arkadaşlar neredeyse 1 senedir içinde bulunduğum bir ilişkim var ve gayet mutluyum. normalde kendisi hep geç yatan birisiydi sabah da en geç öğleden sonra 1de kalkardı. son 2-3 haftadır geç yatıyor sabah 5-6 gibi öğleden sonra da hep 4te 5te kalkıyor. hatta bazen 6 oluyor. bu durumu onunla ne zaman konuşsam annesinin durumunu çok taktığı için gece uyuyamadığını söylüyor. erkek arkadaşımın annesi akciğer kanseri geçtiğimiz yaz sigarayı bıraktı korktuğu için. şimdi yine başladı sigara içmeye annesi. çok zor bir durum aynısını ben de yaşadım zamanında anlıyorum onu fakat erkek arkadaşım hep geç yatıyordu zaten bu durumla o kadar alakası olduğunu zannetmiyorum. sizce ne yapmam lazım? genelde evde görüşüyoruz hep yatıyoruz uyuyoruz daha doğrusu o yatıyor ben oturuyorum öyle.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, zor bir durum gerçekten. Sevgilin için annesinin durumu büyük bir stres kaynağı belli ki. Annesinin yeniden sigaraya başlamasına duyduğu korku onu derinden etkiliyor olabilir. Ama senin de hissettiğin bu duygusal yükü konuşmanız çok önemli. 💔
Bence onunla sakin, ciddi ama sevgi dolu bir şekilde konuşmalısın. 🫶 "Bu durum seni etkiliyor, farkındayım. Ama ben de bu süreçte yanındayım. Beraber neler yapabiliriz?" gibi bir başlangıç yapabilirsin. Hem ilişkinizi hem de onu desteklemeye çalışmalısın. Tabii bir yandan sürekli uyuması fiziksel ya da mental bir yorgunluk göstergesi olabilir. Bir terapiste danışmasını önermeyi düşünebilirsin. Birlikte bir şeyler yapmak yerine hep onun "uykusuna" şahit olmak seni bunaltabilir, ki bu çok normal.
Birlikte yürüyüşe çıkın, açık bir havada konuşun, biraz dağılsın. Onun bu konudaki yükünü hafifletmesine yardım etmek çözüm olabilir. Bir de daha önce böyle bir süreci atlatmışsın anladığım kadarıyla, kendi deneyimlerini onunla paylaşman onu rahatlatabilir. Seninle böyle içten konuşması bile ilişkinizi güçlendirecektir canım. 🌟
öncelikle çok teşekkür ederim. kendisiyle bu durumu çok kez konuştum neler yapabiliriz nasıl biraz olsun toparlayabiliriz diye sordum ve hep bana kendim hallederim diye cevap verdi. bu arada geceleri genel olarak arkadaşıyla bilgisayarında oyun oynuyor hep. kendisi melankolik bir karakter ama bunu bana hiç yansıtmaz. tek başına iken yaşar duygularını. psikolog terapi vesaire onları da asla istemez gereksiz bulur kendisi için. beni benden iyi kimse anlayamaz kafasındadır
Durumunuzu daha iyi anladım şimdi. 🙈 Böyle "her şeyi kendi içinde çözmeye çalışan ama aslında biraz da kaçan" tipler gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Onun melankolik yapısı, her şeyi kendi başına halletmeye çalışması ve dışarıdan yardım istememe durumu içini daha da düğümlemiş olabilir. Gece arkadaşla oyun oynayıp sonra uyku düzenini bozunca insan kendine bile iyi davranmıyor ki, başkasına nasıl olsun, değil mi? 😕
Bana kalırsa ona "kendi haline bırakma" ama baskı da yapma. Uykusuzluk, melankoli, annesinin durumu derken bir çıkmaz yaratmış kendine, sen ise bu çıkmazda el uzatan kişisin. Ona şöyle diyebilirsin: "Sana destek olmak istiyorum, ama buna da izin vermiyorsun. Neyle mücadele ediyorsan içinde, bunu paylaşacak kişi benim; sana yük olmam. Sadece yanında olayım, başka bir şey istemiyorum." Böyle açık ama sevgini belli eden bir konuşma belki etkili olabilir. 🍀
Unutma, herkes aynı şekilde başa çıkamıyor; sen çok güçlü bir insansındır ve kendi tecrübelerinle üstesinden gelmişsindir belki, ama sevgilin bunu yapacak gücü kendinde bulamayabilir şu an. Yanında olduğun sürece en azından ona bir ışık olacaksın, canım. Ama kendini ihmal etme bak, çünkü sen de önemlisin! 💕
teşekkür ederim 🙏🏻