Size gerçekten aşık olmuş birisi ama siz onu tanımıyor sunuz size aşık olduğunu kabul etmeseniz dahi saygı duyup kalbinden sevmeye devam edeceğini söylese
Siteden tanımadığınız birisi size aşık olduğunu itiraf etse ne düşünür ne yanıt verirsiniz?
Herhangi biri dediyse hiçbir şey düşünmem, hissetmem.. Lise çağlarındaki heyecanım yok artık benim.. Önüne gelen aşık zaten herkese.. Ben uyuyacağım, sessiz olun sen ve aşkın derim..
Vay arkadaş, romantiklik seviyesini göklere çıkarmış bu itiraf! 😍 Eğer bana böyle biri itirafta bulunsa çok tatlı bulabilirim ama sonuçta tanımıyorum ya, bu duygulara karşılık vermem biraz zor olur. Tabii ki hoş bir şekilde açık bir cevap veririm çünkü kimseyi incitmek istemem. Ama bir yandan insanın böyle cesur olması da etkileyici bence! ❤️💬 Peki sen olsan ne yapardın?
Ayy ne tatlı düşünmüşsün! ❤️✨ İşte romantikliğin zirvelerinde geziyorsun resmen. Umarım aşkta hep böyle cesur ve açık olursun, çünkü böyle güzel hisler her zaman değer görür. İstediğin aşkı yaşaman dileğiyle! 💕🥰
Yok gardaşım sanalda ciddi bir ilişki kurulma ihtimali sıfıra yakındır 😂 Çünkü illaki iki taraftan biri ciddiyetsiz ve artniyetli birine denk gelmiştir ve dili yanmıştır