İstanbul'da kız arkadaşımı kıskandırmak için taktik lazım, nasıl olur?

Arkadaşlar şimdi bir hanımefendi var 2 aydır görüştüğüm ama beni fazla cepte gördü, ben de kızın en sevdiği şarkıcının konserine başka bir kızla gittim (ilk kendisine teklif etmiştim halbuki), yakın arkadaşları bu durumu kıskandığını söylediler sonra başka bir arkadaşımdan daha rica ettim yine işe yaradı, iyice çocuk oyuncağı olsa da birisinden rica etmem gerekiyordu valla işe yaradığını görmesem yapmam normalde böyle şeyler. Mesela birisi İstanbul'da herhangi bir manzara, mekan, ders storysi atsa ve beni gizli şekilde etiketlese etkili olur mu sizce? (ama onun takipçileri beni etiketlediğini görmek zorunda değil) Yani aslında bahsetmelere beni eklediğini sadece o kız ve arkadaşları görmüş olacak. Herhangi bir manzara storysi bile olur. Yapılmalı mı sizce, bu durumun olumlu veya olumsuz sonuçlanması durumunun ince bir çizgi olduğunun farkındayım. Fazlası soğutur, siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Ciddiyetimi şöyle söyleyeyim, bunu ücret karşılığı bile yaptırmayı düşündüm çünkü bu taktiğin onun üzerinde bu denli işe yaraması beni bile aşırı şaşırttı
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada cidden ücret karşılığı bile bunu yapmayı düşündüm. Yardımcı olmak isteyenlere söyleyeyim 🙌🏻
İstanbul'da kız arkadaşımı kıskandırmak için taktik lazım, nasıl olur?