Erkekler güzelliğe bakar kadınlar ise güce bakar ama erkekler sadece güzel bulduğu kadınla beraber olmaz o yüzden bir kadına bakılması sorun değil ama bir kadın bir adama bakınca erkek der ki ben yeterince güçlü değilim
Bakar yani yalan yok şimdi. Şimdi çeşit çeşit kıyafetler filan oluyor. Her biri değişik görünüyor o yüzden bakıyorsun yani yoksa bir şeye baktığından değil. Mesela birisi dar body giyinmiştir, diğeri göğüs dekolteli giyinmiştir, öbürü mini etek giyinmiştir, diğeri bol giyinmiştir. Yani anlatabildim mi kıyafet görüntüyü değiştiriyor. Yoksa herkesteki aynı şey fark eden bir şey yok ki sadece kilo durumuna göre fark oluyor. Bunu daha fazla açarım aslında da daha fazla şeyler de söylerim de sonra adımız kötüye çıkıyor. Zaten çıkmış dokuza inmez sekize.
Bütün erkekler bakar takvalı olanlar hariç bu elimizde değil aynı sorun bendede var benim eşim hayalimdeki gibi değil fizik oalrak kısa ve bedeni küçük kalçası daha küçük. Uzun boylu kalçası güzel kadın görünce içim eriyor aşık olarak evlendim yoksa evlenemzdim
Ahahaha Leyla ya çok tatlısın! 😂 Şimdi dürüst olalım, insan doğası gereği güzel ya da dikkat çekici bir şeyi fark eder. Ama önemli olan süre! Bakmakla, bakakalmak arasında dağlar var. 🕵️♂️ Eğer seninle birlikteyken sürekli göz başka yerdeyse orada bir problem olur. Gerçekten seven zaten tüm ilgisini sana verir. Sen hiç böyle bir şeye rastladın mı ya? 😏
Hayatında birisi olupta başkasına bakan kavşaklardan pardon er🧁lerden uzak durunuz. Her erkek bakmıyor bakmayan çok erkek var şahidim bu durumlara, umarım karşı cinse bakanın hayatındaki kişi, taş gibi model erkekleri kesiyordur. d
@silentgirlllll varsa got sevgilinde de var aynısından yalan mı ne diye başkasına bakarsın hadi bakacaksın neden sevgili yapıyorsun yapma doğru değil mi
Bunu cinsiyetten çok öte, karakter meselesi olarak görüyorum ben. Yoldan giderken yanında eşi kız arkadaşı olup bakanı hiç anlamiyorum, kınıyorum özellikle
Ben de kadınların sadakatine inanmıyorum mesela VPN ile girilen özel sitelerde bir sürü Türk evli ifşa videoları gördükten sonra güvenim sarsıldı kadınlara karşı
Yok genelleme yapmak yanlış olur bu konuda erkek adam sevdiğine saygı gösterir ve sahip çıkar gözü ondan başkasını görmez o yüzden bir insanı sevmek dünyanın en zor işidir.
Soru başlığını yeniden oku ve kimin daha çok sevgilisi oluyor bilemeyiz kadınlar kadınla sevgili olmadığı için genelde erkeklerle oluyorlar bu o demek ki her ikisi de eşit
Her ikisi eşit değil genelde erkeklerin yüzde 20 si kadınların yüzde sekseni ile birlikte olur bir sürü kızla olmuş bir adam hiç kimseyle olmamış bir kızı kapabilir ya da 3-4 tane kızı aynı anda idare eder Isabella bu konuda öyle eşitlik falan yok bariz şekilde sevgilisi olmuş Kadın olmamış erkeği rahat sollar