencide olmanı mahcup olmani istemem. Meclis kızım burası birileri okutup bakıyor biraz aklından şüphe ette düşünmeyi öğren herkes senin gibi dar düşünceli değil yani. Böyle kendini dalga geçme modlarrina sokmaya çalışırken birileri bir dalga geçer seninle bir daha kendi icinde bile gülmeyi beceremezsin... - 1 yıl
Senim bir önceki hayatın yoktu senin hakkın birdi ve sen teksin. Ne yapacaksan burada yapacaksın o hakkı korumayı bilip o cana saygı duyup ayakta tutmayı bilirsen sonsuzluk burası 500 yılda yaşarsın 1000yil da tek bir hastalık şer görmeden... Yok ben Allah'a karşıyım nefîsimin kölesiyim ihtirasa arzularıma ve zevklerime karşı gelemiyorum dersen madde büyüsünden kurtulamazsan gideceğin yer cehennemin dibi ve yerin dibi zaten cehennemin taa kendisi... Sen suçlu değilsin ki size yobaz cehalet kölesi geçmiş cinin ne olduğunu bilemediği için doğrusunu da öğretemedi. Bunlar detaylı çok uzun konuşmak gerektirecek kavramlar!
Senden önce bir sen yoktu senden önce bir cin de yoktu insandan önce öyle cin hayatı diye bir şey de yoktu bunlar hep zehirlenmek! Doğru olan tataflari ruhâni akıl ile idrak edememek... Sadece keskin bir zeka lazım çözmek için oda vücudu temizlemekten geçer buda aç susus uzun vadeli oruçtan geçer ona da takva demişler bu da iman temizliğinin en duru tarifi... Su ile iman temizliğimi olurmus? Beden tertemiz olcak bir parca ekmek kırıntısı bile gitmeyecek sistemeki çözmeyi ogrenesin. Yoksa kısayoldan emek vermeden go... tnu yirtsan da boş - 1 yıl
Çok s4laksın ya gercekten 😂😂 beyin yikamak zaten beyni temizlemektir onu da sadece ruh yapar ruh temizler. Kirli olan beynin ise seni böyle haklli çıkarmaya calsiir çünkü hem kör bir cahilsin hem de acizsin bu sebeple birgün göreceğini umut ediyorum.
Senin iki sözünle mi gördüğümü inkar edicem 😂 - 1 yıl
Bir şey başarmışsın tesadüfen 🤣🤭 onun da doğrusunu yapmış gibi kendine ve herkese inandırmaya çalışıyorsun. Sen şans eseri hayatta kalmışsın o kadar aç kalmayla. Sağlıklı bi kilo verme şekli değil :d hasta olmadıysan bile kafayı yemene sebep olmuş belli ki. Vücudunda her şey eksilmiştir dicem de beyinde eksilmiş gibi duruyo. Zekice cümleler kurup bi o kadar da a p tal olmayı nasıl başardığını kanıtlıyorsun.
- 1 yıl
Ben ne olduğumu çok iyi biliyorum senin önyargılarına da saygı duyuyorum. Benim derdim kanıtlamak değil ben senin yaşantını adan zeye bilirken sen benim hakkım da tek bir fikir bile geliştiremiyorsun ve soylediğim anlattığım halde betimlemeyide bilmiyorsun zira tamahkâr yaşadığın için doymak bilmediğin için ve kendine asla SAYGI duymadığın için kendini abur cuburla şekerle çikolatayla zart zurtla ZEHİRLEDİĞİN için istesen de apt4lligin dışına çıkamıyorsun bir b0k bilmiyorken herşeyi biliyormuş triplerine giriyorsun yediğin her türlü naneyi yememiş gibi görünmeye çalışıyorsun ağzından çıkan sözle içinde guttugun düşünceler asla bir değil sahtekâr oluşunun buda başka bir delili. Aklın sıra merhameti biliyorsun ya? Neden kendine acimayi beceremiyorsun neden aç kalmak işine gelmiyor? Çünkü güç gök cunku ruh yok çünkü kendine sevgi yok çünkü akıl hastalığı bütün beynini sardığı için akılsız oluşun seni sana göre akilli gösteriyor sende hergün bu dolmayi yiyip kendini kandırıyorsun karşına bilen biri çıktığı zaman da ne b0k yiyeceğini ne diyeceğini bilemiyorsun... Sen birak beni tanımayı daha adımı bile doğru düzgün bilmiyorsun seninle şurada bir kaç saat geyik yaptik altı üstü öyle b0k atmakla kimseye bir şey gösteremeyecegin gibi işin sonun da giren sana girer eyvah dersin. Kim kendini nasıl geliştiriyorsa geliştigi kadar yürür zeki olan da orta da aPt4L DA. Zeki cümleler emek ister apt4llik herkesin kısayoldan yapabileceği bir eylem tıpkı senin gibi ezber konuşmak sadece laf olsun diye...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok, ayrıca sanaldan fotografa falan nasıp asık olunur ki en fazla ilgisi olabilir
01 YorumlaHayır, kimse bana aşık olmaz 💅🏻
00 YorumlaHayır, yok.
00 Yorumla
1 yılHayır yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası