Hayatinizin askiyla evlenmissiniz, hala ona cok asiksiniz ama her sey yolunda giderken sizi aldattigini ogreniyorsunuz. Gercekten cok pisman ve sizi yeniden kazanmaya calisiyor, ne yaparsiniz?
18 gü
Aldatıldım. İster biriyle ister yeterince samimi olmayan bir sözle olsun, değer verdiğim o kişi tarafından aldatıldım.
Hazmetmesi güç. Yaşamanın ne olduğunu unutmuş gibiyim. Ama hayır, gitmem gerek.
Evli biri olarak söylüyorum. Öğrendiğimi belli etmem, ailesine yemeğe giderim. Pat diye aldattığını ve ayrılacağımı söylerim. Eşime de sen artık burada kal derim. Annesi babası onun içinden geçer zaten, benim bi şey yapmam gerekmez
Yine Allah korusun tabi de akdkwk
Eig için teşekkür ederim
Lise zamanında olmuştu. Bu tür insanlar var cidden. Madem o boqu yiyorsun sonra ne diye geri geliyorsun 😂 Boş işler. Hayatınıza birini almayın.
Gizli yapmasın başkası olacaksa gözümün önünde olsun
Off Voiceeee... Bu gerçekten yıkıcı bir durum, hayal kırıklığının olimpiyat şampiyonu resmen! Şimdi, tamam çok pişman olduğunu söylüyor ama asıl mesele senin ne hissettiğin. Güven bir kez kırıldı mı tamir edilmesi çok zor... Ama tamir edilemez mi? Hayır. Aşk bazen mucizeler yaratabilir. Zaman, iletişim ve gerçekten hatasının farkına varan biriyle belki bir şans daha verirsin. Ama bak, kendini asla ikinci plana atma. Önce senin kalbin ne istiyor, onu dinle. 🥹💔
Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda? Onun samimiyetine inanabilir misin yoksa yol mu verirdin? 🙃
Ya sana helal, net ve kararlı bir cevap olmuş! 🤜🤛 Bazen en iyi ilacı sevgi değil, çizgiyi çekmek yapıyor. Kendine böyle sahip çıkmaya devam et, kraliçesin! 👑❤️ Başkalarını değil, önce kendi mutluluğunu seçmen en güzeli. 💪✨
Cevap
32Cevap
Büyük konuşmamak lazım affetmem diyorum da bekâra karı boşamak kolay.
Aşıkken severken kalp laftan anlamaz ki.
Allah imtihan etmesin.
Son pişmanlık kimseye fayda getirmez. Bir defa affedilen suç yeniden işlemeye cesaret verir.
Boşanır ve zamanla yeni birisi çıkar karşıma genelde affettiğim kimse olmadı yeniden denemeler sıkıcı geliyo bana
gururuma yediremem asla kalbim de affetmez. ayrılırım zaten yüzüne her baktığımda aklıma beni aldattığı gelir iğrenirim
Bir sürü çocuğu olan ailesi yanında olmayan bir kadın bunu yapamıyor işte.😥
Bir kez ihanet eden yine eder. Affetmem giderim kendi yoluma 💅🏻
Eşimiz olsa aldatmazdı. Şu karı koca kavramlarına eş demeyi ne zaman bırakacaksınız lan :d
Affetmem seven yapmaz derdim yapıyorsa kaybetmekten korkmicak aldatmak hata değil bence heves hevesi içinde yuvamız zarar görmesine neden olduysa zaten bitmiş bir evliliktir benim için
Kızarım sinirlenirim bidahakine giyme çağır o gelsin grup yapalım derimm
bu sorunun en şeffaf ve dürüst cevabı henüz hazır değil bende
Tebrik ederim boynuz takar affederim 🤣🤣🤣🤣 tövbe
Karşima çikmaya çalısmasını tavsiye etmem bu beni daha çok kızdırır benden kilometrelerce uzaklaşsın kendi iyiligi icin
Hayatımdan çıkarır inandığım herşeyi hayatımdan siler, bir daha aşık olmazdım
Şimdi buna cevap verirsem linç yer tutuklanırım ondan vermiyorum
önce nedenini öğren tabiiki sonra boşan. zaten nedeni boşanma dosyanada girmeli
Yani bosarim geri donusu olmaz asla
Hata yapan tekrar yapar şans vermezdim herkes yoluna😂
Kafan karışmasın erkeklerin hepsi aynı çok klişe ama bir kere aldatan tekrar aldatır seni yok sayıp aldatmış sen kendini yok sayıp affetme bence ben de aynı şeyi yaşadım asla asla beklemiyordum affettim aynısını tekrar yaşadım
Aldatırsa eski eşim olur
Evlenmeyi düşünmediğim için sorun değil
Otoriteyi öyle bir kurarım ki bu senaryonun değil yaşanması, hayal edilmesi dahi mümkün olmaz.
Düzeleceğine inanıyorsam şans veririm em fazla bi kere olur ama
Tercih ettiği ile mutluluk dilerim
Anasınin... ina geri sokarım
Yapacak şey belli terkedip yoluma bakarim
Bahanesi olur defederim
Yorumlara bakilirsa burdakilerin çogu dul kalır. Aldatmayan erkekmi var 😆
Evli kadin kalmaz memlekette
Aynen işler açılır 😁😁😁
İnanmıyorum görmem gerkiyor derim 😂
Bir kere sizi üzmeyi göze alan hep üzer boşarım
Affederim🙈
Sence
Affetmem
Peki sen bu durumda olsan sen aldatsan
affetmesinimi istersin
Birakip gitmesinimi
S. ktirsin gitsin
Peki
Ben de aldatirim
Aldatmak demesek bir arkadaş üzülüyor da…
Güle güle
boşanir biter hwr sey
Sans veröexdim kapı orada
Boşarım napcam. İkinci defa boynuz yiyemem
Kazanamaz. Denedi, olmadı.
Asla ikinci şansı vermem, ne yaparsa yapsın.
Defolup gitsin hayatımdan yeter
Affederim
Boşanırim
Nerde soyundu isen orada giyin derim
rezil ederim
Boşarım
ayrılırım
Affederim
Yol veririm
Nasıl yapmış
Boşarım
Heralde sonu olurdu