Sevgilim durmadan evine davet ediyor. Ama öyle yanlış anlamayın , kötü şeyler yapıcak bir çocuk değil (yani inşallah :) ) Bir kere gittim ziyarete (hasta olmuştu) (annemden gizli gitmek zorunda kaldım) oturduk biraz konuştuk ettik falan. Sonra geldi öptü beni. Daha öncede öpüştüğümüzden dolayı bana pek garip gelmedi. Ama hep kontrollüydü, yani sadece öpüştük başka bişiy olmadı. (Sonra zaten biraz rahatsız olduğumu anlamış olacakki , senin görüşün önemli, istemiyorsan zorlama kendini öpmel için falan dedi) Şimdi gene davet ediyor , kahvaltı yaparız , yemek yapmayı öğretirim sana , dota falan atarız diyor. Gitmem doğrumu sizce? Ya açıkcası ben gitmek istiyorum ama annem pek taraftar değil. Sonucta cocuğun evine gidiceksin falan diyor. Ama ona çok güveniyorum. Sizce doğru olan ne?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisine tecavüz eden, içeceğine hap katarak, veya sadece elleyip okşayıp çıplak resimlerini çeken, öpmeye, ellemeye veya sen ne kadar izin verirsen o kadar temas etmeye çalışan vb. insanlar var ve haberlerdede çıkıyor :(.
Çarşıda mekan kalmadıda evinemi davet ediyor bu ne cesaret? ailesiylemi tanıştıracak?
Evlenmeden, bayanın elini bile müslümansanız tutamaz.. bayan o kadar değerli ve kendini koruması adına ona gösterilen özen var dinimizde :). kendi bacısı desin sevgilim böyle davet etti diye evine bakalım kabul edermi?
Seviyorsa , sana saygı ve sevgisi gerçekse seni davet etmez evine : senin evine gidelim vb. sen desende kabul etmemeli : sonuçta melek değil bu zarra vermesin ve niyetini bozmasın veya riske girmesin.2 nikah düşen karşı cins bir odada yanlız kalamaz kalırsa 3. şeytandır hata yaptırmak için.
Karar senin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. Anormal bir şey değil.
Eğer karaktersiz olsaydı zaten onunla çıkıyor olmazdın heralde..
Sevgilisini evine davet edip bir şey yapmayıp yapmış gibi anlatan çok p. ç var.
Öyle biri değildir umarım..
Normal bir durum git öğren, oyun oyna, kahvaltı yapın..
Sorman hata..
(Eğer karaktersiz biri çıkarsa yasalar arkanda!! En ufak tehdit, şantaj, tecavüz olayında şikayet edersin görür gününü (!).. Ama tecavüz ederse bağır.. Yoksa rızan varmış gibi görür hakim amcalar (!) )04 Yorumla
Illa evde mi zaman geçirmek lazim hayir cocuk hasta olur ne bileyim yeni tasinmistir ev dağınıktir gidip bir duzene sokarsin hastayken ilgilenirsin normal olur ama durduk yerde disarda hava almak varken bir sebep yokken guvensen bile gitmemelisin birincisi oyle cok guvenme ikincisi guvensen de ağırlığını koy.. evde oturmak istemiyorum illa bir sey yapmicaksak zaten evde canim sıkılıyo dışarı çıkar beni de çok ustelerse tatli dilden anlamazsa gelmiyorum prensiplerim kurallarim var keyfin bilir de
28 Yorumla- +1 yıl
Resmen prof olmuşun.
- +1 yıl
Boş konuşuyorsun @sntrkseda ne yani eve gitse aasil olmuyomu,? Adam evde sevgilisyle zaman geçrmek istyo illa birşey yapıcak die bişeymi var fesat ve herkesi herkes gbi sanma. senin dedini yapsa bu kız ayrılır feminst bir yaklaşm seninki
- +1 yıl
Evet olmuyo çünkü oyle bir zamanda yasamiyoruz insanlarin çoğunun neler düşündüğü ortada cocuk iyi niyetli bile olsa kiz her zaman her konuda bir adim geri durmali ki beyefendi bu kiz bu zamanin insanlarına ve kizlarina gore bir mucize olmalı diye düşünsün ve aklinda kotu bir şey bile varsa en yakin zamanda vazgecsin hatta kendinden utansin. Bu arada hic kibar değilsiniz ne bu saldirgan tavir düzgünce görüş bildiremez misiniz yakistiramadim
- +1 yıl
Siz feminst yaklaştnz o yuzden snrlendm hanfendicim :) kaba, olduysam, ö. dilerim,:) siz, kime hak, verdnZ beni, etketledizn lol-434
- +1 yıl
Hanımefendi haklı.
Bu yaştayım, çok da görüştüğüm oldu. Ailem olmadan evine gitmedim hiçbirinin.. Niyeti kötü değil diye birşey yok... Fırsat kolluyor o..:) İki gün sonra öpmekle de kalmaz (öptürdüğüne göre sevişirde der) senin de canının istemesini sağlar. Sonrası malum, ama senin icazet almaya sorduğun açık... Zinaya adımını atmışsın çoktan, bari geri çekil de Ahiretini kurtar...
33 Yorumla- +1 yıl
O zaman gelmemin dogru olmayacagini dusunuyorum de tatlim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
76Cevap
Hep böyle yapıyorsunuz. Çocukla öpüşüyorsunuz aynı eve girip çıkıyorsunuz. Sonrada en ufak tartışmada ayrılıyorsunuz. Eğer ciddi düşünüyorsan ve evleneceğin kesinse git evine çıkma. Ama böyle sevgili hayatı yaşaycaksan kusra bakma çok yanlış bir davranış evine gitmen. Ha birde diyelimki bundan ayrıldın olmadı bunla, ilerde başka biriyle evlenirsen yazık olmazmı evlendiğin o adama? Demezmi karım elin adamıyla öpüşmüş yyiimiş ben bunu nasıl çocuklarımın anası yaptım diye? Olaya ben kesinlikle haramdır ya da günahtır açısından bakmadım Herkes müslüman olmak zorunda değil. Sadece mantık açısından baktım. Ve bu yaptığın mantığada aykırı.. Yinede sen bilirsin ben uyarımı yaptım hadi eyvallah...
30 YorumlaBu soruyu sorduğuna göre güvenmeli miyim diye yani bence sen kendine hakim olamamaktan korkuyorsun en doğrusu gitmemek ateşle barut sende biliyorsun yani annen haklı sende bu kuşkuda haklısın dün öpmüş zaten amacı her gittiğinde bir adım ileri taşımak ilişkiye girmek istemiyorsan dışarıda buluşun yemek yapabilecek kadar iyiyse bir kafeye de çıkabilir...
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ama kafeye gitmeyi sevmiyor , öyle oturmaktan falan sıkılıyor. Sinema falanda ben sevmiyorum. O oyun delisi biri. Bende onun için internet kafeye gidelim dedim. O kadar erkeğin arasına seni sokmam falan dedi. Çok sosyal biriside değil zaten. Ondan dışarda yapçak bişiyimiz yok
- +1 yıl
Bunlar bahane sende biliyorsun bazen fedakarlık yapmak lazımdır bir parkta dolaşın denize yakınsanız sahilde yürüyün alternatif çok eve çağıranların çoğuda sevmez zaten dışarıyı yine de senin bileceğin iş ne kadar güvenirseniz güvenin birbirinize bu gün olmazsa yarın yarın olmazsa mutlaka bir gün gerçekleşecek bu ben hiç zannetmiyorum iki kardeş gibi boş bir yalnız takılın evde o an ailesi olanlar bile yapabiliyor artık sen düşün zaten bu davetin amacı belli.
Sana tavsiyem eğer kendime hakim olurum dersen sana kalmış net olmalısın gerekirse elinle it hayır de ama o kırılır kırmak istemiyorum onu mutlu edim ne olacak psikolojisine girersen üzülen sen olursun sonuçta karşılıklı bir şey bu.
Yanlış anlama birde evlenmeden bu tür şeyler yaşamayı doğru bulmuyorum o ayrı...
+1 yılkendınden emıınsen gıt hıcbısorun olmaz ama kendımı tutaman ılerı gıderım dıosan gıtme cunku annen sonra sana gıtme dedım kızım kendın ettın kendın buldun der anladınmı yanı olayın ıcınde annende var kendıne guvenıosan gıt sorun yok dayanabılrsen ıs farklı boyuta geldıgınde kendı kurtarabılırsen kıme ne gıt bence
05 Yorumla- +1 yıl
Mervelerle ders çalışcam de asdfgfhk
- +1 yıl
bence annenden gızlı gıtme ok ne olursa olsun annene söle enazından nerde oldugunu bılsın sonucta annen yanı saklama bısey yalanda söleme derım canım
- +1 yıl
annene konus dekı ben sana yalan sölemem sölemekte ıstemem kımseyle gıtmek ıstemıyorum gıdıp gelcem hemen de merve ayse vs gıtcem deyıp tek gıtsem dahamı ıı anne de gerceklerı söle ızın vercektır emın ol ok azcıkta yagcek :) alttan al al gonlunu gıt ızın vermıyosada zorlama bence ok gıtmeyı ver
Yemek yapmayı öğretirim
Dota falan atarız
:)))
Ya sen bayansın bir kere seven erkek böyle bir davette bulunmaz. Kendi kız kardeşi başka erkeklerin evine gitse tamam diyecek mi? Yani sen onun evinden çıkarken tanıdık biri görse senin için kötü olmaz mı utanmaz mısın? Bence bu tarz şeylere çok girme.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2404098-ben-seni-hayatima-gunahlarimla-cehennem-azabini-yasatmak-icin-degil
belkide sana yardımcı olacaktır az cok hayat senın karar senın dogru olduguna ınanıyorsan ve guvenıyorsan gıt ama ılerıde pısman olacagın mutsuz olacagın seylerı asla yapma kendı kararlarını alabılecek yasa geldın ama dogreu olduguna emın ol00 Yorumla Aslında gayet normal bir şey olmasına rağmen insanlarda "ooo kızı eve atmış" diye bir mantık olduğundan pek hoş karşılanmıyor.
62 YorumlaBence cocuk seni dusunmuyor hastayken opmek biraz garip geldi ama bence davete icabet etmek gerekir bir ey olmaz sonucta ciddi bir iliskiniz var sonucta
03 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki isteği karşılıklı olmalıdır istemezsen zorlamaz, yani ben öyle yapardım. Kömür değilde barutsan patlama olur ateşe güven olmaz ;)
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman sorun yok
+1 yılHer erkek sevdiği kızı evine çağıramaz yanlış anlıyacağını düşünür onu kıracağını düşünür onu kaybetmekten korkar gerçi bu benim düşüncem belki ben eski kafalıyım bu konuda ama benim için öyle..:)
02 Yorumla- +1 yıl
Seni gerçekten sevip sevmediğini düşün bence.. gerçi sevgi herkes için aynı şeyi ifade etmiyor olabilir beni yanlış anlama bu konular hassastır biraz..
+1 yılHerkesin kendi değer yargıları, hayat görüşü ve kendine özel ilişkileri vardır bunu ancak sen bilebilirsin, ben gitmem.
20 YorumlaBence git herkes sevgilisiyle yalnız kalmak ister illa bişeyler olacak diye bir kaide yok.
"Sevgilim şimdi yanımda olsada bana o güzel çorbasından yapsa.."
#Eastonn00 Yorumlaya bilemiyorum çocuk çok kötü biri değilse güveniyosan git. anneni de memnun etmek istiyosan adresi ver çaldırınca gelsin bişey olursa yani. onun dışında çok keyifli zaman geçirebilirsiniz. her erkeği de abaza gibi yorumlamak bence sakıncalı yani
12 YorumlaÇok kibarrrr beyfendi centilmen ama dikkat et buda benden :D
14 Yorumla- +1 yıl
arkadasım bende dılıme belıme hakım olabılen nadır erkekler arasındayım lakın soyle bır durum var evet bu ozellıgımız cok guzel ama bunu tamamen kendımıze gore yorabılırız yanı sonuc olarak eger benım gıbı agzı laf yapıyor ise ıkı kelam ediyor ise ancak öyle gözlerinden girilir bir hatunun içine sonuc ruhunu oksayan ıkı soz ufak dokunuslar { sen hıssetmezsın (aldırmazsın cunku sevdıgın adam o ) kulaga fısıldar.. } styenın yerde.. haddimi aştıysam eger affola @lol-434
Sevgilini tanıyan sensin gitmende problem yok bence yanlış bir davranışı olursa rahatsız olduğunu belirtirsin ama surekli evde buluşmayın ayda yılda bir gidebilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. güveniosan git bence. bende kız arkadaşlarımı eve davet ederdim. oturur beraber pes atardık, araba yarışı falan oynardık. tabi bazılarıyla doktorculukta oynamadım değil ama bu birazda kıza bağlı tabi :D
00 Yorumla
+1 yılGuvendigin daglara kar yagmaz umarim sana hangisi mantikli geliyorsa onu yap
02 Yorumla- +1 yıl
Icinden gitmek geliyorda git ama kesinlikle bir hata yapma yoksa annem bana demisti diye dusunup kendini suclar durursun
Sen gitmede bende bunu anlamıyorum ben davet etmediğim halde ' geliyim sana yemek yapıyım ' diyorlar utanmaz azgın ırıspılar ya
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman bacım sakın gitme. Ben gittim de ne oldu çok pişman olursun. şu an evliyim ve bazı zamanlar o gün aklıma geldiğinde eşimin yüzüne bakamıyorum. Bak erkek nefsine güven olmaz sana benden abla tavsiyesi.
10 Yorumla
+1 yılAssdfghhkl dota atarız :) Seni ev arkadaşı alacak bu çocuk heralde ayak çekiyor 😅😅
01 YorumlaKoca kizsin zorla bisi yapucagi yokya git istiyorsan.. Yoksa sen kendinden mi korkuyorsun frenler tutmaz die :)
04 YorumlaGitmelisin bence... Sonuçta istemezsen birşey yapmaz herhalde.. Sevgilin yani ama sende istersen bir de profildeki sensen..
02 Yorumla
+1 yıliki gün sonra yazarsın bakire değilim ne yapmam lazım diye gitme
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Of tabiki gitme ya bide inanıyor musun sen bu dediğine hastayken bile öptüyse sağlamken...
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha haklı :D
Sonra hamile kal buraya gel de ki yaaa sevgilim bana tecavüz etti.. ya bos muhabbetler bunlar
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ikinizde sınırı bildiginiz sürece evine gitmen bir sakınca yaratmazki
21 Yorumla
+1 yılSenin buraya yazman bile çocuğa guvenmedigini gosteriyo ayak yapma güveniyorum ediyorum diye en fazla gene yakinlasir istemezsen tecavüz edecek halide yok ;)
00 Yorumla
+1 yılyanlış bacım gitmen doğru değil kardeşim uzak durmanı tavsiye ederim sonra pişmanlıktan sinir krizleri gecirirsin demedi deme kardeşim
02 Yorumla- +1 yıl
senin gibi milyon genç kız güveniyorum diyor yapmaz diyor sonra ağlayarak doktorun yolunu tutuyorlar erkek ise soğuyor zaten seni tanımıyor takmıyor tınlamıyor yinede karar senin bacım yolun acık olsun
Sonra gelip burada "sevgilimle cinsel birleşme yaşadık" deyip ağlayıp zırlamıcaksan, git.
00 YorumlaKendine guveniyosan nefsine yenik dusmiceksen git tabi
00 Yorumlaİstemediğin bir şeyi yapıcak hali yok ya problem degil bu kadar
00 Yorumlayaşın daha çok küçük ciddi ve sağlıklı düşünmeniz imkansız gitme , annen haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğim ben de ama erkek milleti olarak pek güvenilir olmaz nefis dir bu zaten öpüşme kadar serbestliği verdiysen devamını getirir sen hiç merak etme. Inan insanların kafasından geçenleri dusunemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim seni çok iyi anlıyorum ama gitme en güvendiğin kişi bile olsa gitme tecrübe konuşuyor gitme canım hani belki evet ileri gitmeyecek öpüşceksiniz vs ama yapma pişman olacağın şeyler olabilir
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılDota atacaksaniz sorum yok,
Ama mercimegi firina atacaksaniz problem olabilir.00 Yorumla Yanlıs desem ne değişir, hayat senin..
Pişman olacak yargıların varsa yanlış yapma, doğru olduğunu düşünüyorsan da zaten soruyu sormazdın.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bilirsin, ama bemce arkadaş yavaş yavaş alıştırmaya başlıyor, senin de gönlün varsa git :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani anla öyle şeyler birden gelişir farkında olmadan bir bakmissin, istiyorsan bilemem tabi.
+1 yılAnneni dinle bence. Şimdi sen onu dinlemeyip gidersen aklı sende kalır huzursuz olur falan
00 Yorumla
+1 yılCok yanlış yapmsin sevismenz gerekirdi olmadi bak simdi
20 Yorumla
+1 yılçocuğu en iyi sen tanıyosun. şimdi biz ne desek boş sen gitmekten yanasın. dikkatli ol bari
20 Yorumla
+1 yılBence git bunda yanliş bir şey yok hemen kötü duşünmeyin
012 Yorumla- +1 yıl
La kolay mi oyle seyler flimlerde olur o iş merak etme. Benim evine de geliyor utancimdan yuzune bakamiyom
- +1 yıl
Ay çok tatlı :3 bide dışarı çıkıncada yapcak bişiy bulamıyoruz. Kafeye gitmeyi pek sevmez , sinemada falanda ben sıkılıyorum. Öyle mal mal yolda yürüyoruz bazen. O yüzdem eve gitmek hem güzel hem eylenceli olur diye düşünüyorum. Oyun falan oynarız , yemek yaparız. Ama annem nalet olsunki...
- +1 yıl
Evet haklisin bu konuda da. İnsanin evi gibisi yok ve oyun oynamakta cok iyi oyun oynayan bir sevgilisi var bu cok onemli yemek konusa gelirsek yumurta bile kiramam ama oyun oynaman cok iyi bu huyundan vaz gecme
- +1 yıl
Git tabi. Ayrica o benim sevgilim degil isimsiz birsey utangacim acilamiyom o da ben acilayim diye bekliyor
- +1 yıl
Keske o da açılsa i*ne acilmiyor
- +1 yıl
Ben hic diyemem utaniyorum bende belli ediyorum yani ediyorumdur herhalde hem ederse ona ilk hediyeyi vercem
+1 yılGüvendiğigin dağlara kar yağar ateşle barut olmaz yani :))
01 Yorumla
+1 yılgit git zaten bir şey olsabile sonuçta sevgilin ne olacak ki:)
09 Yorumla- +1 yıl
evlensende boşanma ihtimali yok mu ki sen sınırı belirlersin herşey senin elinde bir kız istemediği müddetçe bir erkek hiç birşey yapamaz
- +1 yıl
basit görme ihtimali vardır ama o nun düşüncesi yani kişiden kişiye değişir kimine göre sevdiği kişi onu öpünce dünyanın en mutlu insanı olur kimi öpüşürken sadece cinsellik yani öptüğün kişiden kişye göre diğişir.
- +1 yıl
peki öpüşürken daha da ileri gidiyor mu
- +1 yıl
ya ben görüşümü söyleyecem inş kızmazsın eğer daha ileri ye gitmesini istemiyorsan sakın evine gitme çünkü sende kendini alı koyamazsın hiç bir insan alı koyamaz
- +1 yıl
bir süreden sonra öpüşmek onada sana da yetmeyecek göreceksin
Eğer seni gerçekten sevdiğine inanoyorsan git çünkü erkeğin sevdiği kız başka diğer kızlar başka gerçekten seven erkek sevgilisinin izni olmadan öyle şeylere yeltenmez
00 Yorumla
+1 yılAtesle barut yan yana durmaz bir an nefsinize yenilirsiniz sonra hamile kaldım aldirimmi diyonuz afvhnh
02 Yorumla- +1 yıl
tamam
+1 yılBu çocuk uslu durmaz bence vallahi bak okuyunca ayar oldum ben ona gitme derim yinede sen bilirsin.
00 Yorumlasakın gitme penaltı vurdu gollll seks war canım ısın sonunda
00 YorumlaGit git de bir gör ebenin ee şey evinin girişini :) gitme sıkıntılı biraz böyle durumlar
00 Yorumla
+1 yılGercekten seviyorsan kendinide kontrolunu yapabiliyorsa bisey olmaz merak etme
00 Yorumla
+1 yılsevgilinin evine gitte iyi niyetli sondayı vursun sana :D
00 Yorumla
+1 yılped tak giderken adetliyim dersin bir kac siyrikla kurtulursun :)
00 YorumlaGüveniyorsan git bence yine de dikkat et derim belli olmaz insan evladina
00 YorumlaYılbaşında gidilen merveler gibi. Ebeveyn gitme dese de gidilir, o misal.
12 YorumlaErkeklere güven olmaz :D birşey yaşamak istemiyor isen gitme. :D
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Doğruysa git :) ben senin yanlışlarını merak etmeye başladım :)
01 Yorumla
+1 yılŞimdi git..
Neden diye sorma git işte14 Yorumla- +1 yıl
Hayat birilerini bekleyerek geçirecek kadar acımasız olmamalı.
- +1 yıl
Senin söz dediğin gerçekliğim. Kahroluyorum.
Bir kere hastaliktan yirtmissin birdaha ki sefere bu kadar şanslı olmayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGit Git
Ondan Sonra Allahım Ben Nerde Yanlış Yaptım
İbrahim Tatlıses Vol. 4232300 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDogru olan gitmemek. Seytana uyabilirsiniz belli olmaz. Atesle barut yanyana duramaz
20 Yorumla
+1 yılAşın artık bunlarrı gitmen normal ve doğal.
17 Yorumla- +1 yıl
Sen kendini bildikten sonra gersi boş.. bir erkek arkadaşn evne gitmen zaman geçrmen gayet normal çağ dışı düşünenler Var çünki kendileri fesat ve kötü, niyetli oldu için herkesin öyle yaptını yapcağını düşünür..
- +1 yıl
Bence en iyi görüş seç :)
- +1 yıl
Evet naz yapmalısn yoksa kolay elde ettim der ilgisini kaybeder yatakta bile olsan naz yap etkilersin onu zor, oldnu anlar... ama, ciddi, düşünüyorsa bişiler yaptn die kötü, düşünmez ama sen, kedini hemen koyverirsen düşünür :) naz yap hemen bşi yaşama :)
- +1 yıl
Siz özelden, yazın bana burdan anlatmıyım şikayet edyorlar mesaj atın 1xperim beklim sölerim napmanz gerketyni
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit zorla tecavuz edecek degil ya sana seninle ozel alanıda zaman da gecirmek istiyor olabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt