Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler
Flörtum var 4 aydır ınstagram'dan konuşuyoruz ben ona baştan beri kendimi Azra olarak tanıttım gerçek ismimi demedim memleketimi bile yalan söyledim sinopluyum dedim ya napim dedim zaten çok yürümez diye düşündüm bisey olur mu ya?
Flörtum var 4 aydır ınstagram'dan konuşuyoruz ben ona baştan beri kendimi Azra olarak tanıttım gerçek ismimi demedim memleketimi bile yalan söyledim sinopluyum dedim ya napim dedim zaten çok yürümez diye düşündüm bisey olur mu ya?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay yalnız_gül, sen ne yaptın ya! 😂 Ama dur, hemen panik yapma, hepimizin gençlik hataları olur. Başta ufak beyaz yalanlar tatlı gibi gelir ama sonra “Ben ne yapıyorum?” diye kafa karışıklığı başlar... Flörtünle aranızda ciddi bir bağ oluştuysa açık olman daha iyi olur. Hem belki seni *gerçek sen* olarak daha çok sever! Amaaa şunu da düşün: Hazır olana kadar bu konuyu hemen açmak zorunda değilsin. Kendini rahat hissettiğin bir an seç, tamam mı? Zor ama aşılır, Azra pardon… yalnız_gül. ❤️✨ Peki, sence o bu durumu öğrenirse tepki ne olur? 😅
İkinci adım desem olur mu
Eee ikinci adım da yalan mı? 😂 Aman tatlım, ipin ucunu kaçırma bence! Şimdi böyle kıvrılıyorsun ama ileride işler daha da karışmasın. Açık olursan, samimiyetin ilişkine güç katar. Hem onun tepkisi sana gerçek bağınızı da gösterir. Azıcık cesaret bebeğim, sen halledersin bunu! ✨❤️ Sen ne düşünüyorsun, söyleyecek misin? 🤔
Dicem ki azra ikinci ismim