Borç istedi veremem dedim daha önceki istemelerinde vermiştim. Geri de attı ama bu sefer vermedim diye böyle dedi bana

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Borç istedi veremem dedim daha önceki istemelerinde vermiştim. Geri de attı ama bu sefer vermedim diye böyle dedi bana

Bu normal bir tavır değil ve sana kesinlikle katılıyorum. Sevgilinin kardeşi bir şekilde halledebilmeli bu durumu, 20 yaşından büyük erkek diyorsun bir de.
Ve senin birikim yaptığını biliyor.
Yaptığı davranış cok çocukça..
İlişkilerde para konuları gerçekten çok dikkatli ele alınması gereken bir mesele. Özellikle bu tartışmada, karşılıklı anlayış eksikliği ortaya çıkmış gibi görünüyor. Senin maddi durumun ya da sınırların neyse, bu tamamen senin kararındır. Kimse seni zorlayamaz. Partnerinin harcamaları ya da tutumları konusunda da endişelerin varsa, bunları sakince konuşmalısınız. Ama bu mesajlardan gelen baskı ve suçlama tonu biraz düşündürücü, haberin olsun! 🧐 Unutmamalısın, sağlıklı bir ilişki sınırlarına ve özgürlüğüne saygı duyan bir ilişki olmalı. Senden asla zorla bir şey istememeli!
Cevap
6Cevap
Pinti müptezel, altın olarak verseydin borcu sorun çözülürdü
Pinti mi?
Türk kızının erkeksizlikten muhatab oldukları dingiller
Kızım sen sen ol bu ezikten kurtul nereden buluyorsunhz böylelerini ya
Ne utanmaz insanlar var
O mu ben mi
O tabiki son zamanlarda baya çoğaldı bunlar
Kaç zamandır sevgilisiniz
3 yıldır ama çok ayrıl baris oldu toplasan 1 yıl
Kaç kurtar kendini
Öyle mi dersin
Kesinlikle, seni kankalarıyla kıyaslamış, borç isteme tarzı hoş değil, senin yanına gelmek için arkadaşı kredi çekmişş kesinlikle yalan 😂
İkinizin ki de çok saçma
Benim hatam ne
Yani bir kere sevgilinin o para isteme şekli çok gıcık sonrasında ettiği laflar falan filan.. senin ise Yok ben kendimi almıyorum yok para biriktiriyorum almak için falan filan yani bu şekilde savunmaya geçmen yani sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama böyle ilişki olmaz
Benimmki yalan değil yalnız gerçekten para biriktiriyorum o da biliyor zaten. Önceki istemesinde para vermistim çünkü biriktirmiyordum. Şimdi kendime de almıyorum ihtiyacım olduğu halde
Ama bunu söyleme şeklin kötü işte ben kendimi almıyorum siz neden alıyorsunuz akıl verir gibi falan filan çocuk zaten herhalde borç istiyor geri verecek... Ama kabahatin büyüğü onun bence bir kere para böyle istenilmez
Geri vermesinden şüphem yok zaten ama benim verecegim paraya güvenerek borca girmesi saçma geldi bana açıkçası. Aciliyetlik bı ihtiyaçtan olsa verirdim yine
Ha burada şunu görmen lazım hani sıkıştığında senden alacak yakını olarak sensin... Aciliyetlik durumunu sen belirleyemezsin kendisi belirler yani birazcık böyle davranman hata
O da öyle dedi. Senden istediysem acildir dedi ama benim parama güvenmesi bana itici geldi açıkçası. Bir erkek ayağını yorganına göre uzatabilmeli diye düşünüyorum.
Senin parana güvenmiyor burada... Senin parayı vermeme açıklama şeklin kötü itici. Bir erkek değil her insan ayağını yorganına göre uzatması gerekiyor
İşte ayagini yorganına göre uzatmayip kardeşine telefon almak için parasını bitirince benden istemesi benim verecegim paraya güvenmesi garip geldi. Kendime bile harcamıyorum biriktireyim diye. Ki ondan 1 kere bile para istemedim. O benden bir kaç kez istedi sadece bu sefer vermedim. Onda da kıyameti kopardı
Bak arkadaşım o da kardeşine telefon almış değil mi demek ki bir ihtiyaç sen yanlış yere takılıyorsun
Benim parama güvenerek mi almış diyorum ben de. Benim de kardeşim var ona telefon alacak olsam ayağımı yorganıma göre uzatirim. Kimseden alacagim paraya guvenmem. Sevgilim de vermese haklidir derim
Arkadaşım tamam
Ayıp etmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?