Yengeç erkeğini nasıl geri kazanabilirim?

Yengeç burcu bir sevgilim vardı aynı okuldayız lise 1deyken 4ay çıktık ben ilk sevgilisiyim çok şımarıktım onu çok üzdüm ve ayrıldık 8 ay sonra tekrar denedik 1 ay çıktık bana güvenemedi onu tekrar dağıtmamdan korktu ayrıldık 2011 Haziran'da tekrar başlamıştık iyi gidiyordu ilişkimiz ciddiydik baya ama çok üzdüm onu ihtiyacı varken yanında olmadım 1 ay önce ayrıldık şimdi beni sevmiyormuş gibi davranıyor ama hatamı anladığımı anlatırken dinliyor kıskanıyor bir türlü anlayamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada onu sevdiğimi söylemedim o sevgim bitti der gibi konusunca bir daha olmaz gibi konusunca sevmiyorum dedim 2. Gunü ask bitti sonra da sevgi gecti dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Dün eskileri actik konustuk baya bana nasil kirgin kizgin üzgün oldugunu gördüm herseyi silerdim senin icin sadece Guven önemliydi deyip durdu simdi sana bir sey emanet ederken bile emin olamamki sana yasamami saglayan seyi emanet etmistim hatta sana vermistim ben dedi kalbinden bahsediyordu sanirim ama bir daha olmazmis gibi konustu yani gözleri üzgün özlemis bakiyordu ama sana bir daha asik olamam bir daha olmaz falan der gibi konustu yani bende zaten olsun demedim falan dedim ama kafamkarıştı
Yengeç erkeğini nasıl geri kazanabilirim?