Hiç görüşmeden 2 yıl?

Arkadaşlar rica ediyorum eleştirmeyin yeterince yıprandım zaten😅 bu kişiyle Instagram'dan tanıştık çok güzel anlaştık aşık oldum onun da olduğunu sanıyordum beni defalarca aldattı terketti bir sürü kötülük yaptı bir yıl boyunca yalvardım yanıma gelmedi gel unutamam bir süre sonra yaptıklarını gel konuşalım çabala biraz dedim gelmedi bir yıl boyunca. Bir yıl bittikten sonra da ben o kadar aldatma manipüle psikolojik şiddet yüzünden kendimi kaybettim bu şahısla o saatten sonra ben görüşmek istemedim hatalarını telafi et bir çaba göster bana bunları unuttur görüşelim dedim. Onun yaptığı gibi bende şu gün gelirim bu ay gelirim diye onu oyaladım bir yıl boyunca çünkü yaptıklarını unuttursun beni iyileştirsin istedim. Ama olmadı üstüne eklemeye devam etti. En son 2 gün önce seni istemiyorum artık yoruldum ya gelirsin ya da hayatına bak mutlu ol dedi beni terketti her yerden engelledi. Pişman olup geri dönmesini istiyorum sizce döner mi? Onunla birlikte olmak için değil bana yaptıkları için pişman olduğunu görmek istiyorum yalnızca
Hiç görüşmeden 2 yıl?