Sayın yetkili, bir sevgilim var ve ben ondan şikayetçiyim, bende ve toplumda travmalara sebebiyet veren biri. Bir insan bu kadar mı düzgün olur, br erkek bu kadar mı kadınına insanlığını ve kadınlığını iyi yaşatır. Bir insan bu kadar mı oldun, anlayışlı, merhametli, hoşgörülü, empatili, ince düşünceli, nazik ve naif olur. Hiç bir zaman tartışmamıza ona trip atmama izin vermiyor, kızamıyor, kırılamıyor, küsemiyorum. Sürekli düzgün ve olması gerektiği gibi davranarak psikolojimi bozuyor. O kadar örnek bir insan ve sevgili ki çevrem beni kıskanıyor ve imrenerek bakıyor, nazar değdirmelerinin stresine girdiriyorlar ayrıca sevgili mi örnek gösterip sevgilisiz kaldıkları içinde aşırı hırçınlaşıyor tanıyan kızlar. Lütfen sevgilim tutuklanıp, araştırılsın bu dünyadan olmadığına dair kuşkularım beni yiyip bitiriyor.
Belki şimdi yokthr doğru. sen bi ara şey diyodun "arayışın olmasa da, sitede takıldıkça ihtiyaç haline geliyo" tarzında bişey demiştin, bana da ciddi slogan olmuştu o hatta, hiç kullanmasam da.
Böyle bişey dediğimi hiç hatırlamıyorum. Ama şöyle olmuş olabilir,
Sitede bizim arayışımız olmasa bile arayışı olan çok insan var. İlla ki birileri senin hayatına değiyor ve sevgili yapma isteği uyandırıyor sende. Bu normal bişey.
Arayış farklı. Karşıdan gelen tavıra göre gelişen istek çok farklı. Muhtemelen anlatmak istediğim budur. :)
Tamam işte, öyle bişeydi. Senin tarzın çok yumuşamış , bi acaip artistin sen, noolduysa yumuşatmışlar.. hayat.. bana tükürdüğümü yalatan, sizi silindirle çırpar işte. :)
Her açık kapı sıcaktır diye bi iddiam yok :) önce ki geldiğin gibi, buz gibi gelir buz gibi gidersin (gerçi değişmişsin işte) ben her gelene vuudu büyücüsü gibi içerde alet sallamıyom :) korkma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Engel atmış yine, diye djdj
Kesin sövdü yazar hsgsj
Sayın yetkili, bir sevgilim var ve ben ondan şikayetçiyim, bende ve toplumda travmalara sebebiyet veren biri. Bir insan bu kadar mı düzgün olur, br erkek bu kadar mı kadınına insanlığını ve kadınlığını iyi yaşatır. Bir insan bu kadar mı oldun, anlayışlı, merhametli, hoşgörülü, empatili, ince düşünceli, nazik ve naif olur. Hiç bir zaman tartışmamıza ona trip atmama izin vermiyor, kızamıyor, kırılamıyor, küsemiyorum. Sürekli düzgün ve olması gerektiği gibi davranarak psikolojimi bozuyor. O kadar örnek bir insan ve sevgili ki çevrem beni kıskanıyor ve imrenerek bakıyor, nazar değdirmelerinin stresine girdiriyorlar ayrıca sevgili mi örnek gösterip sevgilisiz kaldıkları içinde aşırı hırçınlaşıyor tanıyan kızlar. Lütfen sevgilim tutuklanıp, araştırılsın bu dünyadan olmadığına dair kuşkularım beni yiyip bitiriyor.
Şikayet eden erkekse sorun yok. Şikayet eden kadınsa erkeğin boynuna ip geçirmedikleri kalır anacum. O yüzden şakası bile kötü :D
Evlat sevgilin diyorum👀 erkek neden olsun? Abowwwww seni çok başı boş bıraktık sanki. Vay bu başımıza gelen. 😱
Anacummm kadınların sevgilisi erkek değil mi :D Genele hitaben yazdım şahsi cevap vermedim ki. Matb blinnn
Sürekli hatalarımı düzeltiyor.
Misal "Hatalıysam Ara" yazısı gördüğüm araçları bile şahin gibi izlerim. E onlar kaşınıyor…
O nasıl oluyor😂 Sevgili de mi CİMER'e şikayet ediliyor veya CİMER sevgili ilişkilerine de mi el atıyor 😂
Mesajlarıma çok geç cevap veriyor diye şikayet ederdi :)
karicim cok guzel artik gozlerim agriyo bakarken biraz cirkin olabilir mi lutfen yazsin
Aşırı komik ki gülmekten yanaklarım acıyor derdi 🤭
Sevgilim oyun oynamaktan benimle ilgilenmiyor diyerek şikayet ederdi kesin
-aldattı (x4)
-aldığı borcu vermedi (x2)
-manipüle etti
Beni sadece bir ruh hastası herhangi bir yere şikâyet eder.
Sevgilim yok. Şikayet edilsem anca çok damarıma basıldığında ağır hakaret edildiğinde edilirdim :D
Senin mi sevgilin yok?
Evet yok. Neden ki? :)
Belki şimdi yokthr doğru. sen bi ara şey diyodun "arayışın olmasa da, sitede takıldıkça ihtiyaç haline geliyo" tarzında bişey demiştin, bana da ciddi slogan olmuştu o hatta, hiç kullanmasam da.
Böyle bişey dediğimi hiç hatırlamıyorum. Ama şöyle olmuş olabilir,
Sitede bizim arayışımız olmasa bile arayışı olan çok insan var. İlla ki birileri senin hayatına değiyor ve sevgili yapma isteği uyandırıyor sende. Bu normal bişey.
Arayış farklı. Karşıdan gelen tavıra göre gelişen istek çok farklı. Muhtemelen anlatmak istediğim budur. :)
Tamam işte, öyle bişeydi.
Senin tarzın çok yumuşamış , bi acaip artistin sen, noolduysa yumuşatmışlar.. hayat.. bana tükürdüğümü yalatan, sizi silindirle çırpar işte. :)
Allah insana öyle yerden imtihan verirki olgunlaşırsın. ;)
Ben olgunlaşa olgunlaşa ruhsuz terminatöre döndüm, sen de 4. level a geçiyosun, hadi bakalım ;)
4. Level neresi oluyor?
Soran bize küfür etmeden susmak isteyen üye ) 😄😄😄
E gel o zaman anlatiyim, benim kapı açık, çevir gir :) küfür yemeyelim
Her açık kapıya gidilir mi yahu? :)
Her açık kapı sıcaktır diye bi iddiam yok :) önce ki geldiğin gibi, buz gibi gelir buz gibi gidersin (gerçi değişmişsin işte) ben her gelene vuudu büyücüsü gibi içerde alet sallamıyom :) korkma
Fikirlerimin bazıları değişse de senin için yine buz olarak kalırım. Böylesi daha iyi. :)
O fikrin de deşiştiğinde beni bulamazsan kötü olmaz mı ama :)
Gel bence gel. Hıyan çıyan yok merak etme
Kötü olması için değecek biri olması lazım. ;)
Ben bişey vaadetmşyorum ki. iyi kötü ayrımında değilim, soran (hz) meşgul etmeyelim diyorum :)
Öyle bir sevgilimin olma ihtimali balinaların uçma ihtimalinden daha az yani cimerlik değilim ben 😬
Beni Cimer e şikayet edecek kadar a... ptal sevgilim olmaz.
"Kadın kıymeti bildiği için onu yanımdayken bile özlüyorum" derdi
Çok dürüst bu canımı acıtıyor falan yazardı herhalde
Yok canım ben okadar kötü biri değilim etmez yani herhalde 😅😅😅
Ben de onu şikayet edeyim😂
Birçok sebep olabilir 😀😀
Kara bela süveyda😅
Olmayan sevgili ne yazabilir❓
Tebrikler o hep istediğin sabıkalı boy friend derdin kalmadı cano.
Olmayan sevgili ne yazabilir❓
en iyi cevap👏🏽👏🏽
🙏🏽...
Reis ara buluculuk yapardı
Suçum yok bir şey olmaz
Ben onu etsem kalbimi çaldı diye ederdim 😂
Trip atıyor derdi başka bişeyden olamaz😂
Sevgilim olan birisi öyle bir şey yapmaz.
Tam bir drama Queen yazardı
Ahhsd çok merak ettim ne yazılırdı acaba
Çok trip atıyo herşeye yok diyo cbbf
Hukuki yollara başvuru yapılır ozaman
bıraktı beni diye yazardı
Geri adım atmayı bilmiyor derdi
Görüldü atıp duruyo 😂
"Sikayetciyim memur bey shdhsnb bu kız beni cok kiskaniyor ve küsüp küsüp duruyor."
İstediğim zaman ulaşamıyorum deedi sanırim
Beş dakika rahat yok, alın şunu başımdan diye 😅
Bu seksilik suç olmalı derdi
Fetöcü falan demesinde.
allahını seven bu deliyi başımdan alsın herhalde
devlet kurumuyum kuzum der geçerim
Hiç rahat bırakmıyor sürekli çatapata. d
el spastico
Öyle bir şey yapmaz
Olmayan şeyler
Çok güzel olurdu
Gaddar diye 😃