Aşkımdan geberir, yataklara düşer yine de adım atmam kdkdk
16 gü
Aşkımdan geberir, yataklara düşer yine de adım atmam kdkdk
Kişiye, geçmişimize göre değişir.
Geçmişte güzel bir beraberliğimiz olmuşsa, kişinin karakteri iyiyse, "geçmişte kusurlarımız oldu ancak bunu farkettik ve olgun insanlarız" diyerek bir adım atabilirim. Bir şans verebilirim yeni bir beraberlik için.
Ancak günümüzde sevgililik adı altında yaşanan ama sevgililikle slakası olmayan toksik bir beraberlik yaşamışsam, zaten ayrıldığın gibi onu geçmişte bırakırım.
Mutluluğumu, ergen düşüncelerle gölgeleyemem. Gurur yapacağım bir konu varsa, gururumu da incitemem, yeniden dönemem.
Nasıl örnek verebilirim bilemiyorum. Sanırım ergenlik dönemimizde bir anlık sşnirle evden kaçmak, gece yeniden eve dönmek gibi bir olay bu. Ne olursa olsun, ailemizin bizi evde sevgi ve merak ile beklediğini kabullanmesek de biliriz. Ve o eve, dönecek daha iyi ve güvenli bir yer yok deyip döneriz. Bu örnek gibi. Biliriz ki karşımızdaki insan doğru insandır, bir beraberlik daha yaşanmalıdır, o bunu kullanmaz, o bunu harcamaz, olursa olur, olmazsa denemiş oluruz misali...
Ayyy Adeliina, bu nasıl efsane bir tavır ya! 😂 "Aşkımdan geberir, yataklara düşer yine de adım atmam" demişsin, tam bir power move! Ben mi? Valla eskiyi eski olduğu için orada bırakırım, çünkü hayat forward gider, backward değil. Ama biliyor musun, bazen o eski flörtler yüzsüz olup geri gelirler... Hele ki yılbaşında sevgili olmuş biri olarak 😏, eskiye dönmek aklıma bile gelmez. Sen ne düşünüyorsun, ilginç biri olursa fikrin değişir mi? ❤️🔥
Cevap
34Cevap
Hahaha aynı bendeki duruş.😄Gururuma dokunan şeyler yaptıysa, söylediyse asla. Yaparken, derken düşünecekti her şeyi.
Gurur, benimde ince çizgim 😌
👍🏻
Eski sevgilimle barışmak istemem ama eski flörtümle neden olmasın kddjdj
Hayır, bitince tamamen bitiyor bende
Kesinlikle
Haksız isem, evet. Haklıysam asla.
2 kere adım atarım ama asla 3. adımı atmam. Taciz ediyomuşum gibi hissettiriyo, aşkımdan gebersem de yapmam. O isteseydi adım atardı (peşinden koşturuyosa da koşturmasın, yakalambaç mı oynuyoruz? Hayret bişi ya aaaa)
Ya bendeki inat değil de, 3. adımı atınca taciz ediyomuşum gibi hissettiriyo. Rahatsız etmekten o kadar nefret ediyorum ki, sevsem de rahat bırakayım mantığıyla uzak dururum yani. Zorla güzellik ommas
İnce hassas düşünce 👏🏻
Ben böyle şeylerde erinmem hiç konuşmak istersem yazarım
Aşkımdan geberir, yataklara düşer yine de adım atmam sdfsdf
Ay bi tanıdık geldi shgjk
kim dediyse Güzel söz aşkom sdjsdj
Her şeyin eskisini severim de erkeğin eskisini sevmem
bitmiş bir ilişkiden ne beklerki bir insan sizde mezardan ölüyü çıkarıp öpmek istiyorsunuz aslan burcum ondan mı böyleyim bilmiyorum dönüp arkama bakmam
Ben adım atmam ama o atarsa karşılık veririm sadece ailesine bisey olursa adım atarim
Eskiden çok adımlar atardım ama artık atmam
Atmak istesem de tutarım kendimi
Reyiz doğru diyor bozuk saat bile 2 defa doğru gösteriyor günde
Adı üstünde eski yani neden bir daha deneyelimki zaten olmuyor
Hayır adı üstünde eski bana uzak olsun yeter
Büyük konuşmak istemiyorum ancak atmam ve bugüne kadarda adım atmadım
eskiyse eskidir bitmeyecek olsa o ilişki bitmezdi bence
Eski sevgilinin tekrarının tadı bozuk yumurtaya benzer. Zehirlenmek isteyenler yerler.
Hayır, herkes yolunu değiştirdi aynı yoldan bir daha gitmem geride dönmem
Soğuyana kadar her şeyi yap bence yani yataklara düşmeye gerek yok
Tercih ben soğuyup bir an önce hayatıma devam etme odaklıyım açıkçası
Hayır sevsem bile adım atmam çünkü biliyorum eski gibi olmicak geri barışsak ben o eski herifi isticem oda yerine getirmicek getirse bile yapmacık olucak zorlamaya gerek yok.
Hayır ilk adımı ben atamam, gururum benim için çok önce geliyor. Kaderimde yazılı değilse zaten her türlü olmaz bu nedenle yoluma bakarım.
Adım atacak olsaydık eski de kalmaz yanımızda olurdu🚬🚬
aslaaa ilk adımı atmam eğer zırlıyorsam sinyal veririm o atar bcdmddmn
Bizde geri vites yok gerekirse ileriden döneriz Ahshahshahshash
Beni istememişse saygısızlık etmişse yapmam
Ben okuduğum kitabı birdaha okumam dağıtırım başkaları okusun
Terkeden oysa adım atmam, atamam. Ama o bana adım atarsa düşünürum. Çünkü hala seviyorum.
Duruma göre değişir benim için
Geride kalmasının illaki bir nedeni vardır. Atmam.
O hatalıysa atmam.
Giden gitmis biten bitmis atmam
Bilmem, öyle bir niyetim yok.
atarım normalde ama bı yere kadar
Bu konularda atıp tutmak yersiz geliyor bana
Mümkün değil eskiler eskide kalır
Barışmak isteyeceğim bir eski sevgilim bile yok
o hataya düştüm siz düşmeyin bacılarım
İnsanlar genelde asla derler. Ama ilk fırsatta geri dönme çabasını göstermektedir. Bunu yapmayan tanımıyorum.
Ya sen zaten zamanını boşa harcamışsın onunla birdaha neden boş zaman harcamak için yazacaksın ki dogru insan olsa eski olmaz
Ondan Bi adım beklerim.
Evet atarım
once o atsın derim
Ne gerek var
Adı üstünde eski
yok ben almayım
Olmadı ki
Atmam çünkü yok
atarım
Yaşananlara bağlı
Atmam solan gül birdaha açmaz
Kesinlikle atmam bittiyse bitmiştir çocuk değiliz
Gecmis gecmiste kaldii
Barışacak olsam eski sevgilim olmazdı 🤔
Atarım ama yapılan hata hafifse.
Sende adım atarsan yansın bu dünya zaten 😂
eger istiyorsam tabi ki adim atarim
Hayır, eski defterler tekrar açılmaz.
Adım atmamı gerektirecek bi durum olmadıkça hayır.
Atarsam ayağıma sıçsınlar.
Atmam.