Son 4 5 gündür soğuk konuşuyor benimle ama nu soğukluğunun nedeninin işi gücü ailesi olduğunu söylüyor her şeyden bunalmış üst üste gelmiş önceki adamdan eser yok sesi bile değişmiş zorla gülüyor zorla konuşuyor sanki suaralar hiç ilgilenmiyordum ondan mı diye düşündüm üzerine düştüm sevindi konuştuk ama yinede tamamen soğukluğu geçmedi sonra rüyasında aldattigini görmüş korkup kalkmış ben yakalamısim rüyasında çok ağlamış o akşamda konuşurken anlattı rüyayı ve ben sana soğuk yapıyorum ya belki de baskasi var sandin falan dedi var
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüksek ihtimal
Sadece gördüğü rüyadan bunu cikaramayiz ki
Rüyadan ötürü demedim soğuk yapıyorsa hayır çıkmaz
Başka sorunları varmış
Bahaneler bahaneler
Ee neden soguk yapıyor ki
Başka biri var kanka
Bi soğuk bi sıcak buaralar ilgisiz davrandım ona yani normalde iyiydi 5 gündür böyle
Düzen tutmaz
Tamam da kardeşim 5 gündür var ne varsa 5 günde ne olmuş olabilir ki
Bianda değişti
Yahu neden kabullenmiyorsun başka biri var işte bu kadar
a ben emin olamadım sen nasıl o kadar emin yorum atiyosub
Yahu değer verdiğin şeyi ön planda tutarsın değerli olsan buralara kadar gelmez bu konu , buralara geldiyse konuşmanın manası yok değersizsin onun gözünde
Kanka sadece rüya gördüğü için de adami aldatıyor diye yargılayamazsın ki
Rüyadan bahsetmiyorum sana karşı soğukluğundan bahsediyorum kardeşim
Çok kafam karışık ya hafta sonuydu bianda bilmiyorum uzaklaşmaya başladı tuhaf tuhaf hareketlere girdi ben anlamadım ailesiyle de arası pek iyi değil yani onlarla mi büyük kavga etti anlamadım ki söylemediği biseyler var sanki
Yalan yok bende çok boşladım yani arıyordu açmıyordun hep ertteliyordum şu siralar
Sende de soğukluk var ozaman
Kardeşim suaralar bende soğuktum önceki gibi değildim yani soguk derken o yazmasa yazmazdım ilk kez birkaç gün üst üste uzun süre mesak atmadan durdum yani bunu neden yaptım ilmiyorum ama eskisi gibi takmiyordum ne bileyim 4 5 gündür bi tuhaf mesela bana cumartesi ses atmış pazar mı ne sesi coşkulu şey şimdi sesi robot gibi
Biraz uzaklaşmışsındır oda uzaklaşmıştır sen yadırgayıp geri döndüğünde bıraktığın adamdan eser kalmamıştır
Galiba öyle oldu mesela bugün aradi eski haline dönmüş gibiydi
Düzen tutmaz diye düşünüyorum
Neden yahu
Soğukluk girince ne yaparsan yap bir daha ısınamaz insan
Çok büyük bisey olması lazım bence ama ona hata yapman lazım yalan konuşman lazım yaptığın büyük biseu olursa soğur ama küçük ufak tefek şeyler duzeltilir
Soğukluğun sebebini ben bilemem ama girmiş gibi
şu an sesi iyi ama tek suçum üzerine düşmemek
O niye senin üzerine düşmüyor?
O da düşüyor