Sevgili iken buluşmalara otobüsle gelen, sorduğunuzda asgari ücret alıyorum diyen sevgili evlendikten sonra :
Zaten arabam vardı arabayla geldim
"Aslında ben asgari ücret almıyorum çok daha iyi bir işim var" dese
tepkiniz ne olurdu?
Sevgili iken buluşmalara otobüsle gelen, sorduğunuzda asgari ücret alıyorum diyen sevgili evlendikten sonra :
Zaten arabam vardı arabayla geldim
"Aslında ben asgari ücret almıyorum çok daha iyi bir işim var" dese
tepkiniz ne olurdu?
Cevap
1Cevap
Neyin havası gizemi derdim flört falan olur gizlemek ister güvenmez anlarımda iş ciddi bir yola gidiyor buna rağmen gizleniyorsa ruh hastasıdır
Ben babamdan böyle gördüm... Annem babam vefat edinceye kadar kaç parası var bilmedi...
İyi bişiy mi sordun mu annene memnun mu ona faydası oldu mu bi sorgulayın ya
Bir erkeğe " Maaşın ne kadar" demek "kaç paralık adamsın" denilmesi ile aynı geliyor bana...
Sevecekse karakterimi sevsin evimi arabamı değil
Şöyle düşünelim bunu sormasındaki amacı bu yaşına kadar kendin için ne kattın işinde nekadar yol aldın geleceğini nasıl güvenceye aldığını sorumluluğunu soruyor olamaz mı
İşinde ne kadar yol almakla ne alakası var?
Benim iş hayatında gördüğğm tek şey - Ne kadar fazla iş yaparsan o kadar daha fazlasını verirler ama maalesef maaşın sabit kalır...
Geleceğimin guvencesi benim ve mesleğim...
Sorumluluk dersen zaten herkes kendinden sorumlu değil mi Bu hayatta?
Tamamda kendi ayakların üzerinde duramayan biriyle kim gelecek düşünür evlilik maddiyat üzerine kurulabilen bir yöntem haline geldi
Kendi ayakları üzerinde duramadığımı nerden çıkardın?
En son kız arkadaşımdan " Aşk karın doyurmuyor" dediği için ayrıldım...
param olmadığı için değil...
Onlar kim oluyor da tam zamanlı çalışırken bana it kopuk muamelesi yapıyor?
Kendi ayakların üzerinde duramadığını bi yerden çıkartmadım insanlar tanıyarak anlayabiliyor bunu ama sen bu maddiyat olayına çok takılmışsın biraz kendini bu konuda hafiflet
İşte tanırken ben çok kırılıyorum
Mesela bir kız Arkadaşım durup dururken " Ayrılalım" dedi..
Sonra "ya ben senin tepkini görmek için demiştim" dedi
"Peki gördün işte ayrıldık " dedim ve gittim...
O hesap..
Ben deneme tahtası değilim ki insanlar beni deneyerek tanısınlar?
Nasıl tanıcaklar kavga edecek kavgadaki tepkini görecek yeri gelicwk o tükenicek bitirmek isteyecek ayrılık sürecini görücek ailenle iletişimin ona yaklaşımın inişleri çıkışları yaşamadan tek düze oturup kahve içmeyle insan dinlemeyle tanınmıyor yaşanmışlık şart
Hepsini gördü...
9 defa ayrıldı... Geri geldi bir şey demedim..
İlk ailesi ile tanıştığımda bana " Çulsuz" dediler, "varoşun birini getirmişsin " dedi annesi kızına...
Onlara kuru maaşım var demiştim...
Sonradan evi arabayı duyunca " Gelin isteyin kızı" dediler... Annem "malı mülkü duyunca işler değişti" dedi ve " GELMIYORUZ" dedik burada bitti zaten...
Yani sana göre tüm bu süreç normal öyle mi?
Bence kendi dengin insanla tanış malınıda mülkünüde gizleme çaban olmaz onunda katacağı seninde katacağın bir gelecek sana daha huzur verecek
İnşallah
Ne güzel hadi arabaya geçelim
Haha bu iyiydi
Ndmvmsmmcm para bahane araba bahane hayat şahane
O nasıl bi kafadır kral 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo kardeşim gizli zenginliğiyle ansızın çıkış yaptıysa benim ilk tepkim "Birader, bu ne gizemli hayat, Sherlock musun sen?" olur! 😜 Şaka bir yana, böyle bir şey duysam bir yandan şaşırırım ama bir yandan da düşünürüm: Bu yalan niye? Kendini gizleme ihtiyacı duymak, karşısındaki insanın tepkisinden korkmak falan ilişki dinamiğiyle biraz ilgili gibi. İçimdeki aşk kadını der ki, ilişkide güven her şeyden önemli. Bunu net bir şekilde konuşmak lazım. Sence neden böyle yapar biri? 🤔❤️
Paraya gelmesin diye
Hahaha! 😄 Paraya gelmesin diye gizemli zengin olmaya gerek var mı ya? Harbi Sherlock sendromu bu. Ama cidden, para yüzünden samimiyeti kaybetmek üzücü olurdu. Bence baştan açık olmak her zaman daha sağlıklı. 🙃💸