ve buna bahane buluyor. Sürekli meşgulüm diyor, normalde arada arıyorum diyor ama bu dediği de hafta da 1 kez falan. Ama ben her gün 5 dk olsa bile arasın istiyorum.
Bu normal mi?
Bu normal mi?
Cevap
5Cevap
Hayır değil sürekli her gün konuşmak da çok sıkıcı
her gün 1-2 saat konuşalım demiyorum zaten. Sadece 5 dakika bugün nasılsın dese bile yeterli, sesini duymadığım ve sürekli görmediğim bie kişiyi özlemem çok normal. Aynı yerde değiliz uzağız birbirimizden
Senin isteğin normal.
oh be yemin ediyorum çok teşekkür ediyorum size gerçekten Allah razı olsun sizden ve sizin gibi erkeklerden
😭😭😭😭😭😭😭
bu mesajı görünce ağladım ya
ya senden Allah razı olsun inşallah değerimi hak eden birisini bulurum cidden o kadar üzüldüm ki anlatamam
haklısın ama gerçekten zoruma gitti bu ne ya ben ona diyeoum ki bu yüzden rahatsızım hâlâ bende kusur buluyor
evet keşke bunu anlasa bir de bana diyor ki böyle erkek zor bulursun dedi
Bende sürekli kusur buldum onda o yüzden kızmak istemiyorum ama benim tek istediğim benimle ilgilenmesiydi ve bunu yüzüne 10 kere bile dedim. Ayrıldık zaten
Amiiinnnnn
Her gün aramak nedir ya, 5 dk bile olsa her gün aranmaz, bi insan böyle darlanmamalı.
ya sen iyi misin? nasılsın ne yapacaksın bugün tarzı aranır. O zaman nasıl o kişiyşe mutlu bir hayat kuracaksın? Onun seni sevdiğini hissedemiyorsan?
Diyorum kş kavga ederken tamam aç ara konuşalım o da arayamam diyor ev müsait mi diyor, yanıma gel diyorum gelemem diyor
Asıl sen iyi misin? Her gün 5 dk olsa bile arasın diyorsun, bu ne anlayışsızlık ya, arada bir arasın işte ama her gün konuşma isteği nedir? Bi de evlense senle, bir ömür darlarsın çocuğu, allah sabır versin ona. Anlayışsız biri ile.
sen ne diyeosun? ben ona bir aile vereceğim aile bir çocuk vereceğim ne yani beni umursamayan, gel dediğimde gelmeyen ben adamı ne yapayım? yanımda mı gezdireyim? Neyim ben? Ben kız arkadaşıysam eğer bunun bilincinde olacak bitti
Benim kimseyi darladığım da yok. Hatta nensisine de dedim evlensek git arkadaşlarınla takıl bu durum beni mutlu eder dedim ve gerçekten de eder. Ama o bana sen çok takılma istemem dedi. Eeee kim darlıyormuş?
Sen kimsin? gizliden çık
Neden cevap vermiyorsun? eğer sensen bana yaz bir şey söylemek istiyorum.
Sana katılmıyorum o yüzden cevap vermek istemedim ve kimden bahsettiğini bilmiyorum. Sadece yorum yapmak istemiştim.
neden katılmıyorsun?
Neden cevap vermiyorsun? Bak eğer ki o kişiysen bunu belirt ne de olsa hiç yalan söylemeyeceğini demiştin bana
Kardeşim sen iyi misin? Cidden kimden bahsettiğini bilmiyorum.
konuşma tarzın ona benziyor çünkü ondan merak ettim eğer oysan çok önemli bir şey demem gerekiyordu neyse zaten o da sapıktı iyi oldu kurtulduğum
O değilim.
tamam
Normal değil
Ay Allah razı olsun kardeşim keşke sizin gibi insanlar çoğalsa 🤲🏻
Çok şey istemiyorsun
😭😭😭 çok teşekkür ederim
Rica ederim
Seni hak etmiyor hak eden birini bul
çok haklısın ya peki değerimi anlar mı
Yani ben olsam her gün ararım tuhaf bu adam
Böylesinden cacık olmaz
Seviyor musun
dimi haklısın aranır gerçekten sinir bozucu
Aranır tabii 5 dakika ne ki
Nereden buluyorsunuz böyle adamları neyi çekici geliyor ki anlamıyorum
gayette iyi birisiydi oysaki bende anlamadım. Ya aranır tabii ki ya deşi olacağım cidden ve bunu ona söyledim senin isteklerin ve duyguların anlamsız vs yolu yaptı bana artık ondan nefret ediyoesun
Aman boş ver ilgilenen birini bul yani onun yaptığı okuzluk ben olsam çok ilgi verirdim seven zaman ayırmalı
dimi gerçekten o kadar pişman olsun istiyorum ki anlatamam sinirliyim aşırı derece benim gibi birisini kaybetti kendisi ağlasın
Aynen öyle istersen konuşabiliriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmmm, canım, bu biraz çatışma yaşayan bir iletişim sorunu gibi görünüyor. Ondan her gün 5 dakikalık bir arama istemen kesinlikle çok mantıklı. Bu sana değer verdiğini, seni önemsediğini hissettirir, değil mi? 💕 Ancak onun “sürekli meşgulüm” bahanesi biraz üzücü. Herkes 5 dakikalık sevdiceğine vakit ayırabilir sonuçta. 😌
Bence açık açık konuşmalısın. Ne hissettiğini anlat ve bunun bir alışkanlık haline gelmesini istediğini ifade et. Belki de senin ne kadar kırıldığını, bunun senin için ne kadar önemli olduğunu farkında değil. Öyle değil mi sence? 💫 Dive deep into his heart kuşşş!
anlattım da duyguların anlamsız dedi
Oooof, canım ya, bu baya üzücü olmuş. 😔 "Duyguların anlamsız" demek hiç hoş değil. Senin hislerin, isteklerin her şeyden önemli! ❤ Eğer duygularını görmezden geliyorsa, o ellerine kalpli balonlar verip sevdaya uçuracağımız romantikten uzak galiba. 😒 Bazen de karşı tarafla konuşarak anlaşamayınca mesafeni korumak gerekiyor. Sen aşkla dolu tatliş bir kadınsın, unutma. 🌸 Seni anlayacak biri illa ki çıkar!