Güncellemeler
15 gü
"Kalpler konuşmayı bilseydi, kelimelere gerek kalmazdı; ama iletişim, sevginin en güzel dili olduğunda her söz bir dokunuşa dönüşür."
Her bir sözün , bir dokunuş olsun🎈
Her bir sözün , bir dokunuş olsun🎈
Ruhunu anlayabilen birine rastlamak, bir ömre bedel; çünkü insanı asıl yalnız hissettiren, kalabalıklar içinde anlaşılamamaktır. İletişim, önemlidir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İkiside tabii ki ama en büyük eksiklik iletişimsizlik.
Sana zaman ayırmayan, yok sayan, yeterli özeni göstermeyen insanı balda olsa yutmayacaksın.
İletişim eksikliği, duyguların bitmesi
Öfkelenince neden bağırırız? Çünkü yanında bile dursa on insan kalbin uzaklaştığını hissedersin. Aranızdaki ruhsal uçurumu aşmak için bağırmaya başlarsın. Bu çabayı bile kaybettiyse iki insan çok yabancılaşmıştır birbirine. O saatten sonra da iletişim olsa ne olmasa ne
İkiside etkendir. Duyguların tükenmesi, alevlerin bitmesi ve ardında köz bile bırakmamasıdır. Artık o duygular bir avuç tozdan farksızdır. Duyguların canlanması için yeterli verimi alacağı bir kaynak yok.
İletişim eksikliği ise bambaşka bir dinamik. Ne anlattığın karşıya geçiyor ne de karşındakini anlayamadığında hislerin olsa ne olur? Bu hislerin aktarılabileceği bir dil yoksa aralarında ne fayda. Aynı banttan konuşamadıkça önemsizleşiyor bir noktada duygularda.
İster tek gecelik olsun ister bir ömürlük olsun her ilişki türü için en önemli yapıtaşı iletişim kurabilmek ve bunu sürdürmektir. Bilhassa bizim ülkemizde, bir sorunu çözebilmek için konuşmak yerine saçma sapan bir gurura kapılıp susmayı, uzaklaşmayı tercih ediyoruz.
Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor.
iletişimsizlik zamanla duyguları tüketiyor zaten.
genelde herkes karşısındakini suçlar, beni anlamıyor , beni dinlemiyor gibi söylemlerle aslında kendisinin de dinlemediğini fark etmiyor. zamanla havalar artıyor. kavgalar zamanla daha saygısız hale geliyor. saygısızlık zamanla sevgiyi yavaş yavaş tüketiyor.
Duyguların azalması, iletişim eksikliğini doğuruyor zaten.. Bir sebebi de bu..
Diğer bir sebep de aşka, aşığa, ilişki durumuna uygun davranmamak, sorumsuz ve saygısızca takınılan tavır.. Bir taraf ötekinin rahatsız olduğu konulara özen göstermiyorsa, orada bir sıkıntı var demektir.. Ya söylendiği gibi hisleri yeterli değil ya da bencillik ve gurur yapıyordur..
Aşkta ikisi de yoktur denir bir de, SÖZDE..
Duygular bir ilişkide olmazsa olmazdır bence hava gibi ya da ekmek su gibi eğer duygular eskisi değilse artık heyecan bittiyse geçmiş olsun kocaman bir mutsuzluk seni bekliyor demektir.
Tabi duygular körelmeye başlayınca iletişimde ciddi anlamda sekteye uğruyor. Sonuç olarak güçsüz bir açıklama olacak ancak iletişimin bittiği yerde her zaman büyük kavgalar başlar
İletişim her şey
iletişim olmadığı sürece o duyguların da pek anlamı kalmıyor bence o duyguları da doğru ve güzel bir şekilde aktarabilmek de bir noktada iletişimden geçiyor
İletişim eksikliği, muhabbet edememek dolayısıyla hasbihal edememek. Birbirini sırasıyla takip eder. Bu da zamanla ilişkide niçin olduğumuzu sorgulatır hale getirir.
İletişim eksikliği koca koca adamlar aşkı makara mukara yapmışlar, aşk nedir diye sorsan dandik aşklarını gösteririler. Dertlerini açık açık söylemeliler ki ilişkileri uzun sürsün.
Koca koca adamlarla alakalı değil o karakteri kişiliği oturmamış erkek ya da kadınla alakalı bir şey
Ben gördüğümü diyorum zaten. Karakterli de yok evet
Sizin fikrinizi yargılamak manasında söylemedim yanlış anlaşılmasın erkek ya da kadın fark etmiyor o manada söyledim 👍
Ya çok basit bu soru;
günümüzde ilişkileri bitiren eylem
kendini bilmez kimselerin
karaktersizce davranışlar sergilemesi❗❗❗
İletişim eksikliğinin asıl sebebi zaten duyguların tükenmesi ve karşılıklı olmaması. Seven, duyguları olan her fırsatta iletişimde kalmak ister çünkü.
Kadınlar kendilerini sevenler için değil hukmedenler için can verirler / Halide Edip Adıvar
Ben onlardan değilim😒
İletişim eksikliği ve beraber ortak zaman geçirmemek bence.
İletişim ve anlayış bitince her şey biter. İnsan, anlamak ve anlaşılmak amaçlı yaşar.
Her ikisi de olabilir, çünkü her ikisi de bir ilişkide önem arz eder : ))
Taraflardan birisinin sevgisini saygısını yitirmesi
İkisi de birbiriyle doğru orantılı. Duygular tükenirse iletişim azalır, iletişim azalırsa duygular tükenir.
Bence duyguların bitmesi değil, insan severken de ayrılmak durumunda kalabilir ama iletişim eksikliği, anlayışsızlık ve alışmışlıkla gelen ilgisizlik ilişkileri bitiren...
Iletişim eksikliği , empati noksanlığı.
Iletişimsizlik en önce
Bir sürü nedeni olabilir
Her ikisininde olması bitirir
Bence farkli beklentilerin oluşması.
Bence iletişim eksikliğinden
İletişim kopuk olmasa da bitiyor
Herşeyden biraz olabilir
iletişim bence, heyecan ve merak da etkili..
Genelde iletişim eksiklihidir
Bence de tamamen iletişimsizlik
İletisimszlk
İletişim eksikliği
İletişim eksikliği
Hepsi
İletişim en önemlisi.
Bence iletişim eksikliği ve empati olmaması
İletişim eksikliği ve güvensizlik
İletişim eksikliği
Ikisi de olabilir
iletisim eksikligi