Erkek arkadaşım bana sinirlendip engelledi ardından instagramından 30 kişi sildi? Amaç ne geri döner mi kim haklı?

Daha önce ayrıldığımızda ya da tartıştığımızda instagramda birilerini eklerdi artardı hesabı. Ben bunları niye ekledin dediğimde sanane derdi. Çünkü biliyordu ki engellese de fake hesaptan takip ediyorum onu. Aramız düzelince de takipçi sayısı tekrar azalırdı. Hatta eklediği bir kaç kızla ortak tanıdıklar çıktı onlar vasıtasıyla kızlara sordum benimki yazmış mı diye kızlar “ekledi ama yazmadı bişey” demişlerdi. Ve bu eklediği kişiler alakasız şehirlerden rastgele kişiler hatta bazılarının profilinden anlıyorum ki hayatlarında birileri var. Benimki astsubay Yılbaşı günü bişeyler yapalım dedim görevim var demişti. Yılbaşı günü gündüz yazdığım mesaj iki tikte kalınca akşam sinirlendim aklıma canım saçma şeyler geldi ve ona “Beni kandırdığın için teşekkür ederim kim bilir neredesin yazmadığına göre de pek müsait değilsin sanırım iyi geceler “ yazdım. 2 saat sonra mesajı gördü pat engelledi. Sonra öğrendim ki cidden timiyle göreve gitmiş çocuk boşuna öfkelenmişim. O günden beri de engeli kaldırmadı 23 gün oldu ve bu son ayrılıkta tam tersi instagram takipçilerini azalttı. 1 yıldır birlikteydik sık tartışıyoruz engeller kaçar bazen 1-2 hafta bazen büyük olaylarda 1 aya geri barışırdık. Size iki sorum var 1. Neden instagramında temizlik yapıyor? 2. Geri döner mi?

Erkek arkadaşım bana sinirlendip engelledi ardından instagramından 30 kişi sildi? Amaç ne geri döner mi kim haklı?