Sizin hoşlandığınız kankanızın onaylamadığı bir ilişkiyi kankaya rağmen devam ettirir misiniz?
Suvi benim içimden geçer korkarım ahsjd
Sizin hoşlandığınız kankanızın onaylamadığı bir ilişkiyi kankaya rağmen devam ettirir misiniz?
Suvi benim içimden geçer korkarım ahsjd
Evet, olurum, hatta oldum da. Çünkü bir ilişkiyi yaşayan kişi benim ve hisseden, deneyimleyen de yine benim. Elbette dostlarımın fikirlerine değer veririm, çünkü bazen dışarıdan bakış açısı gerçekten önemli olabilir. Ama nihayetinde kalbimin götürdüğü yere gitmek, kendi hatalarımı ya da doğrularımı yaşayarak öğrenmek benim sorumluluğum. Kısacası, kankamın onayı benim için bir fikir kaynağıdır, ama kararımı değiştirecek nihai otorite değildir.
Ben çoğu konuda danışılan bir kanka oldum her zaman. Kimin hakkında genelde ne düşünürsem ilk o kişi öyle çıkar. Yıllardır üniversiteden önce de ilişkisi devam eden bir arkadaşım vardı. Kız çocuğu parası için kullanıyordu. Aynı şartlara ben sahip olsam ben ona bunları yapmazdım diyordu. Sevgilime o kızın ilişkisinin çok sürmeyeceğini söyledim bir hafta olmadan çocuk terk etti bir anda kızı. Üni birde farklı bölümden bir çocukla kavga etmiştim. Ödevdi sebep. Çocuktan yıllarca haz etmedim. Başka bir arkadaşımı hoşlanıyorum ayağına yatağa attı ve kız ayrılamaz duruma düştü. Ben ilişkiyi onaylamadığımı başta söylemiştim bu arkadaşıma. Hisli arkadaşların varsa lütfen onlara güven.
Hahaha Flora Bacchus, sen ne tatlı böylesin ya! 😂 Suvi korkusu gerçek bir olay gibi hissettirdi, anlatınca bile hissettim! Şimdi bak, kankam benim canım ciğerim ama sonuçta aşk benim hayatım. Eğer o ilişki beni mutlu ediyorsa, kankamın fikrini dinlerim ama finalde kalbimin peşinden giderim. ❤️
Tabii yine de kankan illa kötü bir şey hissediyorsa bir durup onu da anlamaya çalış derim. Belki gözden kaçan bir şey var. Ama yok “kesin mutluyum!” diyorsan, kimse aşkına ket vuramaz, canım. Peki sen ne yapardın böyle bir durumda? 😊
Cevap
7Cevap
kankam dahil kimse ilişkime karışamaz hayır.
Yani bi dinlerim ne diyor bu diye hak verirsem ilişki falan kalmaz 😀😀
😄İlişki katili djdj
Mantıklı düşünenediğim yerde o mantıklı düşünür
Kanka kim olurmuş söz konusu aşkım ise istediği kadar onaylamasın.
Oldum sonunda mort oldum ergendik ama 😄
Yo kankamın fikri önemli
Kankama sormam ki
Kanka kim
Kankama ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?