Ayrılık erkekleri iyileştirir mi?

Binbir zorlukla kurduğumuz evliliğimizi 5 yıl sonra bitirmek zorunda kaldık. Maddi namevi kisisel bir çok şeyin üst üste gelmesi bizi yok etmesin birbirimize saygımızı bitirmesin diye severken ayrıldık. Ama uzunca bir süre görüştükte ayrılığın amacı kopmak değildi zaten. Her şey düzene oturuyorken bir şey oldu ve herkesle iliskisini kestiğini ögrendim. Sadece benimle olsa vazgeçti derdim ama dünyaya kapattı kendini. Tam da iki tarafta hatalarından ders çıkarıp belki de daha sağlam temeller atılacakken araya soğukluk girdi. Bende çok üstüne gitmeden saygı duydum ama arada güzel şeyler olunca hep paylasmak istiyorum içimde kalan ne kadar güzel şey varsa bilsin istiyorum. Ki bunu da ifade ettim kendisine. Benim derdim tekrar evlenmek değil nikah yuzük vs bunlar sembol kendi de biliyor. Kendi adıma hatalarımı kabullendim ve küçükte olsa jestler yapıp hediye gönderdim. Aramızda cidden çok başka bir bağ vardı çünkü bakışlarla kaş hareketleriyle anlaşabilecek kadar tanıyorduk birbirimizi. Ikimizde üzüldük ama benim adım atmam ya da kendimi ifade etmem vs erkeklerin gözünde basit mi görünuyor bilemedim. Cesaretim kırıliyor. Şimdiden teşekkür ederim

Ayrılık erkekleri iyileştirir mi?