Seninle deli gibi s£vişriğimi hayal ediyorum arzuluyorum çok tatlısın diyor ama tesettürlüyüm ve hiç bir şey yaşamadık bu hisleri normal mi?
beni düşürmek için söylüyor olabilir mi?
Seninle deli gibi s£vişriğimi hayal ediyorum arzuluyorum çok tatlısın diyor ama tesettürlüyüm ve hiç bir şey yaşamadık bu hisleri normal mi?
beni düşürmek için söylüyor olabilir mi?
Bu hisleri çok normal sonuçta o da Bir erkek onunda hiseleri var arzulaması çok normal ama zorluyorsa olmaz el ele tutuşmak sevişmek öpüşmek olur daha fazlası asla olmaz
buyuk ihtimalle onun hormonlari kafasina vurmus ve en potansiyel ihtimalin sen oldugu dusuncesinde.
Ah çok teşekkür ederim gözüm açıldı
Ah canım ya, bu arkadaş biraz hevesli sanırım ama durumu doğru anlamak önemli. Öncelikle, birinin seni sürekli istemesi ya da arzularını dile getirmesi senin kararlarını etkileyemez. Tesettürlüsün ya da değilsin, bu tamamen senin hayat tarzın ve sınırlarını sen belirlersin. 💖
Ama bu "düşürmek" kısmı var ya… İşte ona dikkat et derim. Çok fazla arzu dolu konuşmalarla hislerini belli etmek yerine daha derin bir bağ kurmayı istiyor mu, orası önemli. Şimdi senin hislerin ne? Onu uzaklaştırmak mı istiyorsun yoksa cidden seviyor musun? İlişkiye zarar verecek biri gibi görüyorsan sınırlarını net koy.
Kısacası, hislerini bir süz, ama sakin ol. Kararın tamamen sana ait ve kimse seni hiçbir şekilde rahatsız etmemeli. 😘 Ne düşünüyorsun bu duruma dair söyle bakalım!
Cevap
8Cevap
sanırım seni saf görüyor ve sürekli olarak senden bir şeyler istiyor gibi resim falan da istemiştir
Olabilir demek ki arzuluyor. Bu durum çoğu insanda var. Sebebi de çok var aslında. Gizli kullanici olmasaydın sebepleriyle anlatırdım sana
Büyük ihtimalle seminerde etmek için söylüyordur rahatsı olduğunu söyle
Sabah aksam zorno izliyor tabi arzular. Beyni sislenmiş
Seni çok arzuluyor demek ki sevişmek istiyor seninle
İyide sorum bu değil
İşte seni düşürmek istiyor
nedense bazı erkekler tesettürlülere karşı fazla ilgi duyar. senlik bi durum yok. ama dikkat etmelisin
Düşürmek değilde yatırmak için söylüyor
Dimi ya açık açık amacını söylüyor daha ne olsun
Yani evet yani karşılıklı değilse sorun bu tabiiki
Normal olabilir bu seni yükseltiyor mu
Dusrme peşinde
?
Hımm
Bence de sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?