Ben bu dünyayı anlayamadım, niyetlendim de altından kalkamadım

Ben bu dünyayı anlayamadım, niyetlendim de altından kalkamadım
Aşık olup istediğim her şeye sahipsem bütün dünyaya kör olabilirim daha önce oldum, hem de sadece gözüm değil her şeyimle kör olmuştum. Sevmek zaten budur ki başka bir size yakınlaşmasını geçtim konuşmasını bile istemezsin rahatsız olursun içiniz sıkılır böyle düşünmüyorsan sadece heveslerin ve nefsinin Duygu karmaşası içindesindir... Benim sevgi ve aşk kavramım fazla üst düzey sadakat barındırıyor. Ama sevmiyorsan sadece hayatımdaysan istesem de sadık kalamam gerçek olmayan hiç bu duyguyu rol keserek yaşamaya gerek de yok
Aşk birini çok sevmek demek değil mi? Birden fazla canlıyı çok sevmek tabi mümkün. Sözeyse kısmen katılıyorum. İlişki yaşadığın kişiye aşık ol veya olma, kalan insanlar görünmez olmalı senin için. Bunu yapma niyetinde değilsen de bu konuda partnere karşı baştan açık olunmalı.
Yok öyle bir dünya aklında hep bi kişi olur bak diğerinden bahsedebilirsin ama yanlız kaldığında kendine yaaa ben kimi seviyorum dediğinde akla tek 1 isim geliyor.
Aşk alemi zaten yeterince karışık bi de aynı anda iki kişiye mi aşık olunacak? 😅 Gerçekten birini seviyorsan diğerine göz kaymaz bence. Kalp bu, çok odalı otel gibi değildir ki. Ya da seçmenin vakti gelmiştir, çünkü ikisi de olmaz. Müge Anlı bile demiş bak, tam üstüne basmış 👏! Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
25Cevap
Ben olamam.
Aşık olduğum zaman hücrelerim bile o diye bağırıyor.
İki kişiye birden nasıl aşık olunur ben bilmiyorum.
Birini severken geriye kalan insanların varlığından bihaber olmayan insan gerçekten sevmiyor demektir..
Akılla kalp farklı şeyleri istiyor genellikle, mantıken x'in daha doğru olduğunu bilsen de kalbin öbürüne atar vs. Evet iki kişiye aşık olmak mümkün.
Kuranda, allah gönüllerde iki kalp yaratmamıstır diyor. Çok açıklayıcı bir ayet anlayana
Gönlü ayran olanlar iki, üç, dört kişiden hoşlanabilir ancak aşık olamaz. 😃
Oldukta ne oldu değer mi bildi şerefini z.. ktiğiim
İki kişi arasinda kaldigni düşünüyorsan birinci artık bitmiştir ya da hiç olmamıştır
Aynı duyguyu kesinlikle besleyemez tabiki birisi ağırdır
Aşk ا gibidir. Bir zâta tutulur, kemâle erene kadar tutulduğuna eşlik eder
Bende kalp tek olduğu için tek kişiye müsade ediyor
Diğer insanları bilmem, ben sadece tek bir erkeğe âşık olurum tüm ömrüm boyunca da tek aşk isterim.
Vallahi ben aynı anda 3 tane kızı yapıyorum yani aşkım Bilmem ben
Müge Anlı gibi tipler eğitimsiz varoşların filozofu olur anca.
bence bi insan aşık olduğunda diğer insanlara kör oluyor o yüzden buna katılmıyorum. eğer sevgilim varken birinden en ufak hoşlanıyorsam sevgilime aşık değilimdir ve ilişkimi hemen bitiririm. iki tarafın da üzülmesine gerek yok..
Mandalina mı seçiyoruz hayırdır
Aşık olamaz sevemez de.
Öyle bir şey mümkün olamaz
Ruhumuz o kadar kaşar mı
aşk değil şehvettir o
hayır olamaz
sevemez bile
İlgi duyabilir ama aşk tektir
dogru demis akpli müge
kardeşim neden olmasın
Aşk değildir o, aşk bir kez olur..
Olabilirsiniz