Korkunç bir date geçirdim?

Bi çocuk var mekanda dışarı sigara içmeye gittiğimde karşı da oturuyordu içerde içilmiyor içip geçecektim karşımdaydı direkt seni tanıyor muyum diye sordu ismini söyledi sanmıyorum dedim kafamı çevirdim merak edip baktım benim şehrimde okumuş. Ordan olabilir mi dedim sonra lafladık takipleştik ki bana daha önce de yazmış ordan biliyormuş meğer ben cevap vermemişim. Sonraki günler 10 kez görüşmek için yazdı müsait değildim. 1 ay sonra ilk kez bugün müsait oldum yine yazdı tamam dedim. Yemek yedik sonra başka yerde bir kadeh kokteyl içtik başka yere geçelim dedi dediği yer kapalıydı bende teyit ettim doğru. Evine yakın olduğu için beni evine götürmek istedi fakat kabul etmedim ilk kez tanıştım ne münasebet kabul edicem. Arabada bağırmaya başladı hem vaktim hem param gitti muhabbeti yaptı. Ki gittiğimiz yerlerde hep hesap ödemeyi teklif ettim kendi reddetti. Hesabıma parayı at dedi bende atarım ne münasebet dedim. Ve parayı attım. Hayatımda ilk kez böyle saygısızlık gördüm amacın mekanda gezdirmek mi diyor öyle olsa hesap ödemeyi teklif etmem yediğimiz bi yemek içtiğimiz bi kokteyl ahım şahım bir şeyde değil tam komedi yani. Direkt ev demesi diretmesi aşırı itici bir kere de teklif edip geçmedi defalarca teklif etti kabul etmedim çok rahatsız oldum diretmek istemesinden. Sonra para muhabbeti yaptı hemen attım taksiyle gitmek istediğimi söyledim kendi beni eve bıraktı yol boyunca tartıştı inanılmaz derecede korktum panikledim ve eve bıraktı sonrasında. Durumu da iyi eli yüzü düzgün böyle çingenelik ömrümde görmedim. Eve gitseydim acaba ne olurdu şu an bunu düşünüyorum. İnanılmaz paniklemiş hissediyorum o ara da polisi de arayamadım insan panikliyor eve bırakmaz diye de tedirgin oldum fakat çok şükür geçti bitti. Uzun zaman biriyle görüşemem muhtemelen fobim oldu

Korkunç bir date geçirdim?