Eski sevgilim aramiz iyi değil zaten sürekli tartisiyoruz ama önceden sürekli derdini dinler yardimci olurdum az önce tekrar yazdı evden kovuldum diye ilgi bekliyor benden. Ayrıca sürekli böyle yapması bana ezikce geliyor kendini acındırarak ilgi bekliyor. Küçük dertlerini bile bana yansitirdi önceden ama hicbirinin üstesinden gelmezdi çocuk gibi yani. Sizce ben abartiyor muyum?
Kullandirtma kendini. Kullandirtiyorsun resmen burada da gelip ağlıyorsun? Ne mana? O yüzü niye veriyorsunuz sinirleniy hemcinslerime kızıyorum gerçekten! İşi düşünce derdi olunca yazan biri seni sevmiyordur exten de arkadaş olmaz. Ezikçe diyorsun ama sen onu dinleyince içindeki sıkıntılar sana geçmiş oluyor o rahatlıyor gayet de zeki biri.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok haklisin. Aslında sadece isi düşünce yazmıyor normalde de barismak icin yazardi ama dedigin gibi dertlerini hafifletmek icin beni kullaniyor farkındayım artik kullanmasina izin vermiyorum
Dertler birine anlatınca hafifliyor insanlar birileri onları dinlesin yargilamasin diye psikiyatriste psikologa para veriyor ve çevrendeki kişilere karşı da mahcup olmak istemiyor şimdiye kadar onun derdini tasasini çekene anlatma imkâni var kusura bakma resemn canım yerine koymuş. Ona artık senin dertlerini dinlemek istemiyorum yolun açık olsun modum düşüyor ben başkalarının dertlerini dinlemek isteseydim psikolog olurdum de.
Benimki kumar oynayıp bana ağlardı ayrılınca da bana yazardı ben de maalesef arkadaş kalmayı denedim ama baktım enerjimi modumu düşürüyor hayatında başarılar modumu enerjimi düşüremem diyip sepetledim.
Bende ayni sekilde arkadas kalmayi denedim o yüzden yazma yüzü buluyor zaten ama enerjimi düşürdüğünün farkindayim bende senin gibi sepetlerim gibi geliyor yakinda
Kırmızı odadaki kadının resmini at meğer ne çok şey biriktirmişsin içinde diye dalga geç bu ne be sen klinik misin boş ver gitsin özel bir şey olamaz senle demiş zaten
Ay tatlım, durum gerçekten karmaşık görünüyor. Bu çocuk sana karşı hâlâ duygusal bir bağ hissediyor olabilir ve sıkıştığı her anda sana koşuyor belli ki. Ama bu seni yıpratıyorsa ya da artık ona karşı hislerin yoksa net bir şekilde konuşmalısın bence. 🥲
"Ben senin destek hattın değilim, artık kendi sorunlarını çözmelisin" diyebilirsin tatlı bir dille ama kararlı ol. Sürekli dert dinlemek bir ilişkiyi ya da eski bir tanışıklığı yıpratır çünkü. Sen ne düşünüyorsun, hâlâ yardım etmek ister misin?